ניקוי חישוקים

drums123

New member
ניקוי חישוקים

האם יש דרך לנקות חישוקים של תופים שעליהם קורוזיה וכו' עד כדי כך שיבריקו כחדשים ובלי לפגוע בציפוי שלהם? הגיע +- לידי סנר Sonor S-Class (מצורפת תמונה) ורציתי לדעת לאן אפשר להגיע איתו מבחינה חיצונית..

singlestroke

New member
נצל"ש - למי שהיה בבודגוב

ממה שהבנתי יושב שם סט 7 חלקים של גרטש, משהו בנזונה. מישהו יכול לתת לי פרטים על הסט הזה ? איזה דגם ? מפרט טכני קטן אולי ?

drums123

New member
לא ממש פירטת...

פירקת את בתי הבורג של כל טמטם לדוגמא? השארת את התוף נקי מכל מתכת כלשהי? בקשר לצמר הפלדה-איך אני יודע אף הוא עדין או לא? (במצב הנוכחי כל מה שאני יודע עליו זה שאפשר להדליק אותו לסובב כמו פוייז והוא עושה משהו מגניב) ובתמונה של החישוק הנקי רואים שהורדת את הציפוי או לפחות שינית את המרקם של כל העסק-לא בעייתי?

drums123

New member
תוספת-

בעצם כל חלק מתכת שהיה עליו חלודה\קורוזיה שייפת עם הצמר? ורק אחר-כך שימנת הכל עם 'שמנקל' ופלנלית?

megahertz

New member
תשובות..

1. כן, פירקת כל בורג וכל בית בורג, כל חישוק וכו'. 2. לא, כי הבנתי שבתופים ישנים יכול להיות מסוכן לפרק את הלאגים מהעץ, מחשש לקריסה שלו. אז השארתי את הלאגים עצמם על התוף אבל ניקיתי אותם בזהירות. 3. עדין או לא? זאת שאלה מעניינת..אני עד היום נתקלתי רק בשניים-שלושה סוגים של צמר פלדה, ובינהם היה קל מאוד להבדיל אם הם עדינים או לא. תנסה לבקש בחנות..לי פשוט היה בבית. 4. אכן השתנה המרקם - ממרקם עם בליטות וגושי חלודה חדים, לחלק ונעים כמו (הכנס ביטוי לא נאות פה). כתוספת, עכשיו זה נראה ממש טוב :) 5. כן, כל חלק מתכת עם חלודה שויף (אבל אצלי זה היה רציני..אחרי הרבה שנים בתל אביב מלאת הלחות) 6. כן, השימון נועד לשמור שחלודה נוספת לא תופיע..ולא רציתי שהשיוף יוריד את השמן. מה שכן, אחרי זה הייתי נזהר, כי רואים טביעות אצבעות הרבה יותר בבירור. וגם, השמן לא טוב לעץ להבנתי..למזלי לא הגעתי למצב שאני יודע את זה בוודאות.

megahertz

New member
אה וכמובן, אל תשפשף חזק מדי..

(שוב, הכנס ביטוי..) כי זה עלול להוריד את הכרום מהחישוק, ולא רק את החלודה. אצלי עדיין נשארו נקודות קלות (של חלודה), כי פחדתי שיתחיל לרדת הכרום.

drums123

New member
כותרת מעניינת..

תודה! בעקרון זה יורד די מהר מהחישוקים נכון? אגב דבר אחד לא הובהר לי. ב-1. אתה כותב שפירקת כל בורג ובית בורג (מה שמוברג לעץ עצמו) וב-3 אתה כותב שלא הוצאת אותם מהמקום מחשש לקריסה של העץ- יש תשובה סופית? אני מקווה לעשות את זה גם לסט שלי וגם לסנר הזה בקרוב. נעשה לפני-אחרי

megahertz

New member
תודה..../images/Emo3.gif

השני הוא הנכון.. פשוט לא כל כך הבנתי אותך בשאלה הראשונה..טעות שלי. (אגב זה 2 ולא 3). סופי. אצלי זה לא ירד כל כך מהר..כמו שאתה יכול להבין מהקישור שנתתי בתגובה הראשונה שלי. תעשה..אני צילמתי (גם כמה תוך כדי) וממש נהנתי לראות את ההבדל (זה נגרר בערך חודש כולל ההפסקות..וכבר שכחתי איך זה נראה בהתחלה..אולי מרוב האדים של חומרי הניקוי). כשראיתי את התמונות לא האמנתי..אז כנראה שהיה שווה את זה.

kfirshap

New member
אתה שואל אחי כמו לשאול

על ההבדל בין קוקה קולה לארסי קולה מה יותר שווה אהבת? זהו למה להתבאס יותר מדיי מהפירמה. יכול להיות שזה דגם דגל ויכול להיות שזה מהגוני פיליפיני שעשו ילדים בני 6 אהבת את הסאונד? זה מספיק אחי. אתה לא צריך להתעסק יותר מדיי מאיך הוא נוצר..

singlestroke

New member
יש דברים ששואלים רק בשביל לדעת,

לא בשביל להחליט משהו או לשנות החלטה. הוא שואל כי הוא מתעניין. אם הסנר אצלו והוא מטפל בו אז כנראה שהוא אהב בו משהו (ואני לא חושב שהוא מתבאס מסנר סונור S-קלאס...) ולדעתי כן צריך להתעסק באיך הוא נוצר... לא הספקתי לצערי ללמוד איכויות שונות של תהליכים או חומרי גלם בנוגע לתופים, אך אגיע לזה. וממליץ גם לך מתישהו.

drums123

New member
אתה מנסה לשכנע אותי לאהבו דברים לפי סאונד?

תודה, אבל את זה כבר למדתי. בכל אופן, סונור S-Class זה מערכת מטורפת ככה שאין לי הרבה למה להתבאס מה'פירמה'

WinterZ

New member
S-Class זאת סדרה ברמה גבוהה,

הסנר לכן או לכן שווה, השאלה אם אתה אוהב את הסאונד שלו.

WinterZ

New member
לכאן או לכאן*

אוי אברוך, מה שבגרות במתמטיקה יכולה לעשות לי...

גרברון

New member
חחחחחח כולה 01

זה ממש קל..אם לא מקבלים בזה 100 זה בושה עשיתי היום את 02 ו03..שחיטה לגמרי ): אבל סיימתי עם מתמטיקה !! :]]]]]]

למעלה