ניקוי רעלים

ניקוי רעלים

מישהו ניסה כאן דיאטת ניקוי רעלים (detox)? מה ההשפעה, כדאיות וכו'? אני מאוד מתעניינת עכשיו בנושא, אחרי קריאת כמה ספרים בנושא הפיברו שמאוד תומכים בדיאטה.

רק תהליכים עדינים!!!!!

ניקוי רעלים הוא תהליך קשה לגוף, גוף של פיברו יכול להגיב קשה - לא הייתי מהמרת. בפיברו חשוב לעשות תהליכים מתונים ולעזור לו הרבה עם טיפולים תומכים.

B Positive

New member
פייה שלום,

לפני 4 שנים בערך, ממש בתחילת הדרך שלא ממש סבלתי מפיברו' (אבל כנראה שזה כבר התחיל אז) היו לי התקפים חזקים ומשתקים של המעי הרגיז, לאחר בדיקות אינספור וייאוש... המליצו לי לנסות את שיטת ניקוי הגוף ע"י דיאטת מיצים... הייתי שבוע על מיצים (ארבעת הימים הראשונים במסגרת סדנה ביערות הכרמל) ולאחר מכם המשכתי בבית עוד שלושה ימים. לאחר מכן הקפדתי על יום בשבוע... ההרגשה היתה טובה זכור לי שזה הקל על חומרת ההתקפים אבל לא פתר אותם. אם תרצי פרטים נוספים אשמח להעביר לך. ובקשה לי אליך... אם תוכלי לפרט את שמות הספרים (והמחברים כמובן) בנושא פיברומיאלגיה.

תודה!

שמעתי על העניין של המיצים- צום והתקיימות רק על מיצים במשך שבוע. זה מה שהומלץ לי לעשות אחרי שאני אתרגל לדיאטה החדשה, רק בעוד כמה חודשים טובים- וגם במסגרת סדנה. איזו סדנה זו הייתה? אולי אנחנו מדברות על אותו דבר. אבל לאט לאט.... הספרים (בחנויות בחו"ל יש מגוון מטורף, וחבל שאנחנו לא זוכים לראות אפילו רבע מזה בארץ) שקניתי, בהנאה גדולה יש לציין, הם: Fibromyalgia & Muscle Pain- YOUR SELF TREATMENT GUIDE by Leon Chaitow The Fibromyalgia Healin Diet by Cgristine Craggs-Hinton

ayelet102

New member
שמעתי על דיאטת

היפוגליקמיה ממש ככה קראתי באיזה מקום שזה עוזר מאוד לחולי פיברו תבדקי גם את הכיוון הזה

למעלה