ניקול במקום ה-48

ערן1987

New member
ניקול במקום ה-48

בדירוג 100 ההופעות הטובות ביותר ע"י שחקניות.. היא קיבלה את המיקום על הופעתה ב"מולין רוז'",כשהיא עוקפת את שרון סטון על "אינסטינקט בסיסי",אנט בנינג על "אמריקן ביוטי",את מי שניצחה אותה באוסקר האלי ברי(נחשו על איזה סרט
),ואותה עוקפות דיאן ליין על "בוגדת",ג'וליה רוברטס על "ארין ברוקוביץ'" ועוד לדעתי,הרבה מהרשימה הזאת הזויה במיוחד(תראו את מקום 67)

Kidmaniac Liron

New member
חחחחח מאיפה מצאת את האתר הזה?

אני צוחקת בגלל שבדיוק אתמול, מישהו שלח לי לינק לאותו אתר לרשימה הבאה: http://www.digitaldreamdoor.com/pages/best_vocalists-fe-pop.html תראה מי במקום הראשון

shiray

New member
חחחח לרגע חשבתי

שגם את צירפת לינק לרשימ של 100 ההופעות, אבל מסיבה לא ברורה שם הבחירות היו קצת שונות... עזבי לא קראתי נכון את מה שכתבת לפני הלינק... ואכן מגיע למאריה, וגם ברשימה הזאת אבל יש כמה וכמה החלטות תמוהות... אווו ד"א שכחתי לכתוב בהודעה שלי- היית מבסוטה מהמקום ה-40?

Kidmaniac Liron

New member
מסכימה, גם הרשימה ההיא די מגוחכת

אבל לא הסתכלתי הרבה מעבר למקום הראשון
וחחחחחחחחחחחחחחחחח @ מקום 40, את מכירה אותי יותר מדי טוב! אבל שכחת גם את אמה ת'ומפסון ב 23

shiray

New member
חחחח לא כזה קשה לדעת שאת

אוהבת את "הפסנתר" חחחחח. וצודקת, פישלתי עם אמה ת'ומפסון חחחח.

shiray

New member
תודה!

כמה טיפוסי שקתרין הפבורן, אינגריד ברגמן וגרייס קלי ברביעיה הראשונה, מאוד שמחה שמריל סטריפ תקועה שם טוב טוב ביניהן! היו כמה החלטות טובות לדעתי, וכמה באמת די תמוהות... דבר ראשון- אני לא מאלה שחושבים שההופעה של ניקול במולאן רוז' הייתה השיר שלה, ממש לא, אבל בסדר, כל עוד היא שם במקום מכובד בידיעה שכל אחת מועמדת פעם אחת זה בהחלט מספק. מה גם שאז עוד יותר כיף לראות אותה עוקפת את האלי ברי. היה נחמד גם לראות את רנה זלווגר על CM. האמת שקראתי את הרשימה מהסוף, וכשראיתי את קתרין זטה ג'ונס על שיקאגו ישר חלפו לי 2 מחשבות- אחת שזו אחלה בחירה, ושתיים שבבקשה שרנה לא תהיה ברשימה על התפקיד בשיקאגו... אני עדיין לא מבינה מה היה כזה גאוני במשחק של ג'וליה רוברטס בארין ברוקוביץ! וחשבתי שאחרי האוסקר אנשים כבר הפנימו שאלן ברנשטיין כפלה אותה באותה שנה, אבל לפחות אלן מועמדת על הופעה אחרת שלה לפני מיס רוברטס... האא ועוד היה לי קצת תמוה ההפרש הגדול שבין ג'ינה דיוויס לסוזן סרנדון על תלמה ולואיז. אמנם סוזן הייתה יותר טובה, אבל לא בכזה הבדל משמעותי!

Kidmaniac Liron

New member
חחח עכשיו שהסתכלתי קצת לעומק

הרשימה הזו מה זה מגוכחת... מי לעזאזל בחר את זה? ג'וליאן מור במקום ה 85 על.. חניבעל? קייט בלאנשט במקום ה 99, ולפניה קמרון דיאז על GONY? ומה בכלל רנה רוסו עושה במקום ה 70 על "כופר"? זה נראה כזה אקראי... אבל מקומות 23, 40, 41 מכובדים
או וול...

shiray

New member
חחחח הקדמת אותי

בול כתבתי על מקום 40 חחחח וזהו, יש שם כמה בחירות ממש מוזרות! לג'וליאן מור היו המון הופעות יותר טובות מזו בחניבעל- הופעות טובות בהרבה! והבחירה של קמרון דיאז גם תמוהה, בעיקר מעל קייט בלאנשט שהיא גם מעולה.. .

liat tal

New member
יפה יפה, לניקול!

חחחח ויש כמה וכמה מקומות הזויים לגמרי...

למעלה