ניקוי מנוע

JeLyFisH

New member
ניקוי מנוע

איך עושים ניקוי מנוע? איך מתחילים? ובאיזה חומרים משתמשים? בתודה מראש, ניר :)

JeLyFisH

New member
יש קטע שלא הבנתי....

איך אני אמור להוציא את התושבת של המנוע....הוספתי תמונות...

BlackBoy2

New member
יש עוד שיטה לניקוי מנוע

אם אתה צריך לנקות חלק מן המנוע או חלקים בודדים אז אתה צריך להוצא את החלקים שאתה רוצה לנקות ואז אתה לוקח כלי ממתכת ( בערך : 12 עומק , 15 אורך , 10 רוחב ) לוקח 2 או 3 כפות של אבקת כביסה ומים ואז אתה צריך לגדוש את המים אם האבקה אחרי זה אתה מרתיח את המים עם האבקה וסם את את מה שאתה צריך לנקות ובטמפ 100 מעלות ל20 דקות עד שהשמן ישרף אם אתה לא רוצה לחכות עד שזה יתקרר אז אתה סם במים קרים את החלק שלך אחרי זה תסים את מה שניקיתה בתוך המנוע ותן למנוע לעבוד ל5 דקות והמנוע כחדש או שהחלק שניקיתה זה בערך מה שצריך לעשות כי אני זה היה באיזה אתר ואני לא זוכר כל כך. גם עשית את זה וזה עבד והמנוע כמו חדש (אבל איך לפרק את המנוע כתוב במאמר של YHS ) למרות שאני רק בהתחלה של כל עולם הטיסנאות אני יכול לעזור. במה שאני מבין

YHS

New member
כדאי לקרוא את המאמר, עד הסוף

הוא של שרון....

JeLyFisH

New member
נראה לי שלא הבנת.

הבעיה שלי היא ההפרדה של החלקים. אם למישהו יש מושג איך אני מפריד אתם החלקים שרואים בתמונה של ההודעה הקודמת שלי מגו, המנוע עצמו אני אשמח.

JeLyFisH

New member
אוקיי אני אנסה....

בכל אופן עשיתי את מה שבלאקבוי אמר וזה נקה את המנוע יפה. הבעיה עכשיו מה אני צריך לעשות כדי שהמנוע לא יחליד...

abirdh

New member
כתבו לך.. להריץ את המנוע ל5 דקות.

ומבחוץ תשפריץ קצת דלק או ספרי למנועים

JeLyFisH

New member
הזוי....

את המנוע כבר סגרתי אז אין תמונה שלו מבפנים....אבל הכל מבריק. אז הנה תמונות חיצוניות שלו :] להנהתכם.

JeLyFisH

New member
ברור! לא האמנתי שהם יהיו....

כאלה מבריקים. אפילו המניפה שבתוך האגזוז מבריקה.

למעלה