ניצני שלום בפלסטין..

ניצני שלום בפלסטין..

הדוגמא שבקישור תיתן מושג לגבי הסובלנות הפלשתינית.

קלייר

New member
עופר עוד מים רבים יזרמו בירדן/לפני ../images/Emo85.gif

שאבו דני היקר וחברו המהולל all ירגעו הם רוצים להיות בטוחים שלא יוצאת עוד טיפת אוירףלחסום עד הסוף, אבו דני יקר קיבלת מה שרצית שוקור הלך,אני הלכתי ,רוב אוהבי הדו-קיום שהיו בפורום הזה מעלמ צא במחולות נראה מה יקרה שהמנהל התורן את אב- וal ירגיז מעניין לאן ישלחו אותו לפולין ,רומניה ,עירק, הרי את שוקור שלחו תמיד לארצות ערב די חפשו לכם עץ אחר עליו לטפס שבת נהדרת לכול נסו לישוןעם דובי תאמינו לי עוזר לגרש השדים

אלוני.

New member
קלייר

שוקור לא הלך והנה עד עוד כאן
אבו דני ואני מכירים איזה יומיים והוא כבר שלח אותי וחזרתי והוא הלך ושב. וזהו
את מרימה ידיים

eliasys

New member
במלחמה על השלום

לא מרימים ידיים ולא מניחים את הנשק. הנשק שלנו הוא המוח ולא הלב והרגש. המוח צריך לתת את הטון כי הוא האיבר היחיד בגוף שיש בו את היכולת לנתח את הדברים והוא שולט בעצבים ולא העצבים שולטים בו. ולקלייר מוח ששוקל טונות אז אין מה לדאוג.

קלייר

New member
אלוני אני מכירה קצת יותר מיומיים

אני מכירה ק קצת יותר מיומיים ,היו ימיים שבילינו פה עד צאת החמה גדלתי בקיבוץ של השומר הצעיר, המאמין בקיום יחדיו של כל העמים ואהבנו את הפורום כבית שני אך שלי קראו תמימה,טפשה,חולמנית,קצת מקשה על המילים,הפגיעה האישית קצת חרגה אל מעבר לסתם מילים, אך לא מרימה ידים אני, נקוה שבכל זאת לאחר החושך עוד תזרח השמש על ארצנו הקטנה פשוט אין בי הכוח על כל משפט להתרחץ ברותחין כאן באנו לנסות לשוחח על אפשרות של דו קיום שאני מאמינה שבלעדי הדו-קיום אנו ניכנסים לתקופה חשוכה ביותר, ברוך הבא ובהצלחה

all

New member
את משהו קלייר.

את מזכירה לי את הפתק המפורסם מנאום בן-גוריון. בפתק היו מצויינים ראשי פרקים וכמה מילות מפתח ליד כל ראש פרק. אז בראש פרק ששמו "אלטלנה" היה רשום כך: אלטלנה - "אין מה לומר, להרים את הכל ולצעוק לא משנה מה". ובדיוק כך את פועלת, אין לך שום נקודה בה תוכלי לסתור אותי, להראות שדברי שקריים, לא נכונים. ולכן את מטיחה בי מין דברים כלליים כאלה, דברים של כעס כללי שכזה. הינה בגללך אני ושוקור הלכנו, אתה מצליף בי ובאוהבי השלום, חוסם כל טיפת אויר. אז אומר לך את האמת, אבל האמת מעומק הלב שלי - יותר מכל דבר בעולם אני מצטער שאני הוא שמביא את העובדות הסטטיסטיות ואת מביאה את הבלה, בלה. אני מוכן לתת את הכל ע"מ שזה יהיה בדיוק ההפך.

קלייר

New member
all פה באנו לשוחח גם על הבלה בלה ../images/Emo96.gif

לא באנו לפה לקרוא סטיסטיקה יבשה,באנו לנסות לגשר על הפערים בין שני עמים אצלך תמיד הכל לבן או שחור ,קר מחושב,נכון ממש איש הרואה את המחר נהדר, מה אתה עושה בפורום דו קיום,לך תעבוד בחדשות, או בפורום אקטואליה,שם בטח לא תשמע בלה בלה ,רק עובדות קרות ואצלנו החולמים על השלום ומנסים לפעמים גם להביא את התקוה אתה לועג לכל מילהזה בלב בלה,אני מביא התרועה הנכונה, כך עשית שאליאס כתב שיר של תקוה לא התיחסת לשיר,ישר נעמדת והזכרת לכולם אני יודע את העובדות הקרות,חבל לי לאכזב אותך האיש עם התקוות לפעמים כדי לשמור על השפיות all יקר, זקוקים גם לבלה בלה בחיים, תלמד איש, חיוך מוסיף דקה לחייך,צחוק מוסיף שבוע לחייך,תקווה לא מביאה אולקוס לקיבה אין איש שלא יודע את העובדות הקרות, הפורום או לא פורום חדשות,זה פורום של הבעת רגשות,זעם,כאב תקוה שאצלך נחשבת כבלה בלה מעיינן מי משהו all יקר

all

New member
באמת שהייתי רוצה לחלום

אבל תחושות הבטן שלי אומרות לי שאפילו לחלום זה עדיין מוקדם מדי. למה? כי כששני ילדים ממתברברים להם אי שם בטיול, ורק בשל היותם יהודים (אחד מהם אף לא ישראלי אלא בעל אזרחות אמריקית) ומבוצע בהם לינץ´ אכזרי אך ורק בשל היותם יהודים! אני מתעורר מהחלום שלי ולא מצליח לחלום במשך זמן רב. לא פעם אני רואה פועלים שהסתננו נתפסים ע"י אנשי מג"ב, אולי מדברים איתם לא יפה, אולי יש דחיפה פה ושם ואולי גם מכה. אבל לא לינץ´!!!!!!!!!!!! והם לא ילדים, והם לא התברברו במקרה, והם ינסו להסתנן גם מחר וגם מחרתיים. מתוך ידיעה ברורה שלא יעשה בהם לינץ´, מתוך ידיעה ברורה שסתירה זה המקסימום שהם יקבלו אם יתפסו. וזה קלייר כבר תחילת דו קיום מאידך. ה-"לינץ´" הוא ממש לא קשור לענייני דו-קיום.

אבו-דני

New member
קלייר את כל כך חמודה רק חבל שחרונך

-- שאת שופכת כאן מעוור את עינייך היפות באמת ואת השקר מאמצת אל ליבך אוהב שלום-גורם לחטא אבו-דני לגירושו של שוקור מייחל? אבל אל תתני לעובדות החקוקות באותיות קידוש לבנה מטה-אותך לבלבל

קלייר

New member
חמודה בכלל לא -ולא חרון באפי

חמודה אני בכלל לא,חרון אין באפי רק נמאס לי להיות החולם הטיפש והנאיבי האם זה פשע,להאמין ,להקשיב לחדשות לקרוא עיתון ולהגיד זהו הכל נגמר כי כך אמרו העובדות הקרות לא נסחפת, ולא נגררת,ולא מתבלבלת , רק מביעה את הכאב האישי שלי,לו רציתי עובדות היתי נשארת מול הטלויזיה ולא מגיעה לפורום של דו-קיום לשוחח על החלמות ,לזה אנו פה ,לשוחח ותודה לך

all

New member
אני חושש שאם שוקור יילך לבקר אותו

הוא יוודא הריגה.

all

New member
עופר, הכותרת שלך הייתה שגויה

הכותרת הנכונה צריכה להיות - "ניצני שלום בפלסטין, ואיך הפלסטינאים מטפלים בסטיות שכאלה"!!!!!

למעלה