ניקול בתגובה..

shiray

New member
אני רק מקווה שהיא לא

נפגעה יותר מדי ממה שטום אמר אצל אופרה (בין היתר הוא חזר ואמר שזו הפעם הראשונה שהוא מרגיש כזה מאוהב, ובגלל זה הוא מרגיש צורך לשתף את כל העולם בזה... ).

GALCLASSA

New member
טום אידיוט

אהבתי אותו מאוד עד היום שראיתי את הראיון באופרה הוא היה ממש מגעיל והתנהג כמו ילד מפגר. ועליק פעם ראשונה שהוא מאוהב... בגלל זה הוא היה נשוי 11 שנים לניק.. בקרוב ניק תמצא משהו טוב ואז כולם ידברו על זה וכולם ישכחו מטום ויגידו: TOM WHO ?

shiray

New member
זהו, זה היה כזה לא בסדר שהוא אמר

את זה... אחרי ששמעתי את זה רק ריחמתי על ניקול ועל איזבלה וקונור, שבטח ירדו עליהם בגלל זה (על קונור ואיזבלה- ילדים זה עם רע). רק בא לי שיגלו כבר כמה הקטע הזה שלו ושל קייטי מפוברק... לא היה אכפת לי בהתחלה, אבל זה בהחלט מתחיל לעצבן.

GALCLASSA

New member
אוהווו

כשזה יקרה אני אקפוץ מאושר. כשראיתי את הראיון אצל אופרה רציתי לשבור את המחשב ולתלות את טום אבל לא יצא... קונור ואיזבלה יהיו בסדר ילדים שוכחים אחרי שבוע אבל... ניק ! ניק באמת אהבה אותו ..וחוץ מזה גם הוא אוהב אותה ואני אומרת אוהב כי הוא עדיין אוהב ומאוהב והוא אמר את זה הרבה פעמים ... והוא סתם משחק אותה עכשיו. הוא עשה לה טובה שהוא נפרד ממנה כי הוא בנאדם מגעיל !

shiray

New member
אבל בשבוע הזה הם יכולים

להיות דוחים... וילדים שוכחים אחרי שבוע כל עוד זה לא פוגע בהם... בקיצור מסכנים שניהם. ואני זוכרת שכשראיתי את הראיון רק קיוויתי שניקול לא ראתה את זה, ואז נזכרתי שלירון הורידה אותו בעקבות זה שלא הפסיקו לדבר עליו... ואני כבר נשברתי ממנו. לא יודעת מה הוא רוצה. אני רק יודעת שמה שהיה בינו לבין ניקול היה חייב להיות אמיתי, וחבל לי שעכשיו הוא הורס את זה...

shiray

New member
לא ברור...

ולא בא לי ללכלך יותר מדי, אבל כן- זה נראה מוזר. מבט מאוהב לגמרי מראה הרבה יותר מקפיצה על ספות, אבל אולי זו רק אני... במקום זה קייטי ברחה ממנו עד שהוא תפס אותה.... חמודים.

GALCLASSA

New member
הקטע עם הסמים היה בצחוק חח

אני לא אוהבת את קייטי היא קצת חלולה כזאת היא אומרת שהיא ביישנית והיא אף פעם לא מדברת יותר מדי אבל לעומת זאת גם ניקול ביישנית ומדברת ומצחיקה וחכמה... אולי סתם אני פשוט נעולה אבל אף פעם לא אהבתי את קייטי..בלי קשר לניקול שיהיה להם בכיף אבל שטום לא יפגע בניק ואני מקווה שניק תמצא כבר מישהו !! קראתי איזה כתבה מלפני הרבה הרבה זמן עליה ועל לני ונשמע כאילו הם היו ממש מאוהבים..

shiray

New member
לפני הרבה הרבה זמן....

והאמת שעד הסיפור הזה לא הייתה לי בכלל בעיה עם קייטי. חחח לירון לא תשכח לי את זה, אבל אהבתי ואני עדיין אוהבת את 4 העונות הראשונות של דוסון קריק, ואהבתי אותה שם. ואני מאמינה שמתישהו ניקול תמצא מישהו. אם היא אופטימית, שאני לא אהיה?!

shiray

New member
נראה לי שדי איחרתי...

ובשבע וחצי אני זזה לעשות בייביסיטר...

shiray

New member
היום בערב אני עדיין שם...

אז מחר... למרות שהם שם כבר די כל יום...

sh4ra

New member
ניסיתי להוריד את הרעיון עם קרוז

וזה לא נותן לי מישהו יודע למה ואיך לעקוף את זה ?

shiray

New member
אי אפשר...

בגלל שהקובץ גדול, האתר הזהיר מראש שהראיון יהיה על השרת רק ל3 ימים (והם עברו...). הבנתי אבל שצריך לבקש משם שם בתיבה מצב ימין... בהצלחה.

liat tal

New member
איזה עצוב....

מסכנה ניקול, בואנה טום ממש ממש מגזים!!!!!

למעלה