ניקול מועמדת

ערן1987

New member
ניקול מועמדת

בטקס בחירת הקהל 2004 בקטגוריית "כוכבת הקולנוע המועדפת" היא מתחרה בג'וליה רוברטס,שרליז ת'רון,ריס ווית'רספון וג'וליאן מור אז יאללה-להצביע!

shiray

New member
אווו תודה! הצבעתי

וגם לורן גרהם מועמדת על בנות גילמור אז מהר הצבעתי לה!

Kidmaniac Liron

New member
גם את אוהבת את GG?

אני מתה על הסדרה הזאת
נו.. וכבר חשבתי שיש לך טעם גרוע בטלוויזיה (סתם סתם
)

shiray

New member
היי היי היי

למה חשבת שיש לי טעם גרוע בטלוויזיה?!?! וGG זו סדרה ענקית!!! אני מתה על לורליי! היא הדמות הכי שנונה שיש! אני מזה אוהבת שיש שם כל מיני הערות מצחיקות כאלה לגבי עולם הבידור והפוליטיקה וכ"ו (חחח זוכרת איך ירדו שם על גליטר פעם? חחחח ונדמה לי שעוד כמה פרקים יהיה משהו מצחיק על מייקל מור... אווו והקטע בפרק האחרון ממש על ההתחלה היה ענק!!! ראיתי אותו ממזמן אבל עדיין פשוט צחקתי מול הטלוויזיה!).

Kidmaniac Liron

New member
כי לא סבלתי את דוסון קריק..

I hated it with passion! הדיאלוגים ב GG כתובים בצורה מושלמת - היכולת של ASP (קיצור השם של יוצרת הסדרה) לשלב בין הקומדיה והדרמה יוצרת סדרה שאי אפשר לא לאהוב אותה! יש אנשים מסויימים שמזכירים אותם כל הזמן כמו מאריה (הזכירו אותה לפחות 3-4 פעמים בתכנית, דוקא בהקשרים לטובה) והבמאי PT אנדרסון שכנראה הכותבים שונאים אותו כי כל הזמן יורדים עליו שם
את מדברת על העונה שבערוץ 10 עכשיו? זו העונה השלישית, נכון?

shiray

New member
כן, העונה השלישית

והיא די קרובה לסיומה... אני ראיתא בנתיים עד אמצע העונה הרביעית, וכמה אנשים שאנילא ממש אוהבת עכשיו, גילו לי מה הולך לקרות בסוף העונה... שני דברים ענקיים. ועל מאריה הכי הצחיק אותי היה כשכולם התלוננו בפני לוק על ג'ס והתחילו להאשים אותו במליון דברים שונים ולא קשורים, ואז לורליי אמרה שהוא כתב את התסריט של גליטר.... ואהבתי את 4 העונות הראשונות של דוסון קריק בגלל פייסי וג'ואי, שנאתי את דוסון, ומהעונה החמישית ממש התאכזבתי מהסדרה ויש פרקים משתי העונות האחרונות שבכלל לא ראיתי בגלל שלא הייתי בבית ולא היה אכפת לי להפסיד בכלל....

Kidmaniac Liron

New member
לא ראיתי את העונה הרביעית של GG

אבל קראתי את כל מה שהלך שם כדי שאני אוכל לראות את העונה החמישית. הבנתי שבעונה הרביעית היתה קצת ירידה ברמה אבל בינתיים העונה החמישית מצוינת! ובפרק שלפני שבועיים שוב הזכירו את מאריה! כן, אני זוכרת את הקטע עם גליטר, נקרעתי מצחוק
תגידי, מה קורה בסוף של דוסון? ראיתי בערך 2 פרקים מכל העונות של הסדרה הזאת, אבל סתם מתוך סקרנות: את מי בחרה ג'ואי בסוף?

shiray

New member
את פייסי!

אם היא הייתה בוחרת בדוסון הייתי הכי מתעצבנת בעולם! אבל היה די ברור שזה מה שיקרה בגלל שחזרה לדוסון הייתה הכי לא ריאלית ולא קשורה בעולם... ובעונה הרביעית הייתה ירידה קטנה ממש, לא משהו שהפריע לי במיוחד... אבל הבנתי שמאמצע העונה הרביעית שוב יש עלייה, ככה שממש לא נראה לי שהעונה הזאת צריכה להיות גרועה...

shiray

New member
האא וד"א לגבי GG

כשהייתי בארה"ב קניתי את הדיוידי של העונה הראשונה, ויש שם 2 תוספות שוות במיוחד: 1. ראיון עם כל הצוות וצילומים מאחורי הקלעים של העונה הראשונה, ושם רואים איך היוצרת היא מן שילוב מטורף של לורליי וסוקי! משהו הזוי לחלוטין!!! היא מדברת בקצב מטורף, היא קרועה לגמרי ומצחיקה בטירוף! ממש קל להבין איך היא יוצרת את הסדרה המצחיקה הזאת! וגם רואים קטע שלם שבו כל השחקנים כמעט מספרים איך הם קוראים את התסריט ואין להם מושג מי הם 90% מהאנשים שמוזכרים בתסריט, וכולם מעוותים את הפרצוף ומדגימים איך הם מגיבים לשמות האלה... ופתאום רואים את לורן שאומרת "האא כן יש את הזמר X, השחקנית עבר Y, להקת הקאנטרי Z וכ"ו" וזה קורע! ואז ASP אומרת שבכל פעם היא מנסה להתקיל את לורן וזה ממש קשה חחח. 2. נכון יש את הפרק של הנשף בעונה הראשונה? שרורי ודין הולכים ביחד והכל? בקיצור יש את הפרק הזה ועל המסך כל הזמן יש הערות לגבי כ-ל מה שאומרים שם! אפילו היה קטע שלורליי התבאסה שיש אובקדו באוכל אצל אמילי וכתבו שם שסקר מראה שרוב האמריקאים נגעלים מאבוקדו! וככה זה כל הפרק!

Kidmaniac Liron

New member
חחחחחחחחחח נשמע ענק!!!!!!!!

איך אפשר לשכוח את הפרק הקלאסי של הנשף??? את זוכרת את טריסטן - בן דוד של פריס? אז מי ששיחק אותו זה צ'ד מייקל מארי שלימים נהיה כוכב טלוויזיוני בעצמו. והקטע של הדיבור המהיר תמיד הורג אותי - זה עושה את הדמויות האלה כ"כ מיוחדות (במיוחד לורליי). אהה ועוד שחקנית מצוינת זו קלי בישופ שמשחקת את הסבתא (אמילי). כל הדמויות בסדרה הזו מעניינות, וזה פשוט כיף לראות אותה
חבל שאנחנו כבר לא מקבלים סדרות בערוץ 3 כמו שהיינו מקבלים פעם. יס השתלטו על הכל, וגם הם משדרים את זה באיחור של שנים.

shiray

New member
ברור שאני זוכרת את טריסטן!

חחח האמת שהוא גם שיחק בכמה פרקים בדוסון קריק חחח והדיבור המהיר פשוט עושה את הדמויות! קשה לי להאמין איך הסדרה הייתה נראית אם הן היו מדברות בקצב נורמלי... עזבי זה שחצי מהתסריט היה הולך (התסריט הוא ארוך בהרבה מתסריטים אחרים של סדרות של 45 דקות)... ופשוט כל השחקנים מעולים! אין אחד שהליהוק שלו לא מושלם! לורליי, רורי (הן ממש מתנהגות כמו אם ובת! הכימיה ביניהן ממש עובדת!), לוק, אמילי הבאמת ענקית, מישל (אני מתה עליו), סוקי (ד"א במקור הייתה צריכה לשחק מישהי אחרת בכלל, אבל הייתה לאותה שחקנית התחייבות לסדרה אחרת אז אחרי הפיילוט החליפו אותה), דין (אפשר לאהוב אותו ואפשר שלא, אבל הוא לגמרי מתאים לקטע של "החבר הראשון המושלם"), ג'ס, ג'קסןם... ממש כולם! וכן, זה כזה מבאס שהסדרות הטובות כבר לא משודרות בערוץ 3... לפחות ערוץ 10 קנה חלק נכבד, וגם הפסקות הפרסומות של ערוץ 10 יותר נורמליות מאלה של ערוץ 22...

N i c o l e

New member
תיקון-

טריסטן לא היה בן הדוד של פריס...פריס היתה דלוקה עליו
(ובעצם- מי לא היתה דלוקה עליו?) ובאמת חבל...אבל יש עכשיו GG גם בערוץ 10 וגם בהולמארק...כך שזה לא כל כך נורא...

shiray

New member
אממממ רורי?! (בתור זו שלא נדלקה

עליו.... להוציא את המקרה שהם התנשקו פעם אחת, אבל היא ישר ברחה ונכנסה לבאסע בגלל הפרידה מדין, ככה שלא ממש נראה לי שזה נחשב).

N i c o l e

New member
היה להם קטע גם בעונה השניה

ממש בפרק שהוא צריך היה לעזוב, שהם הציגו את רומאו ויוליה...קטע קצת ריגשי כזה- בין המילים...

shiray

New member
כן... וגם ממש לפני שהוא עזב

הפרק עם רומאו ויוליה היה טוב!

N i c o l e

New member
חחח...גדול :)

אני מתה לקנות את דיוידי של העונה הראשונה!! שדרך אגב, לדעתי, היא הכי יפה... איי פעם הייתם מתארים לעצמיכם את ניקול מתארחת בפרק בסדרה כזאת? זה יכל להיות מעניין...

shiray

New member
את צוחקת?!

לפני איזה שנה וחצי חברה שלי עבדה עליי באחד באפריל ואמרה לי שניקול אמרה שהיא תשחק בפרק של בנות גילמור!!! חחחח איך התחלתי כבר לדמיין הכל עד שהיא אמרה ל ישהיא עבדה עליי...

shiray

New member
חחחח הצבעתי לו

חחח ותמכתי בקאסט של CM- גם ג'וד וגם נטלי פורטמן חחחח

למעלה