ניקולט משאף

RYaniv

New member
ניקולט משאף

הסלוגן של המוצר הזה, שנועד לעזור לגמול מעשנים, הוא "לשאוף להפסיק לעשן". ואני הייתי בטוח שלשאוף למשהו זה בין השאר להודות שהמשהו הזה הוא בלתי מושג, והשואף בסה"כ מנסה להתקרב למצב האידיאלי שאליו הוא שואף. מכאן, שהמוצר לא גורם לך להפסיק לעשן. במקרה הטוב ביותר הוא יוריד את המינון בחצי מהכמות.

RYaniv

New member
נכון, ובכל זאת

זה משעשע. כאילו הם עצמם מודים ואומרים "אנחנו לא נהיה אלה שיגמלו אותך. מקסימום תרד ל-5 סיגריות ביום". לדעתי הם התלהבו כ"כ מהסלוגן עד כדי הסכמה "לעגל פינות", בידיעה שהוא לא מדוייק. אבל זו רק דעתי.

haddar

New member
בשאיפה להפסיק לעשן

זה מה שקורה כשמשתמשים במשחקי מילים. המשחק הופך לחשוב יותר מהמשמעות. אבל הסלוגן שלהם זה עוד כלום. זה מוצר שלמרות שאינו חדש, הוא לא מככב בפרסומות. הם היו יכולים לנצל את זה, להפעיל קריאייטיב, להפוך אותו מ"משאף" ל(לדוגמא) מוצץ למבוגרים. לעשות משהו טיפה מעניין. אבל הם החליטו אחרת. מנהלי קריאייטיב באשר שומעים את זעקתי המשוחדת: יש אנשים שם בחוץ, שיעשו לכם קריאייטיב מבריק בחצי המשכורת ופחות מכך. נצלו את חוסר הניסיון של הקופירייטרים המתחילים כמציאה של השקעה מול תמורה. Damn It. על סף דמעות (כמו כל פעם שאני רק נזכרת בסיכוי למצוא עבודה כקופי, למרות שרק עכשיו יצאתי מתרצה) הדר.

למעלה