ניצנים

מקליין

New member
ניצנים

לא ממש קראתי את כל מה שפורסם על ההופעה הלז,לכן החלטתי לרשום את רישומי בעניין: 1)ההופעה היתה מלאה בילדים שקנו את הדיסק האדום או שפעם שמעו את הנטשות ברדיו.הסיבה היתה כי הכרטיס היה בחינם. 2)כמו תמיד היום שם אנשים שלא הכירו את "בלה בלה" ,אבל הפעם מספרם היה רב יותר-חינם כבר אמרנו?הם גם עמדו ממש קרוב לבמה ומנעו מהחובבים האמיתים לראות את הנטשות כמו שצריך. 3)בגלל שהכרטיסים היו בחינם ההופעה הזאת משכה את הילדים בני ה-15 שלא השאירו מקום להרבה חובבי הנטשות שבגלל חבורת פוחזים נשארו מחוץ להופעה. 4)אם אני רוצה לצעוק למישהי ליד האוזן השמאלית שמיכה:"מודה לאל שנתן לו זוג עיניים ירוקות" אני אעשה את זה אפילו שאף אחד כמעט לא מצטרף אלי. 5)אם אף אחד מהילדודס לא מכיר את מסמרים ונוצות ולא יודע שצריך להרים אצבע ועוד אחת ב"פעמים שיקרת לי ופעם עלי" שיבושם להם. 6)אם החברים לא יודעים שסוגרים מופע עם "שיגרה" אז כנראה הם באמת סניליים. 7)הכרס של מיכה גדלה ושערו האפיר והקריח. 8)ז'אן פול נראה כמו דוב שמן. 9)למה רק הופעה של שעתיים? 10)במצפה היה הרבה יותר טוב ויותר ארוך. 11)רק מיקי הררי היה כמו שצריך. 12)אם את ג'ינג'ית ודיברתי איתך ליד השירותים אחרי ההופעה,אז תדעי שאני היה זה שקפצתי עליך בהופעה וכמעט הכנסתי אותך להריון.אני מצטער...

N a V e

New member
בחור,

אני לא יודע אם זה קשור לאיזה צד קמת בבוקר...אבל... כל הילדודס והבלאגן היה דיי צפוי.כל ניצנים זה בעצם פסטיבל לילדודס.אין מה לעשות,צריך לדעת להוציא את המקסימום. החברים של נטאשה נתנו יופי של הדרן,ודווקא "שיגרה" לא נראה לי כשיר סיום הופעה אולטימטיבי... בקיצור לטעמי היה ממש ממש טוב.הופעה של שעתיים זה המון בסטנדרטים של הארץ,אחי,אל תשכח את זה.

מר בחור

אני לא יודעת אם אני נחשבת חלק מהילדים המתלהבים (17 זה נחשב?), בכל אופן, יש דברים שאני מסכימה איתך וחושבת שאתה צודק, אבל אחי, אני חושבת שההודעה הזאת הייתה קצת יותר מדי קוטלת. ברור שהיה הרבה יותר איכותי אם כולם היו מעריצים שרופים שיודעים את כל המילים, וגם לי זה היה קצת חסר שאנשים לא ידעו את המילים ולא הכירו שירים (ב"לא שבר, משבר" למשל הייתה מין הפסקה כזאת לקהל, למרות שלדעתי זה שיר משובחחח). אבל אין מה לעשות, כמו שנווה אמר לפני, הפסטיבלים האלה הם בשביל ילדים. וככה זה, היום זה פתאום נורא מגניב לשמוע החברים של נטאשה אז תמצא שם המון פרחות שיגידו שזה מה שבאופנה עכשיו. בכל אופן, זה לא צריך למנוע מאיתנו להנות. היה כיף!
<טליה, במצברוח חיובי למדי.>

michal optimit

New member
מסכימה עם טליה..

אתה צודק בכמה וכמה דברים. מצד שני, גם אני רק בת 15 (ביום רביעי. נו אל תהיו קטנוניים* ובהחלט לא באתי להופעה הזאת כי היא הייתה חינם. וכן, התאכבתי שזאת הייתה מן הופעת להיטים שכזאת (למרות שהם אכן הפתיעו ב"לא שבר, משבר" שאכן היה משובח) תראה, תשמע, אני מבינה אותך. גם אני עמדתי בקרבת הבמה ומאחורי עמדה מישהי שכנראה באה לשם כי זה חינם וזה מגניב , וכל שניה שאלה אותי "איזה שיר זה?! איזה שיר זה?!" וכן, זה היה מעצבן לראות אנשים שלא באמת באו בשבי להחברים של נטאשה. ולמען האמת, בחברי םשלנטאש ציפיתי לראות קהל קצת שונה. אבל ברגע שהם עלו על הבמה, איכשהו שכחתי מכלזה. והתחברתי רק למוזיקה. ולא היה לי אכפת שב"לא שבר, משבר" כולם שותקים, ורק אני וטליה ואולי עוד כמה שרים. כי לא באתי כדי להתרועע עם אותם אנשים , באתי לשמוע את החברים של נטאשה. ולרואת. וקיבלתי מה שרציתי. וזהו. כן. מאכזב. ואני באמת חושבת שעשו מהפסטיבל הזה של קוקה קולה הרבה יותר ממה שהוא צריך להיות... אני בכל אופן, נהניתי. היו המון דברים שהיו יכולים לגרום לי להנות יותר.. אבל....

מיאתה

New member
ניצנים היה פסטיבל לכלום

והרבה מהכולם היו ילדודס, אני הייתי בניצנים במצטבר 4 ימים וכל ערב היה קהל אחר- בהופעה של שוטי הנבואה/עידן רייכל/מוש בן ארי היו יותר ילדים אבל הרבה יותר מוצלחים (מדד תופים בצ'אי שופ: 10), בהופעה של כוורת היו פחות ילדים ויותר מבוגרים ודתיים (מדד תופים בצ'אי שופ: 8) בהופעה של האומן 17 היו ערסים מכל הגילאים והקשת הלבנטינית וקלברים (מדד תופים בצ'אי שופ: 7 הערות: מזרחי) ודווקא בחברים של היו הרבה ילדים ומדד התופים היה רק 4

P o M i K i

New member
אני לא יודע אם אתה מחשיב אותי כאחד

או לא... בכול אופן אני בן 16 ואני יודע את כול המילים את כול הקטעי מעבר בהופעה (שאנים היסטכלו עלי בעין מוזרה שאמרתי אותם ביחד אם מיכה
) שמעתי את "בלה בלה" המון המון פעמים, וכניראה שאני זוכר אפילו יותר טוב ממיכה שהוא צריח דף בישביל "אופרת סבון" ואני זכרתי את הרוב בעצמי... אבל כול אחד יכול לבוא, דפקה אני חשבתי שזה נחמד שיש הרבה נוער ששומע את החברים של נטאשה, וכול הרעיון של הפסטיבל הוא לבוא בצוהוריים ולחזור יום למוחרת וכול האנשים היותר בוגרים שאני ראיתי באו רק להופעה... לפי דעתי בטח הייתה קרוב עלי, כי אני והחברים שלי קצת אחרי תחילת ההופעה "פילסנו את דרכינו כמה שיותר קרוב לבמה, ורוב האנשים שהיו איתי קצת בורים בנושא נטאשה, בכול אופן ההופעה היא לכולם... אני מאוד נהנתי, חבל שהסוונד היה כול כך גרוע, הם היו יכולים לחלק קצת פחות שמפוים ולחסוך קצת כסף לסוונד, והם שמו דיי הרבה חומר מבלה בלה שזה היה נחמד, היו שם שירים שלא ציפיתי שם ישימו... וחבל שלא היה קוק בצוהוריים

exit_from_here

New member
לכל מי שהגיב לו-הוא צודק.

נכון,רובנו שהיינו שם לא באנו כי זה חינם ומאגנייייב ונוכל לספר לנכדים שלנו שהיינו בהופעה של נטאשה והיינו גם משלמים על ההופעה. רובנו מכירים את רוב השירים ורוב החברים הקבועים פה בפורום הם "ילדודס שרק נולדו שנטאשה התחילו להיות להקה". אבל כן,רוב ניצנים היה מלא באנשים בגיל שלנו שלא הכירו כמעט כלום,חבר טוב שלי שהיה שם היה מופתע לגמרי מהסולאים של מיקי ומהתיפוף של זימבריס. ובהחלט היה מביש ששלושה אנשים איפה שאני הייתי כולל אותי ידעו את כל המילים ואפילו טרחו להרים את היד. ואכן,הופעת חוף=הופעת להיטים,אוטוביוגרפיה דווקא שיר די "להיטי". ואתה מוזמן להשאר ולהתווכח עם "ילדודס" פה
איל,"הילדודס" הרע.

exit_from_here

New member
ועוד משהו

היו כמה מקרים בהופעה שהיה מזל שהרוב היו ילדודס כי מעל גיל 24 הרוב היו פדופילים.

me15

New member
אתה בא לריב איתי?!(זה הראשון...)../images/Emo46.gif

אני במצב רוח קרבי... יש למישו בעיה עם גיל 15?! אני עוד בגיל הזה כרגע (ותאמת טליה, חשבתי שאת יותר בכיוון ה16...) ואני שמחה למדי עם מצבי הנוכחי.... וכן, אני דוקא יודעת (כמעט) את כל השירים של החבר'ה בע"פ..... אז לא ללכלך...... וחוץ מזה, קחו את החיים באיזי אנשים... לא הכל חייב להיות מושלם.... אני דוקא חושבת שהיה משעשע למדי.... לימדתי את חברים שלי קצת הסטורית רוק ישראלית (מה, יש דבר כזה באמת??)... היה כיף!!!!! תסתכלו על החיים במשקפים תכלת (אני לא אוהבת ורוד...).... וד"א- מישו יודע איך משנים את החתימה? יש לי מוטו חדש....

exit_from_here

New member
יקירתי למה לך להתעצבן?

הבנאדם אמר את דעתו וכמו שכבר כתבתי,הוא קצת צודק. האנשים בגילנו שידעו את כל המילים והקטעי קישור ובאו לא רק כי זה חינם הם מעטים,אך מובחרים
.

מקליין

New member
כמה מחמאות!

כנראה שמי שהרים את היד זה הייתי אני... (פעמיים ויתרתי לי ופעם עלי!!)

slowhand1

New member
אחי מה לעשות שכל הלהקות הטובות

הוקמו לפני שנולדתי??? רק בגלל שיש לך חמש שנים מעלינו ז"א שרק לך מותר לבוא ולשמוע אותם אני בספק אם אתה זוכר את המילים של כל השירים שלהם יותר טוב מחצי מהאנשים פה.. וחוצמיזה רוב הקטעי קישור של ההופעה נמצאים בדיסק של ההופעה...

slowhand1

New member
חוצימזה

הבאתי איתי חבר שלי שלא הכיר את החברים ואחרי ההופעה הוא ביקש ממני דיסקים שלהם והוא שומע מאז ההופעה רק אותם.. אז טוב שההופעה היתה בחינם....

Yael Floyd

New member
מה הפאקינג קשר

הכרס של מיכה גדלה ושערו האפיר והקריח וז'אן פול נראה כמו דוב שמן? זה מוכיח שאנשים שמשמינים הופכים למסחריים ומופיעים בשביל ילדודס ואפילו לא מסיימים מופע עם השיר הקבוע. המממ.... <יעל לא נחמדה היום אז אין לה כוח להמשיך להסביר למה הטענות לא במקום והציפיות גם כן>

מקליין

New member
לכולם

קראתי את התגובות שלכם. לא ממש חידשתם לי הרבה ואני מאוד שמח שיש הזדהות כללית למה שהרגשתי. בכל מקרה אני עדיין מחפש את הג'ינג'ית ההיא...

מיאתה

New member
ניצנים

אתה צודק ברוב, אבל תדע שלדעתי הנטאשות כבר מיצו את האיחוד שלהם ("איחוד 2002") וכבר המפריד ביניהם עלה שוב ההופעה בים המלח היתה הופעה של פעם בחיים עם האנרגיות שלנו המעריצים, ועם הקסם שהיה על הבמה- ככה זה

מקליין

New member
אני אפסיק בנקודה הזאת.

אני יודע שאתה צודק ושמח שנפל בחלקי לחוות את זה איתך ועם פמליתנו.

למעלה