ניקוי כתמי מים מספה

זאב לבן1

New member
ניקוי כתמי מים מספה

ספת זמש או דומה לזמש.. לא בטוח שזה הפורום אך אשמח אם יש למשהו רעיון. מדובר בספה חדשה ובהירה, שאתמול מצאתי עליה כתם קטן. ניקיתי אותו עם מטלית לחה ותוך כדי ניגבתי את מרבית המושב (מה שהתגלה כטעות קשה). בבוקר ראיתי שינוי בצבע המושב, לא הייתי בטוחה שזה מהמים אז על חלקה עברתי שוב עם מטלית לחה..
מה שיצר כתמים כהים שלא יורדים ועל רקע הספה הבהירה זה נראה נורא! יש מצב להציל או רק להחליף ריפוד?

דורי56

New member
אני מנקה עם

פנטסטיק (הבקבוק הצהוב לניקוי כללי) מדולל עם מים . אני מציעה לך לנסות בהתחלה באיזו פינה קטנה מאחורי הספה . יש לי גם ספות מבד שדומה לז'מש .

זאב לבן1

New member
תודה. לא יהיה גרוע יותר לשים שוב מים?

המים הם אילו שהשאירו כתמים כהים על הריפוד..

דורי56

New member
תנקי את כל הספה

אני מנקה את כל הספה ואז אין כתמים. שימי כ 3-4 כפות מהפנטסטיק בכלי עם מים אני מנקה עם מברשת ואחר כך מנגבת עם מטלית.

מאקי

New member
מקווה שלא עישיתם כלום..

תקשרי לחנות... הם יאתרו איזה כיסוי י ש לספה ומהם הוראות הניקוי עדיף לשאול בחיי

זאב לבן1

New member
לא. לא עשיתי כלום.

לא נוגעת בה יותר על דעת עצמי. תודה על הרעיון
מקווה שלא הרסתי אותה..

מאקי

New member
יש חומר מיוחד... רק שאני לא זוכרת....

יש לנו ספה אחת מעור נובוק... שעלתה המוןןןןןןןןןן כסף... ובגלל זה אף אחד לא יושב ולא נוגע.. סתאאאאאאאאם אני אפילו לא זוכרת איפה היא מונחת בבית.. אבל אני זוכרת שהשקעתי בנקיונה.. רק שאני לא זוכרת איך.. ניסית גוגל? אתת יודעת מה זה הבד הזה? עור?

kdr

New member
תבדוק מניעה להבא

יש ספריי אימפרגניזציה. לא יודע אם מתאים לזמש. אם כן, תקרא בהוראות ותהיה מאושר. זו אותה שיטה שמצפים בה מעילי גשם, המים פשוט "נופלים" ולא נספגים.

למעלה