ניקוי אמבטיה- כיצד?

yafit7

New member
ניקוי אמבטיה- כיצד?

נכנסנו לגור בדירה שכורה. על האמבטיה והקרמיקה יש כתמים צהובים וגם כתמי חלודה. על הקיר מעל הקרמיקה יש המון עובש. יש למישהו עצות? בבקשה... נכנסת לאמבטיה שלי עם נעליים מרוב הגועל...

yafit7

New member
אה, ושכחתי את הכיור באמבטיה

איך עושים שיבריק כחדש?

נועם@בת

New member
עובש יורד עם אקונומיקה או סיליט בנג

זהירות, זה מכתים את הבגדים שבכתם בלתי הפיך. כתמים צהובים וחלודה זה מן הסתם אבנית- סאנו אנטי קאלק, לרסס לשפשף קלות ולשטוף. נועם

נועם@בת

New member
לא היא צהבהבה

וכשהיא כוללת בתוכה גם מעט חלודה היא מגיעה למגוון צהובים וחומים מרשים. נועם

yafit7

New member
וסילית תוריד את שניהם ביחד?

אבנית+ חלודה: נראה לי שילוב קטלני אגב, יש לך טיפ לכיור?

יער עד

New member
מוריד בטוח - מניסיון רק תדעי שאם זה

ממש הרבה תצטרכי לעשות את זה כמה פעמים וגם לשפשף....

נועם@בת

New member
אצלי הסיליט הורידה את העובש

ואת הצבע מהחולצה
. את האמבטיה היא לא ממש ניקתה, כךש אני לא יכולה להתחייב מה היא תעשה לאבנית שלך. בפרסומות היא מורידה (שאני-אפשף?), במציאות שפשפתי אתה אמבטיה פעמים והיא נשארה מג'וייפת. נועם

"אנטי קלארק" של יעקובי או אקנומיקה

שהיא אקנומיקה סמיכה. על הבקבוק של האקנומיה צריך להיות כתוב "סנו ג'וול אקנומיקה סמיכה" היא מאוד חזקה ומורידה כתמים היטב. לשפוך על הכתם ולהשאיר את זה כמה זמן שאפשר חצי שעה שעה ולשפשף היטב עם מברשת או סקוצ' טוב לניקוי ולרחוץ במים. האנטי קלארק מוריד כתמים מצויין כולל כתמים צהובים וכתמים באסלה ובכיורים.

אני מלכת הסיליט/אנטי קאלק למינהם

אני מנקה כמעט הכל עם זה כי אנחנו דרים באיזור עם המון אבנית במים. הכתמים הצהובים הם אכן אבנית. כשהיא מצטברת ומתייישנת היא מצהיבה. חלודה לא תמיד יורדת אבל הסיליט בנג עושה עבודה לא רעה בכלל. לגבי העובש בקיר - זו בעיה קשה שגם אני מתמודדת איתה. מנקים עם מטלית עם אקונומיקה אבל זה חוזר כל שנה. חשוב לאוורר כמה שיותר את חדר האמבטיה. אם אתם בקטע של שיפוץ אז השיפוצניק שלנו המליץ לי על צבע מיוחד לאמבטיות שמכיל חומר מונע עובש. כמובן שהפחית צבע כבר חצי שנה במחסן. אם את הסלון לקח לנו שנה וחצי לצבוע אני עדיין סבלנית לגבי האמבטיה.

למעלה