ניקוי רעלים

תות 50

New member
ניקוי רעלים

שלום לכולם, רציתי לקבל מידע לגבי דרכים יעלות לניקויי רעלים מהגוף, לא משהו דרסט מידי. שמעתי על כ"כ הרהבה דרכים : חוקן, מיצים, צום, למישהו יש המלצה מה כדאי? אודה מאוד לתשובתכם.

אסתר84

New member
היי

לטעמי הדרך הכי טובה זה הדרך שהולכת בטבעיות עם הגוף. אני ממחנה המתנגדים לחוקנים ולהידרותרפיה קולון .. מנסיון אישי וכמטפלת (שבזמנו החלה ללמוד את השיטה) אני יכולה להגיד לך שלמרות שיש חסידים לא קטנים לשיטה זה נזק לגוף. מהרבה סיבות: אפשרות לצניחת הרקטום, אפשרות לפגיעה בשריר החלחולת, אם יש פוליפ במקום ואינך יודעת, פגיעה בפרסטלטיקה - משמע מעי עצל (גם בהידרופתרפיה - למרות שיש שיקפצו ויטענו שלא), במידה ויש נקב במעי ... בקיצר אני יכולה להמשיך את הרשימה...והכי חשוב .. תעשי לעצמך טובה - אל תבחרי בדרך הקלה של ניקוי ואח"כ ללכת לזלזול זבל. עדיף דרך אורגנית לגוף.. דרך חיים של תזונה נכונה ובריאה . צום אחת לכמה זמן זה ברכה לגוף. יום נפלא אסתר

0 אור 0

New member
נקוי רעלים

יש המון גישות לניקוי רעלים, ואת יכולה לבחור בזו שאליה את מתחברת, ההמלצה החמה שלי היא לנצל את ההזדמנות להתייעצות אישית עם מטפל, שגם ילוה אותך בניקוי (ויחד אתך בחרו מה מתאים) אבל בעיקר יתח לך את האשנב להמשך שיפור כמו שאסתר כתבה מעלי - כל הטעם של שלב הניקוי הוא כפתיחה טובה לתזונה יותר נכונה לחיים. אין כל טעם לעשות "ניקוי" ואחר כך להמשיך להכניס לגוף זבל ורעלים. מאד מתחברת לבקשה שלך לבחור במשהו מתון שהולך עם הגוף - אפילו אם רק תפסיקי להכניס לגוף רעלים וכימיקלים, ולאכול מאכלים יותר בריאים וטבעיים בלי שום דיאטה מיוחדת, זה כבר יעשה הבדל עצום בהתנהלות המערכות ויתחיל בתהליך של ניקוי רעלים וריפוי.

ניקוי רעלים

לא חייב להיות קיצוני, או דרסטי, כמו הדוגמאות שהבאת. דווקא חוקן, מיצין וצום הם דרכים יותר קיצוניות לגוף. אני מצטרף לאלו שמעלי, וממליץ על שיפור התזונה, שמעצם הפחתה של כמות הרעלים שבגוף, הוא מתפנה לעבודה עמוקה יותר. יש תכנית שאני אוהב במיוחד להשתמש בה, ונקראת "איבן סינא" (ע"ש ה"ממציא"), שנערכת בשלושה שלבים. בכל אופן, תכנית ניקוי מומלץ לעשות בליווי, משום שעשויים (וזו השאיפה) להתרחש הרבה דברים בגוף, וזה עשוי להיות מוזר ומלחיץ, וכדאי שיהיה שם מישהו שמבין וידע להרגיע ולייעץ. שיהיה בהצלחה! שלומי

hal767

New member
ניקוי רעלים

בנוסף לכתוב במאמר המצורף אני רוצה להדגיש שיש להתאים את הדרך למטופל. זה חייב להעשות ע"י מטפל שמומחה בזאת. אני לא ממליץ לבצע דרך על סמך קריאה באתר או ספר למשל.

1rainbow

New member
ממליצה על הידרוקולוניקס

טיפול מעולה לשם ניקוי רעלים מאחר והוא יקר ממליצה להקדים אליו ביום צום שמבוסס על שתייה רבה כדי לחסוך זמן בטיפול

אסתר84

New member
?

האם לדעתך זה שהיא תצום יום לפני יחסוך זמן בטיפול? איזה זמן בדיוק? לשם מה? להספיק להוציא יותר צואה?! מה לדעתך צריך להיות מהלך תקין של טיפול קולוניק....? ..... אסתר

0 אור 0

New member
תקני אותי אם אני טועה

אבל הידרוקולוניקס זה בעצם חוקן משוכלל יותר. כלומר שמה שהוא עושה זה בסך הכל לנקות את המעיים - אולי קצת גבוה יותר מאשר חוקן רגיל. אז מה יש לנו כאן? במקום לטפל בצורה יסודית בגוף, להפחית ברעלים, לתת לכבד ולמערכות הפינוי הזדמנות לנוח ממסה של רעלים ולהתחיל לפנות את מה שהצטבר בגוף, אנחנו מסתפקים באיזשהו טיפול חיצוני שבמקרה שהוא עובד טוב , אז כל מה שהוא יעשה זה לנקות את המעיים ממה שהצטבר בהם ולאפשר לנו להתחיל להרעיל אותם מחדש מחר? מוותרים על ניקוי אמיתי של הרעלים שהצטברו במערכות ורקמות? מוותרים על ניקוי המעיים דרך אכילת מזון עשיר בסיבים, מה שיגרום להם להחלים ולפעול טוב יותר? מנקים על ידי פעולה חיצונית ומסתכנים בכך שפעילות המעיים תהפוך עצלה עוד יותר והג'יפה תצטב מהר יותר? לא ברור לי איך יש אנשים שחושבים שהפעולה הזו נכנסת לאותה קטגוריה של רפואה הוליסטית? לטעמי, יש לה מקום אך ורק כשירות נלווה לקולנוסקופיה, או כתחליף לחוקן שמגיע יחד עם תהליך ניקוי רעלים אמיתי וטבעי.

1rainbow

New member
אני מתקנת אותך כי אתה טועה

תפתח בגוגל ותקרא על התהליך ותבין יותר טוב

0 אור 0

New member
קראתי על התהליך לא פעם בעבר

אין ספק שאנשי המכירות שלו ידעו למצב אותו טוב מאד, אבל עדיין אם את רוצה לשכנע שיש סיבה להעדיף פעולה פולשנית על הדרך הטבעית והנכונה של הפעלת מערכות הגוף, את צריכה להתאמץ יותר מאשר לשלוח אנשים לגוגל. שאלתי אותך שאלות ספציפיות לגבי ההשלכות על רעלים בתאים, על פעילות המעיים ועוד - את יכולה להתחיל בלנסות להתמודד עם השאלות. גם בשביל עצמך. לטעמי, יש כאן אשליה: גם ברמה של נקיון המעיים. כי נקיון שמושג באמצעים חודרניים הוא מעצם טבעו, זמני. בודאי ישנה אשליה בכך שנקיון המעיים גורם לניקוי רעלים בשאר הגוף - כבד עמוס ורעלים שנשמרים ברקמות השומן בגוף, לא ישתפרו כהוא זה גם עם מערכת העיכול תהיה נקיה ליום יומיים. כל הסיפור של שילוב חוקן בתהליך של ניקוי רעלים, נובע מכך שכאשר אנו עוברים תהליך זה, יש יציאה של רעלים ישנים מרקמות השומן, אל מחזור הדם, ואז זירוז ההפרשה של אותם רעלים על ידי סאונות, תרגילי התעמלות מיוחדים וגם חוקנים לעתים, מונעת את ההרעלה החוזרת על ידי אותם הרעלים שהשתחררו. --- כאשר אדם בוחר בתהליך של ניקוי רעלים הוא צריך לחשוב מה המטרה שלו. אם המטרה היא הקלה זמנית על פעולות המעיים, ותחושה זמנית של קלילות - אז אכן אפשר ללכת בדרך הקונבנציונלית של "אקמול" - פעולה פולשנית שמנקה את המעיים, אבל אולי במחיר של התנוונות נוספת של היכולת שלהם להתנקות באופן עצמאי. אם המטרה היא באמת לשחרר את מערכות הגוף מעומס של רעלים וכימיקלים שצברנו במהלך החיים בדור המזוהם שלנו, אז עדיפה הדרך הטבעית: שינוי התזונה, פעילות גופנית, מים , לעתים סיוע בתחילת הדרך של צמחי מרפא או תוספים נחוצים כמו פרוביוטיקה לשיקום פלורת המעיים, אבל בעיקר והכי חשוב: הפחתה למינימום האפשרי של כניסת רעלים לגוף (אני כותבת הודעה זו על מחשב נייד, כשבסביבתי הקרובה טלפון נייד, טלויזיה עם שלט, מים שלפעמים מגיעים ממקורות, רכבים שנוסעים בסביבה - לא ממש סביבה נקיה למהדרין)

טאוֹ

New member
../images/Emo45.gif שאלות חשובות

ולפעמים באמת טוב יותר לבחור בדיון במקום לפנות מיד לגוגל.

0 אור 0

New member
כן אדוני המנהלת ../images/Emo196.gif

אתה בטח מכיר אותי מספיק כדי להבין שבדרך כלל לשאלות שלי יש מטרה של חידוד נקודות חשובות

1rainbow

New member
בוא אני אסבר לך את האוזן

מאחר ואנו מתמודדים עם תזונה קלוקלת שהגוף באופן הטבעי שלא לא יודע להתמודד איתה, כמו כימיקלים, אוכל מעובד מידי כמו קמח לבן, וכמויות מאוד גדולות של סוכרים ומלחים, הגוף גם לא מצליח להיפטר מהם ושאריות הפסולת שלא מעוכלות גם לא תמיד עוזבות את הגוף. לחלק האחרון של המעי אין את היכולת להניע את החומרים האלו אל מחוץ לגוף ,כמובן שרק חלק מהם, ושאריות מהם מצטברות בו ועם השנים נצברים שם רעלים ופטריות והחגיגה גודלת. כמובן שללא שינוי תזונתי המצב רק מחריף טיפול שטיפת המעיים הוא מצויין ולדעתי הכרחי על מנת לסלק שאריות פסולת ורעלים מהגוף כמובן שללא טיפול משלים לאחר מכן הגוף לאט לאט יחזור למצב שלפני הטיפול מנסיון, הטיפול הזה מדהים בהרגשה שהוא נותן ובניקיון שהוא מספק גם לאחר חודשים אחר כך. אני מאוד ממליצה על הטיפול למרות מחירו היקר ואם הייתי יכולה להרשות לעצמי הייתי הולכת שוב!! פעולות "פולשניות" נוראיות יותר עברתי אצל הגניקולוג שלי וזה היה בחינם!! אני גם תומכת בשאר ההמלצות לחיים בריאים יותר

0 אור 0

New member
זו רק חלק מהתמונה

כמובן שמי אוכל מזון מעובד, סוכר וקמח לבן יצור לעצמו רבדים של פסולת במעיים , מעבר לאי הנוחות, הרבדים האלו עלולים לפגוע ביעילות העיכול במקטעים שונים של המעיים, וכן ובקביל בדרך כלל נפגעת פלורת המעי. כל זה נכון, אבל זה רק הקצה של הבעיה של צבירת רעלים בגוף, שבגללה אנשים רוצים לעשות ניקוי רעלים. מעבר לבעייה של תפקוד המעיים, יש לנו בעיה של עומס יתר על הכבד, המרה, הכליות וכל האיברים הקשורים להרחקת פסולת. יש לנו צבירה של שומנים לא בריאים בדפנות כלי הדם (טרשת), יש לנו צבירה של תאי שומן שבתוכם מאוכסנים לעתים רעלים שהכבד לא הספיק לטפל בהם. שטיפת המעיים שאת כל כך מתלהבת ממנה , אינה מסייעת לכל הבעיוות האלו, ואפילו אינה מגיעה לכל המעי, אלא רק לחלק האחרון שלו. אז נניח שהייתי מאמינה שזו הדרך האולטימטיבית לנקות חלק זה של המעי, ועדיין אני אשאל - מה עם כל שאר המעי? ואם נחזור לחלק הזה של המעי, אני רוצה לחדד שוב את הסכנות שבשיטה הזו: 1. כתבה אסתר - יש סיכונים אמיתיים כתוצאה מעצם השימוש בשיטה - החל מסכנה של פגיעה פיזית ועד ניקוב המעי, המשך בפגיעה וחשיפה של פגם קיים כמו נקב או פוליפ, ויש המוצאים קשר לסרטן 2. שטיפה חיצונית מנוונת את הפעילות של המעיים, ולכן הבעיה של עצלות המעיים שנוצרה מתזונה לקויה רק מחמירה 3. שטיפה חיצונית שוטפת את פלורת המעיים, ולכן הבעי של עיכול לקוי רק מחמירה, אלא אם כן מי שמבצע את ההליך דואג לחדש את הפלורה (אני יודעת שיש מקומות שכן ודאגים לכך - לא בטוח שכולם). ואם מישהו רוצה להתעלם מהסכנות, ורוצה להתעלם מחוסר האפקטיביות של שיטה שנוגעת רק בחלק קטן מהבעיה, לטובת האמונה שניתן לנקות את הרובד רק בשיטה הזו - אז כמובן שגם זה לא נכון. ניקוי מאד אפקטיבי של המעיים נעשה בצירוף של שני מרכיבים שמחירם שווה לכל נפש: מים וסיבים תזונתיים. יש הנשבעים באורז מלא, יש הנשבעים דוקא בסיבים של שיבולת שועל, אבל אין שום ספק שניקוי אפקטיבי של המעיים מתרחש כאשר מפסיקים לאכול את אותם המזיקים, עוברים לתזונה עשירה בסיבים, ושותים הרבה הרבה מים. ניקוי זה אינו מוגבל רק לחלק התחתון של המעי, אלא מנקה את כל המעיים, והינו טבעי, ולכן מחדש פעילות של מעי שתפקודו ירד. בתור ערך מוסף, הפסקת צריכת הרעלים מקלה על הכבד , ובתנאים מסויימים מאפשרת לו להתחיל להתמודד גם עם רעלים "ישנים" שנצברו בגוף. זהו התהליך שנקרא בשפה העממית "ניקוי כבד" ובעצם הינו החזרת הגוף ומערכות ההפרשה שלו לתפקוד בריא יותר. מציעה לך להגיע למטפל שיעזור לך לשפר את התזונה , ואז לא תצטרכי להוציא כסף יקר, על הליך שתועלתו מפוקפקת וסכנות בצידו.

0 אור 0

New member
ובקשר לגניקולוג

רק רציתי להסב תשומת לבך, שאיבר המין הנשי נועד בתפקוד הרגיל שלו לקבל חדירה מבחוץ פנימה (אמנם לא של מכשירים), לעומת זאת, המעי הגס הוא איבר שהתנועתיות הטבעית שלו היא כלפי חוץ.

אסתר84

New member
שבת שלום

לא בכדי היא לא ענתה על שאלותיי למעלה.. הסיבה לכך מאוד פשוטה. אני הכרתי קצת את המנגנון כיצד הוא עובד מבפנים. הטענה היא כי לדפנות המעי נדבקות שאריות של מזון לא מעוכל וצואה שהגוף לא מסוגל להיפטר מהם.. ומוספת לכך ההוכחה כי אנחנו חיים בסביבה מזוהמת ומורעלת... שזה די נכון שלעצמו אך יש פה דיסאינפורציה אמיתי ופרט לכך גם שערורייה שמרשים למכונים האלה להתקיים כפי שהם מתקיימים ואסביר את משנתי. כשעורכים את הטיפול אנחנו אכן רואים מזון ישן .. לא מעוכל... סיבים תזונתיים... רעלים ... ליחה.. ועוד ועוד. נכון שכל אלה פועלים לרעה על הגוף. למרות שיש לזכור היטב את העובדה שהמעי לא יכול להיות סטרילי. כמו כן כמובן שבתהליך עצמו יש נטייה של המים לספוח גם דברים חשובים כמו חיידקים פרוביוטים. התהליך עצמו הוא בגדר טראומה לגוף. נכון שלאחר מספר טיפולים הגוף מסתגל כי זה דרכו. ... כשורד. אך אדם שקשוב לגופו רואה דברים שאינם עולים בקנה אחד עם בריאות או הוליסטיקה. זאת פלישה חודרנית לגוף באמתלה שאינה פוגעת בשום דבר... מידע שלעצמו אינו מדוייק בעליל! שרירי החלחולת זה שרירים מאוד עדינים כמה שזה לא נראה הפגיעה בהם היא נזק בל יתואר... המעי הגס לא בנוי בטבעי שלו להשטף במים (גם אם הזרם חלש) מה גם למים יש נטייה לספוח כל דבר שבא איתם במגע.. ועוד כל מיני תופעות שציינתי בתחילת השרשור. אך אחד הדברים הכי חמורים שלא ברור לי איך במדינה מתוקנת מאפשרים דבר כזה - איך יתכן כי פעולה כ"כ חודרנית שיכולה כן לסכן חיים במצבים מסויימים - כגון נקב שהאדם אינו מודע אליו, או מצב של פוליפ במקום.. כיצד טיפולים כאלה מתבצעים במכוני לייף סטייל על ידי מטפלים שלמדו במקרה הטוב חודש וחצי... בפרט שאין שם את הציוד הדרוש למקרה של חירום... ועד שאדם עם פגיעה במעי יגיע לביה"ח ... אני רוצה גם להסב את תשובת ליבה של גב' ריינבאו (או איך שמה) שפציעה במקום קרי במעי הגס .. והתהליך יכול פצוע מלא פעמים חושפת את האדם לסכנות עתידיות - נמצא קשר בין פציעה מתמשכת של המעי הגס לסוגי סרטן שהתגלו במקום.. כך שלא ברור לי מלכתחילה איך בכלל ניתן להמליץ על טיפול כזה. וזה בלי להתייחס לתרבות המערבית האינסטיט של אנשים שהולכים משלמים 400 ש"ח לטיפול שכזה ואח"כ הולכים לשתות קולה ולאכול המבורגר. בקיצר... שומר נפשו ירחק!!!!!!! שוב שבת שלום .

אסתר84

New member
אני רוצה לחדד ולדייק

נמצא קשר בין תהליך דלקתי מתמשך (שפציעה גורמת לדלקת) למקרה סרטן. אסתר

1rainbow

New member
לא עניתי לך כי זה לא עניין אותי

נכנסתי רק כדי להמליץ על הטיפול ומי שרוצה ייעשה אותו ומי שלא לא ואיך את יכולה לשייך סרטן לטיפול הזה רק האל יודע. וגם רופא טוב בבדיקה טובה לא יוכל לעשות שיוך שכזה מאחר ואת המעי אנחנו לא יוכלים לראות כמו שרואים את מערות האף. בכל מקרה אני ממליצה על הטיפול, זה נהדר וכל אחד אדון לעצמו ולגופו

אסתר84

New member
ובכן

אם תרצי להתעניין ולהתעמק אז כדאי שתגלי את קצה החוט מהצד השני.. הוכח שיש קשר הדוק בין מצבי דלקת מתמשכת ( שמה לעשות שהטיפולים שהמלצת עליי יכולים לגרום.. בפרט אם זה נעשה ע"י ידיים לא מיומונות) לבין הופעת גידולים סרטניים. מערכת הגוף הינה דבר מורכב... החלמה של פצע גוררת תגובות שרשרת שבין היתר דורש התחדשות וחלוקת תאים... נשמע מוכר יותר?! .. ויקרתי כדאי שתתעדכני יש היום דבר שנקרא קולונסוקופיה שניתן לראות דרכו את המעי הגס בשיא תפארתו!.. אז המלצה לי אלייך שתלמדי את הנושא היטב .. הוא מאוד מעניין בפרט אם את מכניסה לגוף שלך טיפולים כאלה. מסיכמה איתך לגמרי כל אחד אדון לגורלו.. שבוע טוב שיהיה
אסתר

למעלה