ניקוי כבד??

דודוUUU

New member
ניקוי כבד??

אני כ3-4 שבועות ללא בשר ביצים מוצרי חלב בקיצור ללא ג,אנק לוקחת צמחים (קיבלתי מן הנטורפטית שלי)לחיזוק הכבד מערכת חיסון ומחמם תחתון עברתי 3 שבועות"גהנום " כאבים בשרירים חולשה בגפיים העליונותעצבנות שריפה באיברים תחושות מוזרות (אני גם בגמילה מכדורים לכאבי ראש) בשישה ימים האחרונים התופעה החדשה היא קפיצות שרירים קטנטנות בכל הגוף וכן חולשה ביד שמאל אני דואגת אשמח לכל תובנה הבנתי מהמטפלת שזו סטגנציה של הכבד המטפלת עכשיו לא בארץ ואני בלחץ אשמח לכל תובנה תופעות הלוואי האלה של הניקוי של הגוף לא היו אמורות לעבור??!! תודה ענקית מראש על כל תשובה

freearth10

New member
גהנום -

דעתי האישית היא ששום טיפול לא צריך לתת תחושה של גיהונום וכשהוא נחווה ככזה הוא אולי חזק מידי עבורך. יחד עם זה לא ברור לי לגמרי האם כל התופעות האלו הן בגלל השינוי התזונתי או בגלל שהפסקת לקחת את הכדור נגד כאבי הראש. יד שמאל היא היד היותר יצירתית, אמהית, מקשיבה, מכילה וחולשה בה יכולה להעיד על תהליך שקשה לך לקבל, להפנים.
מאיה

דודוUUU

New member
אוי מיה תודה כמה שאת צודקת

חשבתי שבשנה האחרונה עברתי את השלב הקשה של לקבל את אחד מילדיי שהוא קצת מיוחד תרתי משמע ילד מדהים עם קשיםם עכשיו נראה שאני כביכול מקבלת ושלמה אך כנראה זה לא ממש כך..... תודה על התייחסותך

נשמע לי מדברייך-

שעברת גמילה והתופעות שאת מתארת הן התופעות שנקראות "קריז". כן ממש כמו גמילה מסמים! ממליצה לך-לנוח היטב, לאכול טוב, לא לדאוג (עד כמה שאפשר). תביני שזו תקופה שתעבור במהירה ואת תהיי אדם משוחרר שלא תלוי בחומרים חיצוניים לקיומו. כל טוב עירית

לי מפריע

שאתה תחת טיפול, אבל המטפלת בחו"ל ואתה לא יכול לקבל תמיכה או ייעוץ. אין לך מה לדאוג מהתופעות, הן לא נשמעות לי מסוכנות, מצד שני אם אני הייתי מרגישה כך בעקבות טיפול, אני לא חושבת שהייתי ממשיכה בו.

צודקת,

אבל מצד שני, אולי המטפל/ת הכין/ה אותה לקראת מה שיכול לקרות, רק שלפעמים, כשיש ריאקציות... לא יודעים למה לצפות. אבל בהחלט הייתי מצפה לפחות לאפשרות לשלוח מייל, או להתקשר...

דודוUUU

New member
תודה על תשובותיכם

אני חייבת לציין שכשאני אופטימית אני יודעת שזה שלב שצריך כנראה לעבור אותו ואז יהיה לי טוב יותר אך ברגעי נחולשה והפסימיות אני דואגת מכל מיני מחחלות ונכנסת לחרדות... בכל מקרה תודה עקית לכולכם

למעלה