ניקוי רעלים

ניקוי רעלים

האם אנשים מודעים להשלכות החמורות של ניקוי רעלים מוגזם. לצערי חוויתי על גופי נזקים חמורים כתוצאה מניקוי רעלים מאד אינטנסיבי באמצעות "מים חיים". לא הוזהרתי ע"י החברה ששיווקה לי את המכשיר ולכן לא הייתי מודע לכמויות המותרות בתחילת השימוש. הגזמתי מאד בשתיית המים כבר ביום הראשון והתוצאות נוראיות מבחינתי. אם זה מעניין מישהו אני אפרט מה הנזקים שנגרמו לי. הנזקים כ"כ חמורים ואפילו נדירים מבחינה רפואית ולכן אני רוצה לשאול אנשים שמבינים בתחום אם הם נתקלו בתופעות דומות.

בניקוי רעלים

הוא תהליך שכדאי לעבור בליווי של מטפל, ובאופן הדרגתי. מכיוון שהתהליך שעברת לא ברור לי, אני רק אציין שלעולם לא מתחילים תהליך ניקוי באופן פתאומי, אלא בצורה הדרגתית, על מנת להמנע מתופעות הלוואי שעשויות להופיע- בעיקר תופעות של רעילות- כאבי ראש, שלשולים, חולשה ועוד תופעות אחרות, מגוונות מאוד, ולא נעימות, בד"כ. מכיוון שלקחת תוסף מסויים (גם אם מים, שסגולותיהם לא נהירות לי)- צריך היה לוודא מה המינון המומלץ, לוודא שיש מי שתומך בך, מקרה של שאלות, או תגובות לא רצויות, ואם יש תגובות כאלה- להתכונן אליהן מראש, ולדעת למה לצפות. זו אמנם אמורה להיות אחריות של החברה, אבל לפני שנוטלים כל דבר- כדאי לדעת מה אתה הולך להכניס לגוף שלך, זו בעיקר האחריות שלך. לא כל דבר שנמכר כ"בריא" הוא אכן כזה...

freearth10

New member
הפוך את הנזק - לנקודת זנוק

היי יניב, למה החלטת לעשות ניקוי רעלים? ואני אשמח לשמוע על התוצאות של "הטיפול". לא פעם כאשר מטפלים בבעיה מסויימת חווים מה שנקרא ריאקציה, שהיא תגובת הגוף לשינוי. לפעמים התגובה היא כל כך "טובה" ומהירה שהגופנפש עדיין לא מוכן לעכל אותה. ולכן הוא מתנגד לה. אני לא רואה בזה לא תהליך שלילי וגם לא חיובי, אלא חלק מתהליך שבחרת ללכת בו. יותר מזה למרות שאני לא מכירה לא את מיים חיים וגם לא אותך יש לי תחושה ששינוי מסויים בך זה כן עשה. ולכן עצתי לך נסה לראות מה המיים כן עשו לך. אני לא בעד טיפולים חד פעמיים, או כל כך חזקים שממש ממוטטים אותנו, אבל אתה בטח למדת את השיעור שלך ומכאן תוכל רק לצמוח, גם אם כרגע, יש איזושהי נסיגה.
מאיה

תודה אבל הנזק הוא כ"כ חמור שאין סיכוי

הסיפור שלי הוא כזה: לפני חצי שנה הייתי בדיכאון וסבלתי מבעיות שינה. ראיתי באינטרנט חברה שמשווקת מכשיר שמייצר מים חיים. מאחר ולא הזהרו אותי אלא להפך בעלת החברה העידה על עצמה שהיא שותה כמה שיותר, ומאחר ואני חסר סבלנות, שתיתי 6 ליטר מים ביום הראשון. בערב הבחנתי בבצקות ברגליים ושני שקעים מתחת לצלעות. למחרת התחלתי להיות אפטי, לסבול מקוצר נשימה (שנמשך עד היום). במהלך השבוע הבא איבדתי 10 ק"ג מהמשקל והתדרדרתי לדיכאון כבד עד שהתמוטטתי. אובחנה אצלי סכיזופרניה וקיבלתי 75% נכות. אני משוכנע שבגלל שהניקוי היה כ"כ אינטנסיבי הוא גרם לכיווץ כל הרקמות בגוף מאחר והמים האלה חודרים כמעט מיידית לכל תא בגוף, וזה גם ההסבר שלי לשקעים שהופיעו מתחת לצלעות. זה נשמע הזוי אבל מאחר והמוח הוא בסה"כ רקמה אני חושב שגם הוא התכווץ וגרם לי להתפרצות סכיזופרניה שנדיר שפורצת בגילי (37). כמובן שפניתי לחברה והחזרתי את המכשיר. לא מזמן ראיתי שהם הוסיפו עדכון שמותר לשתות עד 2 כוסות ביום הראשון ולעלות בהדרגה ז"א ששתיתי בערך פי 30 ממה שמותר ! החיים שלי נהרסו לגמרי. במשך חמשת החודשים האחרונים כל יום שעובר הוא סיוט ואני שבר כלי. אני יודע את הסיבה למה שקרה לי מאחר וחוויתי את זה על בשרי, אבל לא יכול להוכיח כלום כי אין שום הכרה רפואית או מדעית למה שקרה לי. תודה על התגובה והעצות.

Deosette

New member
אני נורא אבל נורא בספק

שהסכיזופרניה פרצה בגלל המים. אני חושבת שזה משהו שהיה קיים תמיד (עובדה שהיו דיכאונות עוד קודם) זה רק הבהלה והפאניקה מהמים גרמו לך לדיכאון מתמשך, מתח וכיוצא באלו אשר גורמים להיסטריה מהסוג הזה. אני מציעה לך לפנות לטיפול ולהפסיק להאשים את המים. להתחיל בריפוי פיזי ונפשי והכי חשוב להתחיל לשנות את דפוס החשיבה למשהו חזק וחיובי יותר.

freearth10

New member
דכאון, בעיות שינה,בעיות נשימה

הם כולם בני אותה המשפחה, לכן קשה לי להאמין ששתיית המיים היא הסיבה לפרוץ כל התופעות האלו, כי סבלת מהן בצורה זו או אחרת גם קודם, הם רק הוחרפו, אולי כדי לאמר לך שזה לא הטיפול שלו אתה זקוק.
מאיה

harduf9

New member
גם אם היית שותה 6 ליטר מי ברז או כל מים אחרים

היו לך תופעות לוואי. התופעה נקראת רעלת מים והסיבה להרבה מהסימפטומים היא דילול של כל החומרים, ויטמינים, מינרלים וכו' שמסיסים במים. רוקנת את גופך מכל וכל. ברור שמצב זה מביא ליציאה מאסיבית מאיזון. בנוסף, אתה מעיד בעצמך שמראש מצבך לא היה אופטימאלי. עדיין, לא נראה לי סביר שכל התופעות שתיארת נגרמו בגלל המים. מקווה שתבריא. בריאות שלמה גיא הרדוף

hal767

New member
ניקוי רעלים

מצרף קישור למאמר שלי בנושא שיספק לך את התשובות. http://brieut.goop.co.il/Web/SiteHomePage.aspx?PageType=0&ItemID=52298

למעלה