*הופעות
Z ZVI Z New member 25/6/03 #25 זה כבר עניין לא מצחיק אנלא יהיה בניצנים ואת מעיזה לצחוק זה גם אומר שאני בחיים לא יראה אותך
Z ZVI Z New member 25/6/03 #24 זה כבר עניין לא מצחיק אנלא יהיה בניצנים ואת מעיזה לצחוק זה גם אומר שאני בחיים לא יראה אותך
ב בובה יקרה New member 25/6/03 #26 צבי- 1.תעשה את זה דרך הטלפון אם כך 2.אתה תבוא!אין כזה דבר. 3.לך ללמוד כבר!
Z ZVI Z New member 25/6/03 #27 גע גע גע אני לא בא איזה חרוז ואיזה עכוז לא רוצה ללמוד רוצה להשתגע אבל אני כבר משוגע אז.אממ זהו נגמר
Z ZVI Z New member 25/6/03 #29 מה עם עברי? וזה לא אשמתי אני מת לבוא והם פשוט לא נותנים לי להזמין זה שערוריה אולי אני אתבע וידרוש פיצויים?
מה עם עברי? וזה לא אשמתי אני מת לבוא והם פשוט לא נותנים לי להזמין זה שערוריה אולי אני אתבע וידרוש פיצויים?
ב בובה יקרה New member 26/6/03 #32 אתמול הלכתי עם חברה שלי לאורך חוף ים קטן,ומצאנו 13 פקקים! לכי תעשי את זה!
H HFT New member 26/6/03 #33 אה כי פשוט... על כל חוף ים מחכים 13 פקקים שמחכים שמישהו יקח אותם....איזה כיף לכם!
Z ZVI Z New member 25/6/03 #11 למה רק לי זה לא עובד?! בא לי להשתגע!!! יש לי הרבה יותר מהפקקים שצריך והם לא נותנים לי להזמין! מה כבר עשיתי? אני כבר ממש לא בטוח שאני יהיה,נראה לי אני ילך על מכרזים וזהו,כי את זה קוקה קולה הנחמדים כן נותנים לי.
למה רק לי זה לא עובד?! בא לי להשתגע!!! יש לי הרבה יותר מהפקקים שצריך והם לא נותנים לי להזמין! מה כבר עשיתי? אני כבר ממש לא בטוח שאני יהיה,נראה לי אני ילך על מכרזים וזהו,כי את זה קוקה קולה הנחמדים כן נותנים לי.