ניקוי אבק

NightElf

New member
ניקוי אבק ../images/Emo122.gif

לאחר שלושה עיטושים ברצף בזמן שטאטאתי את הרצפה, והזזתי כמה דברים, הגעתי למסקנה שהחדר שלי "קצת" מאובק
ולא שאני לא מנקה
אני כן, אך מה לעשות, אני גר אל מול כביש וצומת, והחדר נוטה להתמלא באבק. יש את האיזורים הקלים יחסית לניקיון, כמו הרצפה והריהוט בחלק הבולט, אבל יש את האיזורים הקשים יותר, כמו האיזורים שברצפה שיש עליהם חוטי חשמל של המחשב, או האיזור שמאחורי המחשב וכו'. למישהו יש רעיון ו\או טיפים לניקיון אבק בצורה יעילה? לא להעיף אותו ממקום אחד לשני? אולי שואב אבק קטן וזול או משהו כזה? כל תשובה תתקבל בברכה
וכמובן פירוט לאיך אתם מנקים את האבק אצלם בדירה\חדר.

אני מנקה באופן שלמדתי מ"לאשה"

ממלאים שפריצר בתערובת של מרכך כביסה ומים (ביחס של 1:4 אבל אפשר גם פחות), מרססים על האזור המאובק ומנגבים. פשוט ופרקטי.

וואי לא ידעתי שאת כזו שימושית

אני אזכור להזמין אותך לביקור לפני פסח אצלי בדירה כדי שתעשי נקי ושמח

תבוא לפני זה לבקר אצלי בבית

ואחרי שתראה איך החדר שלי נראה, תשקול שוב אם אתה באמת רוצה שאני אהיה אחראית על נקיון הדירה שלך...

Mיקי_

New member
שואב אבק ציקלון עם חיבור לראש קטן

אנחנו עם היתנו המאובק תמידית רוצים לקנות אחד כזה שגם מטאטא הרבה יותר טוב משנינו, וגם מנקה אבק בצורה יעילה. ויש כאלו שעולים בין 200-400 ש"ח כך שזו לא אופציה כל כך כל כך יקרה.

סנופה

New member
../images/Emo18.gifזה הולך להיות פולני:

מטאטא לא מנקה, הוא רק מזיז את הלכלוך ממקום למקום תכל'ס, זה נכון. לנו יש שואב אבק של קנווד, אבל אנחנו מהמכורים. מכירים את זו שזכתה בפרס על משחקה בסרט "חברי הטוב ביותר הוא שואב האבק"? well, זו אני
אני ממליצה לחפש שואב קטן וזול [יחסית] באולסייל, כי אין על המחירים שאפשר להוציא מהמכרזים שלהם. אם אתה צריך עזרה, אני כאן.

מותר לי

New member
טיפ שעבד בבית של ההורים

זמני ניקיון קבועים ברמות קבועות. מה זה אומר? פעם בשבוע לטאטא את החדר, אחת לשבועיים להעביר ניגוב, כל חודש וחצי להזיז מיטה, מדפים, שולחן מחשב על כל החוטיאדה שלו, (וכמובן לנקות גם את מה שמזיזים). אז נכון שהתיזמונים שלי לא ממש מתאימים למחנה האור, אבל הבנת את העיקרון...

למעלה