ניקוי אביב
יש המון תכניות ניקוי, והמון גירסאות לכל תכנית. באופן עקרוני הסיני מאוד קשה לביצוע, ואחרי יומיים כבר ממש קשה להתמודד עם האורז, קשה לאכול אותו, ומצד שני הרעב מציק... אני באופן אישי עושה ומנחה את המטופלים שלי לתכניות רכות יותר, ע"פ רוב (תכנית הניקוי של איבן סינא היא המועדפת עלי ). עד כמה שאני מכיר, זה החלק הראשון של התכנית, ויש חזרה הדרגתית לתזונה רגילה (משופרת, כמובן ממה שהיה עד עכשיו), ולכן כדאי, כפי שהוצע לך, לעשות את זה בליווי של מטפל, מכמה טעמים- 1. תופעות לוואי- הגוף מוציא רעלים מהרקמות, מה שגורם לריאקציות בטווח מאוד רחב, וכדאי שיהיה מי שיסביר לך מה קורה, ויוודא שבאמת הכל בסדר איתך. 2. תמיכה- כמו שכתבתי- זה לא תהליך שפשוט להתמודד איתו, אוכל הוא נושא מרכזי שחיינו, ורצוי שיהיה מי שיתמוך בך בתהליך, מבלי להבהל מה"קצוניות" שלו, יעזור לך לחשוב על מזונות אפשריים וכו'. 3. צמחי מרפא- יכולים מאוד לשפר את התהליך, וחשובים לפינוי רעלים מהגוף ומהכבד, ולשמירה עליו מפגיעה מהרעלים שיוצאים מהרקמות השונות. הצמחים מותאמים באופן אישי, למרות שניתן למצוא חליטות שונות, או פורמולות פטנט בכל מיני חנויות טבע/ צמחים, ובתי מרקחת. שיהיה בהצלחה! שלומי