ניקול ובראד פיט?

ערן1987

New member
ניקול ובראד פיט?

לפי סקר שנעשה בבריטניה איזה סלבריטאים יכולים לנחם את ג'ניפר אניסטון ובראד פיט אחרי הפרידה,גברת קידמן לקחה את המקום ה-2 בסקר,ישר אחרי מי שגרמה(לפי השמועות)לפירוק הזוגיות של בראניפר(חח!
),אנג'לינה ג'ולי אפשר להגיד שניקול "לקחה" את המקום ה-1,כי גם ככה לפי השמועות בראד יוצא עם אנג'לינה.. אותי אבל מעניין לדעת מה היה קורה אם ניקול הייתה משתתפת ב"מר וגברת סמית'" ולא אנג'לינה

shiray

New member
היה נורא?

שחזור של כל השמועות עם ג'וד לאו, והקריאות לזה שניקול הורסת משפחות... ועוד אצל ג'וד לאו הגירושים לא היו כאלה מלוכלכים ועניינו עיתונאים בגלל שהיא לא הייתה ג'ניפר אניסטון...

liat tal

New member
בהחלט היה נורא!

וזהו, זה שזו גם ג'ניפר אניסטון זה עד יותר היה עושה את זה מלוכלך...

ערן1987

New member
כן.. זה היה באמת מוגזם

בכל זאת,ניקול וג'וד לא הופיעו(יחסית) כ"כ הרבה ביחד

shiray

New member
חחח מה קשור?

ואני לא הולכת להרחיב, מחמת ספוילר (למרות שהראו קטעים מאותה סצנ בכמעט כל כתבה על הסרט או ראיון), אבל תכלס זה לא שהם פשוט היו באיזה 2 סצנות יחד, עמדו ואמרו משפטים יבשים אחד לשניה... הייתה עילה בתכלס לשמועות. עילה כמו שיש בכמעט כל סרט, אבל הייתה סיבה...

liat tal

New member
אויי...

השאלה אם בחרו בה בתור 'מפרקת משפחות' אחרי הסיפור עם ג'וד, השטותי או בתור ניקול קידמן... נקווה שאת העדיפות השניה, ומה אתה מאושר על הפירוק נישואין של בראד וג'ניפר?? או שהתכוונת לשמועות עם אנג'לינה... בכולופן- עם ניקול היתה בסרט במקום אנג'לינה בטח כבר היו עושים ממנה שוב הורסת משפחות...

shiray

New member
לדעתי פשוט בחרו בה בתור ניקול קידמן

כוכבת הוליוודית רווקה בת 37, שמעט הם אלה שיתנגדו להיות איתה... לדעתי אין קשר בין זה שהיא הייתה בסקר לבין השמועות שהיו אז עם יואן, ג'וד וכ"ו... היו גם סקרים דומים כשניקול וטום נפרדו, ואני גם זוכרת שהיה עוד לפני שבראד פיט וג'ניפר אניסטון התחתנו, איזה סקר לגבי הזוג ההוליוודי המושלם, והזוג היה ניקול ובראד...

liat tal

New member
ועדיף שזה יהיה כך!!

יאפ, אני גם זוכרת את הסקר לזוג המושלם- ניקול ובראד...

liat tal

New member
כתבת בהודעה שלך

'לפירוק הזוגיות של בראניפר חח!
' אז כתבתי גם שאולי אתה מתכוון לשמועות עם אנג'לינה, ונו די אין לי כח עכשיו לויכוח שטותי

shiray

New member
האא וה"חהחה" לדעתי היה על "בראניפר"

או איך שערן החליט לקרוא להם...

shiray

New member
אני לא יודעת אם בטוח שלזה הוא

התכוון... זה הרושם שנוצר אצלי.

למעלה