ניקוד בוורד

furban

New member
ניקוד בוורד

אני חושבת שאולי תוכלו לעזור כי רובכם משתשים בנקדן. פעם היה לי וורד 97 והניקוד עבד בסדר. כעת יש לי וורד 2000 והניקוד לא עובד. אני עושה הכל אותו דבר ורק דגשים מופיעים על המסך- כל היתר נעלמו. יש מושיע? יערה סתם תהייה- יש מילה בלועזית ל"ניקוד"

הנה

Caps Lock מופעל. ואז Shift יחד עם ~ כְ 1 כֱ 2 כֲ 3 כֳ 4 כִ 5 כֵ 6 כֶ 7 כַ 8 כָ 9 שׂ שׂממית 0 שׁ שׁלום - כֹ וֹ גוֹל אֹשר = כּ וּ כּוּלָם \ כֻ לֹא כָּל הַפוֹנְטִים תּוֹמְכִים בְּנִיקוּד בְּצוּרָה מוּצְלָחַת. (הערה: במשפט הקודם יש טעויות בניקוד אבל אין לי מושג מה הן)

furban

New member
תודה המון, אבל...

את התפעול הבסיסי אני יודעת, אבל הוא פשוט לא עובד. שיניתי פונטים, וגודל, וגם פניתי לפורום תמיכה מחשבים- אין מושיע. אבל, תודה בכל אופן.

גנגי

New member
זה קורה בפורומים או בוורד עצמו?

כי לוורד יש תוכנת ניקוד משלו, אם לא הולך לך בצורה המקובלת, אבל זה לא עובד על הפורומים. אם תגדירי את הבעיה אנסה לסייע.

תּמר

New member
אולי זה בעיה של פונטים

או גודלםץ נסי להגדיל את הפונטים או לשנות אותם. (ולחילופין - לפנות לפורום תמיכה בחלונות או משהו בסגנון.)

מוּסקט

New member
וגם

אפשר להוריד סרגל ניקוד שישב לך עם כל הסרגלים בוורד. כשי לכאן - הורידי על פי ההוראות, והוסיפי סרגל לנוחותך.

הנקדן הוא זכר?

אולי בגלל זה הוא מכתים את האותיות הנשיות ולא ממלא את כל הצרכים הנוקדניים שלהן? תאותר נקדנית לאלתר!

גנגי

New member
הנקדנית קיימת אצלנו בפורום,

אבל הבעיה היא שהיא לא מוכנה לרדת.

doronr64

New member
הבעיה מוכרת, וזה פתרונה:

בתוך ה"וורד": תפריט כלים -> אפשרויות -> מימין לשמאל -> הצג סימני ניקוד, וצריך לבוא לציון גואל.

furban

New member
קוֹסֶם!

תודה רבה רבה, הצלת את חיי! יערה במה אוכל לגמול לך?

למעלה