ניקולאי:

ניקולאי:../images/Emo66.gif

הנה הרישום המעודכן, ככה הוא יראה. מחקתי את הרישומים שערכתי עד היום מכיוון שזה לא יקביל לנתונים החדשים. בכל אופן זה לא היה הרבה נתונים מה שרשמתי עד היום... רק חבל לי על ה-3.5 מ"צ שמדדתי באחד מן הימים - נו טוב, חורף הבא
דניאל....

ניקולאי

New member
דניאל...

ערב טוב דניאל, לדעתי עדיף שתעשה קובץ חדש לכל חודש. ניתן להוסיף גם תרשים חודשי. מה דעתך? ניקולאי.

ואם אני ממשיך יותר משנה אחת?

זה טונות של קבצים!!! אולי אח"כ לערוך את זה... ואז לעשות כל חודש תרשים ואז את התרשימים לשים אחד בכל קובץ, אבל נתונים של כל חודש? עדיף לדעתי ביחד... עכשיו שאני גם חושב על זה יש גם יתרונות וגם חסרונות, אבל מה אתה אומר? דניאל......

ניקולאי

New member
תשובה...

אני עורך כל חודש קובץ נתונים חדש. כל קובץ כולל גם תרשים עבור אותו החודש (בגיליון נוסף של אותו הקובץ). כך אם תצטרך נתון מחודש מסויים לא תיהיה לך בעייה למצוא אותו. ניקולאי.

נראה מה אוכל לעשות....

בקשר לגרף שאני אכניס, הוא יהיה גרף חודשי של הטמפ הגבוהות והנמוכות. איך אתה מציע שהוא יהיה בנוי? מאיזה פרמטרים? דניאל.....

ניקולאי

New member
אני בחרתי...

ב 3 פרמטרים: טמפ´ מינימלית יומית, טמפ´ מקסימלית יומית, ממוצע יומי. סוג גרף מתאים: קווים. ניקולאי.

ניקולאי

New member
דרך אגב...

יש לי כבר 65 חודשים ברישומים, כאשר מתוכם 46 חודשים בעלי דיוק גבוהה (בהתחלה היה לי חיישן פשוט מאוד). כאשר אני בונה תרשים עבור כל השנה מתקבלת תוצאה יפה, ראה דוגמה. ניקולאי.

למעלה