ניקוי שרשרת

1amb123

New member
ניקוי שרשרת

רציתי לדעת איך כדאי לנקות את השרשרת? בחוברת של האופנוע שלי היה רשום שכדאי להוציא את השרשת ולהשרות אותה בחומר ממיס ואז לשמן אותה. אז איזה חומר ממיס ובאיזה ספרי להשתמש? דבר שני, יש לי כמה שריטות שהייתי רוצה להיפטר מהם שמעתי שיש מין ווקס כזה שעוזר לזה, מישהו יודע?

guysha

New member
ניקוי... ושרשור שמנת...

אז ככה`` לניקוי אין כמו קוראסין (לא קוראסון) החומר הזה הורג את כל הלכלוך (לעומת קוראסון... הצרפתים הם חרא של עם) לגבי שימון השרשרת או שרשור השמנת תלוי איזה אופנוע זה, אופנוע כביש - ספריי שמן צמיגי יותר, דביק יותר דומה לבזוקה אופנוע שטח - ספריי הרבה יותר נוזלי, כדי שלא יתפוס איתו חול...

argos

New member
ולא לשכוח ספריי לשרשרת 0-RING אם

זו השרשרת שלך

mitke

New member
תחזוקה שוטפת

האופנוע חנב בלילה ליד ממטרה (שהחליטה לפעול לפנות בוקר) בקיצור, על האגזוז נוצרו סימנים של אבנית והן לא יורדים במים, גם לא בשיפשוף עצבני עם מטלית עדינה. אז מה עושים? בלי לפגוע בניקל של האגזוז!

אלון DRZ

New member
אם אתה בטוח שזה אבנית

אז יש את החומרים שמשתמשים להסרת אבנית מקומקומים, גם שם גוף החימום מצופה (בניקל אם אני לא טועה) ולא רוצים לפגוע בו, לכן החומר יכול להתאים.

אלון DRZ

New member
אם אתה בטוח שזה אבנית

אז יש את החומרים שמשתמשים להסרת אבנית מקומקומים, גם שם גוף החימום מצופה (בניקל אם אני לא טועה) ולא רוצים לפגוע בו, לכן החומר יכול להתאים.

mitke

New member
אבל החומרים האלה מצריכים

השרייה של כה שעות, איך אני יכול להשרות את האגזוזים בזה?

argos

New member
חומר כמו סיליט להסרת אבן אפשר לספוג

בסמרטוט ולהעביר על הכתמים עד שהם יורדים. תבדוק טוב אם זה מיועד לניקל

אלון DRZ

New member
אתה יכול להספיג מטלית ולמרוח

זה לא דורש שעות של השריה כמו שאמרת, זה תלוי בעובי השכבה. אני מאמין שאין לך שכבה בעובי של 1 מ``מ כמו בקומקום. אחרי מס` מריחות זה ירד אני מאמין. שווה לנסות.

argos

New member
או ווקס לרכב, כזה שמתייבש לאבקה

לפני שמורידים. עושה את העבודה ומבריק את המתכת

argos

New member
הווקס יהיה טוב להסרת כתמי חלודה

שסביר להניח שיופיעו כתוצאה מהמים.

למעלה