ניקוי ספות מבד

hope555

New member
ניקוי ספות מבד

יש לי 2 ספות ,את ציפוי הכריות אני מכבסת במכונת כביסה והן מתנקות נהדר , הבעיה , היא איך לנקות את השלדה ומשענות מרופדות ,הספות בצבע אוף וויט, והמשענות בעיקר קיבלו צבע חום מגעיל. האם יש פטנט שהספות יהיו נקיות שוב , אין כתמי שומן וכו' . תודה על כל רעיון. שבת שלום

גאוי 7

New member
להכין תמיסה של צבע אקרילי ומים

צבע - מחנות אמנות, בצבע של הספה. לקחת ספוג ממש עדין - למצוא ספוג רך זה עיקר העבודה. אצלי זה היה מתחת ליד כי קניתי עבור מחבתות טפלון בסופר. ופושט הספוג לתמיסה ואחר כך למרוח איתו את הספות בצבע. שכבה 1 לא מספיקה - אין בעייה לייבש , ולמרוח ושב למחרת.

חייבת לשאול

נשמע רעיון גאוני השאלה אם לא יורד הצבע? ז"א אם יושבים אח"כ הצבע לא עלול לעבור לבגדים ?

גאוי 7

New member
אני עושה את הקטעים האלה עכשיו מאז המצאתי את ז

זה די הרבה : מכנס כותנהמאד יקר של קסידי, שחור ,דהה לי אפילו מכביסה ידנית, הלב ממש כאב : הפתרון : השרייה בדלי עם מים מעורבים באקריל שחור. תוצאה =- חדש ( השבוע ) ספה ישנה - עם ידיות שהתלכלכו כלום לא מוריד את החום מהבד ( אימצתי אותה מהרחוב ) - טבלתי ספוג רך מאד מאד ( על זה כן להקפיד ) מהול בתמיסת אקריל כחול -->> חדש . אמי ז"ל נתנה לי כיסוי מיטה מתוק שאין כאלה היום מפרווה וורודה בלי קשקושים ,לדעתי זה כבר בן 50 שנה , והגיע מרוסיה : הרענון : תמיסת מי אקריל וורודים אפילו אוסיף שם גוון פנינה שקוף שייתן זוהר כזה כמו של שימר באיפור. גם אני עכשיו מתנסה בזה די הרבה כי לא מזמן זה עלה לי בראש . ובכלל בריא למחזר ולא לזרוק דברים ישנים. לדעתי

גאוי 7

New member
למה ששאלת - אקריל הוא צבע קבוע

לעומת גואש או צבעי מים שיורדים. אני לא רואה שזה עשוי לרדת יותר משום צבע אחר. תראי אמנם פיתחתי את זה עם אקריל אבל עכשיו שאני מתמקדת בשאלתך - נראה לי שיעבוד נחמד גם עם צבעי בד מהולים במים ( טוליפ או אחר )

למעלה