ניקולי

mariana

New member
ניקולי

רציתי להגיד לך שאני אוהבת אותך. היה לי מאוד כיף אצלך, ומשום מה תמיד אריאל יוצא בדעה שונה ואחרת מהבית שלך, זה פשוט מדהים מה שאת ויהודה עושים לו.

ניקולי

New member
מרין....

זה הדדי נשמה יפה גם אני אוהבת אותך... אני מרגישה כאילו את אחותי הקטנה שצריך לשמור עליה שלא תיפגע... וזה אמיתי... וזה כנה.. וזה מתוך ה
אני שמחה שאריאל יוצא בהרגשה אחרת מאצלנו, אולי זאת המטרה???!!!! הלוואי שאנחנו נוכל להגיע כי אני כבר מתה לראות אותך כלה. את תהיה כלה יפיפיה...
ראית מה אמרתי לאריאל.. שמרוב שתהיה כלה יפה הוא יהיה בהלם

mariana

New member
חחחחחח תודה

אתמול היה לנו ויכוח אז כדי לעצבן אותי הוא קרה לי דינוזאור את יודעת למה? בגלל הצמות
ואני כדי להרגיז אותו בחזרה רק נקרעתי לו מצחוק

ניקולי

New member
דווקא חשבתי ש...

אתמול תקפצו אלינו.... להחזיר את הדיסק... אה וגם מצאתי את העטיפה של הדיסק השני... ... דרך אגב אל תשאלי אמא של יהודה בית חולים היא אמורה לעבור צינתור... איזה בעאסה דווקא ביום הולדתי (כנראה מחר)
אני רק מקווה שהכל יהיה בסדר..........

mariana

New member
מאמי אני מצטערת שלא קפצתי

אתמול כמו שאמרתי לך הייה לנו ויכוח סוער אתמול שהוא אפילו לא הגיע ליום הולדת של אחותי. אז לא יצא אבל השבוע אני מבטיחה לך שתקבלי אולי אפילו יום שישי אני אקפיץ לך, אתמול סיימנו ללמוד את הריקוד שלנו יוצא ממש יפה, לפעמים אריאל נתקע עם הרגליים אבל מתסדר יופי

ניקולי

New member
חחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

רק שהוא לא ייפול באמצע...מרין עכשיו באמת..ת רוצה שאני אעמוד מאחוריכם בריקוד? לכל מקרה שאריאל יפול?? חחחחחחחחחחחחחחחחחח
חוץ מזה אל תדאגי ...... בקשר למריבה.. עובדה שהלשמתם.. עכשיו הכל בסדר?? זה העיקר!!

mariana

New member
כן הוא תמיד משלים איתי../images/Emo6.gif

אתמול אפילו בריקודים היינו בכאסח אז רקדן אומר לנו שבסוף הריקוד הוא צריך להרים אותי, את יודעת איך הוא היה נראה אתמול כשהוא הרים אותי?
כאילו הרים משכול של 100 קילו אני לא צוחקת, ניהיה אדום
ואז
והרקדן נקרע מצחוק. מה אני אגיד לך והוא הבטיח לי שבחתונה הוא יעשה לי פאדיחה ובכונה יפיל אותי אז אני צריכה שתעמדי מאחורי כל הזמן

ניקולי

New member
חחחחחחחח ../images/Emo6.gif

בלי נדר... אני מאוד מקווה שאני אוכל להגיע.... דרך אגב מרין ראית שיש כן מישהי חדשה?? שלא אמרת לה שלום וברוכה הבאה?? למעשה אף אחד לא אמר לה.. גם את ג'ס..... ואיפה ריקי?? בהפסקה?? ונופרוש מה איתה? ובת בת.... וסידי...ורוחמה..?? איפה כולם?

ניקולי

New member
כן ממי

זה לא יפה ככה באים אורחים ולא אומרים להם שלום וברוכים הבאים...

mariana

New member
ת'אמת? לא הבנתי

למה התכוונת שטיפת מוח? זה לא שטיפת מוח זה צורת דיבור למישהו אחר וביניהם שאריל מהצד קולט הכל

למה תמיד את הורסת לי ????../images/Emo123.gif

אני רוצה להגיד שאצל מודל'ה וניקליל'ה עושים שטיפת מוח רק בשביל שבא לי להגיד אוףףףף ילדונת .... חכי חכי אני אתן לך ביס בלחי...

ניקולי

New member
מה זאת אומרת???

שטיפות מוח?????? ג'ססססססססס?????????
סתםםםם חוץ מזה הכל רק לטובה.. כנראה השטיפות מוח שלנו עוזרות להרבה זוגות להשאר מחוברים@!

mariana

New member
מה? נהיית כמו אבא שלי???

את יודעת איך הוא אוהב לתת לי ביסים בלחי? הוא פשוט חולה על זה? במיוחד כשהוא לא מגולח ומצטערת אם הרסתי לך

למעלה