ניצנים

jeackyh

New member
ניצנים

קניתי כרטיס להופעה בניצנים! מישהו גם קנה כבר?

אמממממ לא...

קניתי אתמול כרטיס להופעה של היהודים+אביב גפן+ כנסיית השכל ועכשיו אני מתחיל לאסוף להופעה של עברי... מקווה שאני אספיק

jeackyh

New member
סדר עדיפוית מוזר שכזה..../images/Emo4.gif..סתם../images/Emo6.gif

ת'אמת שאני מעדיף את היהודים על עברי

אבל האומנים שמופיעים ביום של עברי פשוט מזעזעים (דנה ברגר? קורין אלאל?<????? ערן צור????) אז אני מעדיף הופעה שלמה שלו לבד!!!

התכוונתי שאני מעדיף את עברי על היהו

דים! סורי אני קצת בלונדיני (תשאלו את כרמי)

לא יודעת מה איתך

אבל יש מעליי מהבוקר עכביש ענקי שכל רגע מאיים לרדת עליייייייי ואני לא מגיעה אליווווווו!!!!! ובכלל הוא ניראה לי מת באוויר חחחח

KOO KOO

New member
בדיוק! האמתף נמאס לראות את אותה פאקינג הופעה של עברי דיי שיוציא דיסק חדש! אביב גפן היהודים וכנסיית השכל...משו חזק! מישו קנה את הספר של עברי?

מי שרוצה להשתעמם שייכנס

סתם נמאס לי מהכותרת הרגילה. לא אמורים להיות מספרים על בקבוקים מלפני המבצע נכון? 35#0*37 7921591 וכותבים יותר מדי בפורום הזה. התייאשתי מלנסות לקרוא הכל.

../images/Emo9.gifיש! 15 פקקים אצלי ביד! וגם הופעה

לא תודות לגאון אבל לא משנה! מה המצב יופי כי אני מאושרת-מישהו קנה את הכרטיסים מהאינטרנט?כי אני כן ואמרו לי לגשת עם איזה מספר לקופות-על איזה קופות מדובר?שבמקום? הסבר בקשה...
אתם קולטים שאני אסע להופעה של עברי?הו זה כל כך מרגש!!!

ZVI Z

New member
שוב תודה לך..לא שזה יעזור לי

יש לי מליוני פקקים ואי יכולת להזמין

איך ניסית להזמין?

תגיד לי באיזו דרך ניסית ואז אני אסביר לך איך אני עשיתי... הרי כבר אמרתי לך-אלימות לא פותרת שום דבר...

ZVI Z

New member
מה הקשר אלימות?

לא אמרתי הפעם שאני בעד לשרוף איזה מישהו הפעם שמרתי על איפוק כמו שראש ממשלתנו השיכור אומר-איפוק זה כוח ניסיתי דרך האינטרנט

ZVI Z

New member
ניסיתי 700 פעם!

שמתי את מספר הכרטיסים שאני רוצה לחצתי על מה דצריך וזה לא עשה כלום רק חזר לראש העמוד מה אמור לקרות? ומה יש להם נגדי?אז מה אם אני שונא קולה?

אז תקשיב...

אני לחצתי על הועות,ואז לחצי על היום של עברי,וזה אמר לי-להזמין כרטיס-אז אמרתי כן ושאל כמה אמרתי 1...ואז זהו. תנסה שוב.

למעלה