ניקוי מיכל דלק...

ניקוי מיכל דלק...../images/Emo130.gif

ההודעה המקורית נדחפה לה לאי שם... ואני עדין זקוק למידע. כמה בבקשה אמור +- לעלות ניקוי למיכל דלק ? (זה רכב קטן, פיאט 127) תודה. ושבוע טוב....

pomelit

New member
לא יודעת מהו המבנה של הפיאט

אבל אני העברתי את האוטו שלי ניקוי מיכל דלק, וזה עלה כששמאות שקל. לא מספרת למה עשיתי את זה - זה מביך מידי.

itzik93

New member
תידלקת בסולר במקום בנזין ../images/Emo35.gif ../images/Emo8.gif

kitt

New member
ויי ויי זה יש לו זיכרון של פיל ../images/Emo38.gif

תגיד איציק, זה זיכרון טוב כללית או שרק לפשלות מכניות?

דני ג

New member
איציק בטח מכיר כמה חכמים מהצבא

שמילאו סולר לסאוונה בנזין וההיפך (בעיקר ההיפך), נכון ?? דני G.

itzik93

New member
ממש לא, ב"פזומט" זה בלתי אפשרי

מאחר ומדובר במערכת ממוחשבת שמעבירה מידע בצורה אלחוטית גם בנושא סוג הדלק אין אפשרות לטעות. איציק

pomelit

New member
טוב אם כבר עליתם על זה...

אז כן! לא הבנתי איך 25 ליטר יוצאים כל כך זול... בסוף הגרוש נפל. לפחות היה לי שכל לא להניע בכלל. גרירה למוסך וניקוי המיכל. 600 שקל ועוד דלק (בנזין הפעם) ב 50 שקל. לא מבינה מימאמר שסולר יותר זול...

itzik93

New member
600 שקל ? גניבה לאור יום ../images/Emo70.gif

אותו מקרה קרה גם לבוס הקודם שלי (ואני מדגיש, הקודם שלי) הוא הצליח להביא את הרכב למוסך המטפל שלו. במוסך אילתרו משאבת דלק/מים ישנה עם צינור ארוך, הכניסו את הצינור דרף פית הדלק ועזבוה לנפשה...אחרי כמה שעות הכל היה בחוץ (הוציאו את הסולר לתוך מיכל פלסטיק גדול) לפי מה שזכור לי, אני בספק אם בכלל לקחו לו כסף על זה... (וזה לא היה מזמן כל כך - זה היה במוסך המטפל שלו) כל העבודה (נטו) על האוטו הסתכמה באולי 30 דקות - כל שאר הזמן האוטו עמד בצד. איציק

דני ג

New member
למיטב זכרוני בריו הצבאי, אפשר

למלא מה שרוצים, הוא פשוט נוסע על הכל ...
נשמע מפגר, אבל עובד. דני G.

© DrorZi

New member
אף אחד לא עולה על מה שאבא שלי עשה

הם היו תקועים בסיני עם נגמש ודלק מטוסים... אז מתדלקים דלק מטוסים מעורב בסולר לנגמש
והוא נסע כמו גדול חזרה עד אילת אבל מאז הוא לא נסע... אתם שואלים למה
כי הוא פוצץ מנוע
במקרה אחר נסעתי עם אינטר, עצרנו לתדלק והטמבל (הנהג) מילא 95... אחרי 25 ליטר הוא שם לב (מה שם לב, טוב שחזרתי מהשרותים ...), הוציא ומילא עד הסוף סולר, הפעם לא פוצצנו מנוע אבל היה מעניין
...
דרור זי.

itzik93

New member
בזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז

טעות ידידי
אתה לא יודע מה קורה למנוע דיזל של יונדאי H100 עם סולר לאוניות
איציק - Enough Said.

pomelit

New member
לא בטוחה שרימו אותי

(מקווה שלא) על כל פנים היה שם בחור מאוד נחמד שנשכב מתחת לאוטו, מעל לאוטו, בתוך השלושית, לידה, ייבש את השלולית, התקשר לבוס, הביא משאבה, ניסה לשאוב - ולא יצא כלום... בסוף גררנו את האוטו (לא אני, טומי גרריסט, אבל זו כבר אופרה אחרת), במוסך פירקו ושטפו את המיכל, והם הסבירו שהוא ממוקם ככה בג´סטי שאי אפשר להגיע אליו בקלות, ולקח להם כמה שעות טובות לפרק אותו בכלל.

חיים_K

New member
לא מדוייק

יש ריו שמוגדר כרב דילקי, אבל הם נדירים למדי ורובם בחירום. הם לא נוסעים על כל דבר, אלא על מספר דלקים, שאני לא זוכר כרגע. המשאיות שנוסעות הן בעיקר ריו דיזל, עם מנועי קאמינס מודרניים יחסית והן עובדות על סולר בלבד. חיים, ברגע של נוסטלגיה (מה נוסטלגיה ? השתחררתי לפני חודש
)

NIGHTSHADE

New member
דני, תגדיר "נוסע" ../images/Emo13.gif

נוסע ? יש בטוח כמה שלא יסכימו איתך.... הוא מניע, עושה הרבה רעש, ואם יש איזה ירידה באיזור אז הגלגלים מסתובבים להם (כמובן רק אם יש רוח גב)
איתי.

למעלה