ניקול חולמת אין לי כוח לפרט,אני צריך ללכת לישון מוקדם בגלל משהו וואלה
ע ערן1987 New member 16/11/04 #1 ניקול חולמת אין לי כוח לפרט,אני צריך ללכת לישון מוקדם בגלל משהו וואלה
S shiray New member 16/11/04 #2 כמו שליאת כבר פירסמה... ככה שאין ממש מה לכתוב על זה- ידענו על זה כבר. גם לא רק בימים האחרונים אלא בכלל שומעים את ניקול אומרת את זה הרבה פעמים כבר, מה גם שגם אם היא לא הייתה אומרת היה אפשר לשים לב לזה לפי ההתלהבות שלה מכל אישה בהריון...
כמו שליאת כבר פירסמה... ככה שאין ממש מה לכתוב על זה- ידענו על זה כבר. גם לא רק בימים האחרונים אלא בכלל שומעים את ניקול אומרת את זה הרבה פעמים כבר, מה גם שגם אם היא לא הייתה אומרת היה אפשר לשים לב לזה לפי ההתלהבות שלה מכל אישה בהריון...
ב בר ניקול המדהימה New member 17/11/04 #4 חחח יצא לנו אותה הודעה... לא קראתי את כל תוכן ההודעה שלך... לא נורא
S shiray New member 17/11/04 #5 חח לא נורא! שיט יש לי עוד 3 פסקאות לכתוב לחיבור מחר!!! ואני עוד חשבתי שאני מסיימת עד עשר וחצי...
ב בר ניקול המדהימה New member 17/11/04 #6 אוי... בהצלחה!!! ועד הרגע מאחה"צ עשיתי עבודה ענקית לאו"פ... ועד גיליתי טעות שהתפרסה על כמה שורות באחד העמודים- שהיתי חייבת להעתיק מחדש את כל העמוד...
אוי... בהצלחה!!! ועד הרגע מאחה"צ עשיתי עבודה ענקית לאו"פ... ועד גיליתי טעות שהתפרסה על כמה שורות באחד העמודים- שהיתי חייבת להעתיק מחדש את כל העמוד...
S shiray New member 17/11/04 #7 אויי גם לך בעצמך... ויש לי עוד פסקה אחת! אני תקועה עם הפסקת פתיחה... אבל נראה לי שיש לי רעיון מה לעשות עם זה...
אויי גם לך בעצמך... ויש לי עוד פסקה אחת! אני תקועה עם הפסקת פתיחה... אבל נראה לי שיש לי רעיון מה לעשות עם זה...