ניקוי קרבורטור

ofir_y

New member
ניקוי קרבורטור

אם מישהו יוכל להסביר על הפרוצדורה, איך מבצעים ואיפה קונים סט גומיות [אטמים] חדשים וכמה עולה? תודה , אופיר

ofir_y

New member
זה אמור להיות הפוך...

אתם מספרים לי איפה ואני קונה

EranR

New member
שיפוץ קרבורטור.

בקצרה: 1. הפרד את הקרבורטור מהמנוע 2. פרק את חלקי הקרבורטור, בעזרת סכימה (קיימות סכמות בספרים שונים) 3. יש להקפיד בפירוק נכון ומלא, כך שגם תוכל להרכיב הכל בחזרה וגם לא תמיס כל מיני אטמים וגומיות שמורכבות בקרבורטור. 4. טבול למשך כמה שעות את הקרבורטור בחומר ניקוי קרבורטורים (שממיס את משקעי הפחם והדלק) אני טבלתי כל הלילה. 5. שטוף בזרם מי ברז את חומר הניקוי. 6. הרכבה מחדש - כולל החלפה של הגומיות, אטמים ושאר החלקים שמגיעים בקיט. 7. כיוונים עדינים וכ"ו - נסה לעשות בליווי של מישהו שמבין בקרבורטורים - המכשיר עדין ומאוד מתוחכם. אני אנסה מאוחר יותר להקליד פרוצדורה קצת יותר מלאה... בגדול - ניתן

balkanyi

New member
ערן רציתי להגיד לך דבר אחד אתה...

ת ו ת ח איזה סבלנות אילו הסברים ממש כל הכבוד לך בלקני.

ofir_y

New member
תודה רבה,

למרות שבאמת מומלץ הסבר מפורט לגורמים ע"מ שהקרבורטור שלי לא יהיה רק נקי, אלא גם מחובר כהלכה.

EranR

New member
הצעה

אהלן אופיר - במסגרת החלפת המנוע שלי וכל הבלאגן שהתעסקתי איתו נפלו לידי שני קרבורטורים מדגם 34pict -3. קניתי שני קיטים חומר להשרייה ספריי ואטמים נוספים יש לי ספר ונסיון מוצלח עם הקרבורטור שכרגע מותקן על חיפו. אני מתכנן 2 ערבי עבודה - ערב לפירוק והשרייה וערב נוסף בהמשך השבוע להרכבה. במידה ואתה מעונין לצטרף צור קשר. * אפרט בהודעה נוספת קצת פרטים על ההערכות לשיפוץ. ערן- 535319-058

למעלה