ניקוי אביב

Artanis

New member
ניקוי אביב

שלום אנשים, אני קיבלתי מהמטפל הסיני שלי מתכון לעשות ניקוי אביב יסודי (מורכב מסירופ מייפל אורגני, פלפל קאיין, מלח ים ולימון) למשך 10 ימים. הבעיה היחידה היא...שאיפה שאני נמצאת...אין סירופ מייפל בכמויות שאני צריכה לעשרה ימים (לפי חישוב שלי זה שלושה ליטרים) ובטח לא אורגני ואני עוד צריכה שזה יהיה grade B ... אני לא מוצאת בשום מקום סירופ מייפל אורגני גרייד B... מישהו פה מכיר את המתכון? האם יש תחליף לסירופ? אני ממש רוצה להתחיל בצום הזה. אני כמובן אשמח לשמוע על צומות ניקוי אביב אחרים. אנא ענו לי בהקדם...התוכנית היא להתחיל ביום יומיים הקרובים. תודה מראש
וחג אביב שמח.

את הניקוי הספציפי הזה

אני לא מכיר באופן אישי, למרות ששמעתי עליו. יש הרבה מאוד סוגים של ניקוי אביב, ואולי המטפל הסיני שלך יוכל להמליץ לך על משהו אחר, בעיקר אם הוא מהאיזור שבו את נמצאת גם. הוא מכיר אותך, ויוכל למצוא לך אלטרנטיבות (לא כל תכנית ניקוי מתאימה לכל אחד). וסתם מתוך סקרנות- איפה את נמצאת? חג שמח!

mic26

New member
הכי מומלץ לשאול את המטפל שלך

אם הוא נתן לך את ההמלצה הזו, הוא ודאי יודע היכן נתן להשיג את זה ואם יש תחליפים. זה לא שאנו לא יכולים לתת לך המלצות אחרות, אבל כמו ששלומי כתב, יש הרבה סוגים של דיאטות אביב ונקיונות כבד. המטפל שלך נתן לך המלצות לפי היכרותו עמך, ולכן הוא אמור לדעת הכי טוב אם כדאי לך להחליף משהו ובמה. בהצלחה

Assaf Feldman

New member
שם הניקוי : Master Cleanser

שלום Artanis למען הסר ספק אין לי כלל ניסיון עם הניקוי הזה, פשוט מטופלת שלי עברה אותו לפני מספר חודשים עצמאית. אולי המידע בקישור יוכל לעזור לך. בהצלחה!

0 אור 0

New member
שמעתי פעם על הצום הזה

אני לא מתכוונת לרמז לכלום, אני פשוט מספרת סיפור אמיתי. האדם שסיפר לי על הצום הזה גר וניהל חוות בריאות בקנדה, שם היה עושה לעצמו ולאחרים את צום הניקוי עם סירופ מייפל אורגני (שמן הסתם בקנדה קל מאד להשיג) - לא מדובר באכילה סיטונאית של סירופ מייפל, אלא בצום מים כאשר הוא הוסיף כף סירופ מייפל לכל אני לא זוכרת כמה מים (ליטר? כוס? - נדמה לי ליטר). הצום היה מלווה במנוחה , טיולים בחווה, וקבלת טיפולים הוליסטים. למרבה הצער, אני כבר לא יכולה לשאול אותו על הפרטים המדוייקים כי הוא מת לפני מספר שנים מסרטן הכבד בסביבות גיל 60. חוזרת על המלצתי משאלתך הקודמת על צום מיצים - לא מומלץ לעסוק בצומות דרסטיים ללא פיקוח של מטפל מנוסה, ומוסיפה עוד המלצה - כדאי להתאים את סוג הניקוי והתזונה למדינה בה נמצאים. אני בכלל לא בטוחה שניתן לייבא "ישר מהספר" פתרונות ותזונה ממדינה חמה ואסיאתית למדינה ארופאית קרה כמו פולין, וכל רופא סיני או מטפל אחר יגיד לך שיש קשר בין הסביבה והאקלים לבין האדם שחי בתוכם, גם אם הוא אורח לרגע.

Artanis

New member
תודה אור...

תודה על התשובה ועל ההתייחסות והדאגה. את הדיאטה הזו קיבלתי מהמטפל שלי שנמצא בישראל ומכיר אותי כמה שנים. אני מבינה וזה נשמע לי מאוד הגיוני שבאמת יש להתאים את סוג הדיאטה לאקלים הסביבתי....למרות שבאמת האביב פה ולא כל כך קר יותר...ולכן הוא המליץ לי לעשות את זה. אני ראיתי שאין בידי לעשות את זה...אז החלטתי על צום מיצים... בכל אופן...שלומי טוב. אני מאתמול הפסקתי ושתיתי מרקים והיום בערב הרשיתי לעצמי פרוסת לחם (מדגן מלא כמובן ). שוב תודה

למעלה