ניקוי פרווה

kukac73

New member
כסילות זה לא דבר שצריך לעודד אבל...

לפחות אם מישהו רוצה לומר משהו - שיגיד. כל מה שנאמר בשירשורים האחרונים הוא חול בעיניים. לא יפה להגיד שהמלך הוא עירום. ובכן, לא תמיד האמת היא אהודה אבל אם יש הרבה כסילות לפחות שמישהו אחד יגיד הדבר הנכון.
השאלה היתה מה לעשות לחתול עם פרווה מלוכלכת כדי לנקותה. התשובה הזדונית היתה או לגזור אותה או לשים חומרי ניקוי.

האם זה מראה על כישורים בגידול כלבים או חתולים? לא. האם זה מראה על אחראיות ומוסריות של בעל הכלב אם החלטות כאלו הוא מיישם? ממש לא. התנהגות זו רק מוכיחה שאין כישורים לגידול כלבים לכל בעלי הכלבים רק בגלל שיש להם כלב בדירתם.

ודרך אגב כן זכותי, לערער על כישוריו. אני לא צריכה לקבל את הנתון הזה כעובדה מוגמרת ולמעשה היה נכון וחכם אם כל אחד היה עושה זאת. מי שיש לו בעל חיים הוא לא מוכשר אוטומטית אלה רק בזכות התנהגות, מעשיו עם אותו יצור ועצותיו (גם אם לא מועילות לפחות לא מרושעות) השונות.

ואם אתה מאמין שאין צורך לערער על כישור אדם כי יש לו כלב או חתול אז לידיעתך יש לי כלבה ושתי חתולים. שתי החתולים הם חתולי רחוב שהצלתי מרעב. אחד מהם היה מאד חולה במשך תקופה ארוכה עם בעיות קשות אך כיום הוא בריא.
הכלבה שלי היתה של מישהו אחר בהתחלה שלא רצה לטפל בה אחרי שנדרסה . לפני שבאופן רשמי הוא ויתר עליה שילמתי עליה כדי להציל גם אותה ממוות - היא פירפרה. הניתוח היה 2500 ש"ח ואני עדיין משלמת את התשלומים האחרונים שלה.
האם בעל הכלבה היו לו כישורים לגידול כי היה לו כלבה? ממש לא.
אני מציעה לך לשנות את כיוון המחשבה שלך ולא להסתמך תמיד על הגדרות קבועות מראש.

KallaGLP

New member
הוא לא הציע לשים חומר ניקוי! בדיוק להפך.

אני לא מבינה איך אפשר להתעקש עד כדי כך לא להבין את הכתוב.

kukac73

New member
חוסר הבנה הוא...

לא נושא הפורום הזה. אם את לא מבינה לכי לפורום המתאים שיסבירו לך.

לעיניננו, אם את חושבת שזה טיפשי להתעקש למה את בעצמך התעקשת והוכחת שזה מה שעשית על ידי כתיבת תגובה זו.

ושוב, בפעם המי יודע כמה לכל מי שעדיין לא כתב ולכל מי שכתב והבנת הנקרא עדיין חסרה לו - שנותנים כמה אפשרויות בעצם אומרים שאלו האופציות שאפשר לפעול לפיהם. אחד יותר טובה מהשניה או לא - אין זה הנושא. אבל המהות היא שאפשר לפעול בשתי הדרכים.
וזה מה שאמרתי לכל אורך הדרך - אתם מתחילים לשעמם אותי והתגובות שלכם כמנטרה הלא משתנות מראות רק שכל אחד מכם רוצה את שמו וזמנו על דף התגובות.

אם למישהו יש משהו חדש לומר או מעניין - אשמח להגיב ולשמוע אחרת כל אחד שאומר שוב ושוב אותו דבר הוא כמו פטיפון שבור.

KallaGLP

New member
כמו שכבר נאמר, נא למתן את הטון המשתלח.

חוסר הבנה זה עניין אחד וגסות רוח עניין אחר לגמרי, שאין לו מקום בפורום.

kukac73

New member
אתם נורמלים? גסות רוח שמדברים על חוסר הבנה

אולי כבר תכתבו משהו קצת יותר מעניין. הנושא מוצא. מצד אחד אתם לא מבינים מצד שני מסבירים לכם ועדיין אתם לא מבינים.
בעיה. מ
כנראה שמי שלא מבין אחרי כמה וכמה פעמים שנכתב אותו דבר לא יבין לעולם.
מה לעשות? אי אפשר להבין הכל. כל אחד והאי.קיו שלו

ובקשר לתגובה החוזרת ונשנת בקשר לטון שאלה קטנה: מה עם ההתקפות כלפי? חשבת על כך שמזמן אני כבר לא כותבת (ולא צריכה את עזרת אף אחד מכם כי קיבלתי את התשובה ממקום אחר). כל התגובות הם מאנשים שחוזרים ושבים ומתעקשים לכתוב אותו דבר שוב ושוב ואני רק מגיבה.
אז אם חשוב לך כל כך הטון שלח הודעה כללית לכולם. מאד מומלץ כי כמו שבטח שמת לב יש כאן אנשים שמבינים לאט. מאד לאט.

KallaGLP

New member
נא לעצור כאן. ההודעה הבאה ברוח זו תימחק.

למעלה