ניקוי כבד

ניקוי כבד

אני מעוניינת בניקוי כבד באופן יום יומי. שמעתי על לימון ושמן זית עם מים, ועל חומץ תפוחים. אשמח לקבל הסבר מדוע הניקויים האלו מומלצים [ אם בכלל ] על פי ניסיונכם, ומה מומלץ יותר לדעתכם המיקצועית. כמובן שהדרך הטובה ביותר היא תזונה נכונה באופן קבוע אך כתגבור וחיזוק, יש דרך אחרת שאתם ממליצים עליה מניסיון אישי ומקצועי? תודה מראש.

pumiki8

New member
יש לך כמה אופציות:

1) טבליות בשם Detox של סולגאר. אפשר לקנות אותן גם בסופר פארם, יש עליהן הוראות של מינון, והן לניקוי רעלים מהגוף. שמעתי ביקורות חיוביות עליהן. שלילי - המחיר. קופסא אחת היא לא מספיקה, ומחירה הוא בסביבות ה-150. 2) בניצת הדובדבן ראיתי נוזל לניקוי רעלים מהגוף. שכחתי את שמו, אבל זה כמו סירופ או משהו, את יכולה לשאול - אני בטוח שידעו לכוון אותך. 3) יש את האופציה של החליטה - שן ארי, סרפד, שוש קירח, וגדילן מצוי (זו פורמולה אחת שאני קיבלתי). קונים את כל הצמחים הללו כחליטה, מערבבים ביניהם (ביחס שווה). כף מהתערובת לכוס תה, 5 כוסות ביום. וכמובן - לשתות הרבה מים. לפחות 8 כוסות מים ביום. להוסיף סיבים תזונתיים לתזונה (למשל, זרעי פשתן טחונים [2 כפות ביום]), ולזכור שצריך לשתות הרבה בזמן שאוכלים יותר סיבים - כדי שהם יוכלו לעזור בעיכול ובניקוי ולא יצרו חסימה (הם סופחים נוזלים). בהצלחה!

hal767

New member
ניקוי כבד

אין דבר כזה ניקוי כבד. יש ניקוי פנימי של הגוף, כשהכבד הוא חלק ממנו. את ניקוי הגוף [והכבד] מבצע הגוף עצמו באמצעות מנגנונים שלו, והוא משתמש באברי ההפרשה השונים כדי לסלקם החוצה. התנאים לקיום התהליך החיובי הזה, יתקיימו כאשר 1) מפסיקים לזהם את הגוף באמצעות תזונה גרועה, עישון, צריכת תרופות ועוד. 2)נותנים לגוף תנאים מתאימים באמצעות תזונה מתאימה [אני דוגל בתזונה צמחונית אורגנית], וקיום אורח חיים נכון ומתאים, הבא לידי ביטוי במנוחה ושינה מספיקים, נשימה נכונה, רגיעה נפשית ועוד. בוודאי שיש צורך להתאים את כל העקרונות והכללים למקרה. כאמור, ניקוי הגוף הינו תהליך שהגוף מייצר, והוא זה שפועל. לימון, שמן זית וחומץ תפוחים, אינם קשורים כלל לתהליך הזה. החומץ תפוחים הוא בעצמו פסולת מזיקה, הגורמת לנזקים למערכת העיכול, לכבד, לכליות ועוד, שמן זית, כמו כל שמן אחר, אינו מזון, אלא יכול לשמש כתבלין. הכליות ומערכת העיכול מאד לא אוהבים שמן. כל הממעיט בו, הרי זה משובח. בניקוי אמיתי של הגוף אין קיצורי דרך ואוקוס פוקוס. אין מזון, תוסף או צמח שמנקים את הגוף. כן ישנה עבודה של הגוף לניקוי פנימי, מותנת בתנאים נכונים שניתן לו, כדי שיוכל לעשות את העבודה.

y u l i a 1 2

New member
הכבד

הכי טוב לעשות זאת בדרך הטבעית, הרי תרופות הן אלה שמזהמות את הכבד, ביחוד אם את לוקחת גלולות. לדעתי כל מה שאת צריכה לעשות זה ללכת לחנות ספרים קרובה לקנות ספר בנושא (העובדים בחנות בטוח יעזרו לך לבחור) לקרוא אותו בעיון רב, לבחור אחת מן השיטות כי יש המון, ולפנות ליעוץ רפואי כמובן!!!

לא מסכימה עם דברייך

יוליה, שלום הדבר האחרון שהייתי ממליצה לעשות זה ללכת לחנות ספרים ולבחור ספר... שהמליצו עליו מוכרים בחנות ספרים. המוכרים בחנויות הספרים לא מבינים דבר ברפואה משלימה, ויש כל כך הרבה ספרים בשוק... מתוכם הרבה זבל מודפס. אפשר ליפול על ספרים טובים ואפשר ליפול על הוראות שיכולות להיות ממש מסוכנות. אני גם לא חושבת שייעוץ רפואי יעיל בנושא, שכן רופאים לא מבינים במושג ניקוי רעלים מהכבד... אם מישהו חושב שבגופו הצטברו רעלים, הייתי רוצה לשאול מדוע הוא חושב כך, האם יש לכך ביטויים גופניים ומה הוא היה רוצה לעשות בנידון. יש המון דרכים לסילוק רעלים, אבל אם מישהו שותה בכל בוקר מיץ לימון עם שמן זית, ואחר כך קפה, זה קצת טפשי, שלא לומר מיותר. ניקוי רעלים מתחיל, בעיני, באי הכנסת רעלים לגוף.

למעלה