ניקול זכתה!!!

ערן1987

New member
ניקול זכתה!!!

במקום ה-1 בתחרות ה-"Do Me" של כתב הרכילות של ערוץ E האמריקאי
חחחחח.. אני רשום למיילים האלה שהם שולחים והחלטתי להכנס למה שהוא כותב(בד"כ אני לא נכנס),וזה השתלם! חח בכל מקרה,הנה מה שכתוב" 1. Simply Flawless Stunners Jessica Simpson & Nicole Kidman: Have they got vials of Nick Lachey and Steve Bing's blood 'round their respective alabaster necks? Let's hope they don't. Nicole having Xmas dinner with superrich playboy Bing (whose ugly straight-dude attraction and looks I just do not get, call me queer) is one thing, but getting serious with Liz Hurley's sloppy, responsibility-shirking seconds are entirely another. Run, Nic, run! And Jess-doll, you just keep droppin' those necklines--we are shivering in anticipation.

ערן1987

New member
you bad people

ניקול נבחרה למקום ה-1 בזאת שהכי רוצים,יו נואו וואט,ואתם מתעלמים.. shame on you

Koala Girl

New member
מזל"ט לה../images/Emo3.gif

לא ממש הבנתי מזה אבל העיקר שהיא זכתה חח

shiray

New member
מה אני אעשה? הפסל (ציור) הרתיע

אותי יותר מדי כדי שאני אוכל להגיב ב"איזה יופי!" חחחח

Mrs Liri Depp

New member
חחחח כנ"ל!

חוצמזה שניקול שווה ה-ר-ב-ה (ואני מדגישה - ה-ר-ב-ה) יותר מזה! נו באמת, מזה תחרות הDO ME אחרי זכיה באוסקר?

shiray

New member
חחח כן הא?

רשימת המתלבשות הטובות זה אחלה, אין לי בעיה עם זה שהיא נכללת כל שנה ברשימה, למרות שזה פחות מרגש מאוסקר..... כנ"ל רשימת 50 האנשים היפים של people.... אבל do me?!?!? פסלון בצורת 69?!?!

Koala Girl

New member
אאאאאאההההההה

שאמרת מפחיד לא הבנתי למה התכוונת זה מ-פ-ח-י-ד-! יהיו לי סיוטים
מזה לעזאזל?

shiray

New member
חחחח אבל זה די מסתכם בעיניים

לאף קצת פחות שמים לב, והפה מעוות... חחחחח ד"א ב"לידה" העיניים שלה נראות כחולות מתמיד שזה מדהים!!!

Mrs Liri Depp

New member
חחח איזה מוזר זה

שהריסים שלה שחורים לגמרי... בד"כ הריסים ג'ינג'ים. וזה לא נראה כמו מסקרה... חח אני אוהבת את התמונה הזו רק בגלל שאפשר לראות שהיא כמו כל שאר האנשים, לא מושלמת.

shiray

New member
אפשרי שזו מסקרה...

ואז על כל תמונה כזאת באה לך איזו תמונה שלה בג'וגינג ונראית מעולה חחחח...

Mrs Liri Depp

New member
חחחח

התמונה הזאת יותר שווה מתמונת ג'וגינג :) הרשי לי לנצל את השרשור... איזו חמודה היא פה --->

shiray

New member
חחח אכן חמודה!

עוד מישהי שלא יוצאת היום!!!! איכשהו תמיד כשאני חוזרת הביתה בשישי בלילה הפורום מלא בהודעות חדשות, ודווקא היום, כשאני נשארת בבית, יבש... לפחות את פה!!! והתכוונתי לג'וגינג כהוכחה שהיא נראית מדהים גם בלי המון איפור ותאורה מחמיאה.... ואין לי בעיה שתנצלי את השרשור כל עוד זה לא הולך להיות נושא גדול... אם את חושבת שזה יתפרש על הרבה הודעות אני לא רואה סיבה לא לפתוח שרשור חדש שבו תוכלי להעלות תמונות ישנות של ניקול, להשוות להווה וכל דבר אחר שאת חושקת בו באותו תחום...

Mrs Liri Depp

New member
חחחח

שאני אצא? מה פתאום.. חח יש לי מבחן ענק ביומשני ומגן ביומחמישי...בעע (לא שאני לומדת, אבל בכל זאת, אף אחד לא יוצא מהבית) את יודעת, זה יכול להיות נחמד לפתוח שרשור כזה חח :)

shiray

New member
אויי... באיזה מקצוע?

וגם אני תכננתי היום ללמוד כבר לאזרחות ולסיים את העבודה בקולנוע... בסוף עשיתי רק חצי עבודה ולא למדתי למבחן... ובאמת יכול להיות נחמד לפתוח שרשור כזה, אבל היות שאת היוזמת, וזו שיש לה יותר מה להגיד בעניין, למה שלא פשוט תפתחי אותו? זה לא שצריך איזו הסכמה שלי (וגם אם כן- היא ניתנה... אבל באמת שלא צריך).

Mrs Liri Depp

New member
היסטוריה :(

רובכם כאן בקולנוע? לא פייר!!! גמאני רוצה! תעשי לי אודישן לפרוייקט גמר שלך חח אני הייתי בתאטרון אבל פרשתי ועברתי לאמנות.. אני אפתח מחר את השרשור :) אני צריכה לסדר את כל התמונות של ניקול בתור ילדה ועכשיו אני לא מאופסת..

למעלה