ניקול ב-EMA

ערן1987

New member
ניקול ב-EMA

היום הוכרזו המועמדים ל-EMA(טקס פרסי המוסיקה של MTV אירופה) אז כידוע בכל שנה מגיעים לשם גם כאלו שלא מועמדים.. ניקול,נכון לעכשיו,לא תהיה שם. אבל לדעתכם,כדאי לה להיות שם ולקדם את Birth? הטקס עצמו יתקיים ב-18/11,שזה כמה ימים אחרי יציאת הסרט בארה"ב ובטח בסביבות אותו תאריך הוא אמור לצאת באירופה מה דעתכם? MTV בכלל צריך להזמין אותה? בכל זאת,זה לא כמו פרסי הקולנוע שלהם,וזה באירופה וזה שונה

American Girl

New member
בטח...

למה לא? גם בגראמי ובעוד אירועים מוסיקליים אם זה של אמ טי וי או של משהו אחד באים מלא שחקנים בעיקר כדאי להכריז על הזוכים או סתם הזמינו אותם לטקס. כמו שיש גם הרבה זמרים בטקסי סרטים... וחוץ מזה any publicity is a good publicity

ערן1987

New member
מעניין אם יזמינו אותה לשם

אני לא חושב,אבל אם כן זה יכול להיות ממש נחמד

Padme Amidala

New member
דווקא לפי דעתי לא,

כי זה לא בדיוק קהל היעד של הסרט הזה. אני מניחה שב-EMA יצפו ביחוד טנאייג'רים, בעוד שלסרט כמו Birth ירצו ללכת אנשים יותר בוגרים. תחשבו על זה

shiray

New member
זה גם בול מה שאני חשבתי

זה בערך כמו שניקול הייתה הולכת לשם כדי לקדם את דוגוויל... ושוב נחזור לאמרה שכל פרסום הוא פרסום טוב- אני לא מסכימה עם זה. אם יתנו תחושה שהסרט מתאים לקהל יעד שהוא לא קהל היעד של הסרט זה סתם יפגע בו. הרי כשיצא דוגוויל אני זוכרת את הביקורות המפגרות שכתבו בכמה מקומות בגלל שהצופה לא היה קהל היעד של הסרט, ביקורות שבטח גרמו לאחרים לא לראות את הסרט וגרמו לזרם של ביקורות גרועות ולמה? בגלל שמישהו הלך כשהסרט לא מיועד לו... עדיף שלסרט שברור שיהיו לו ביקורות מעורבות, לצמצם את קהל היעד הלא מתאים שיסבול בסרט ולהפנות רק את קהל היעד המתאים ביותר.

Padme Amidala

New member
אוי, הזכרת לי את הביקורת על דוגוויל

מהאתר של ערוץ E! בארה"ב. "אין בסרט הזה הוביטים, אז זה לא שווה".

shiray

New member
חחחח גם חשבתי על זה בזמן שכתבתי

את ההודעה... אחחח איזו ביקורת מפגרת!

למעלה