ניצנים.....

ליאורנ

New member
ניצנים.....

זה הרשימה הסופית אביב גפן והתעיוט - ברי סחרוף - עברי לידר - שוטי הנבואה - מוקי - פורטיס - חמי רודנר וירמי קפלן - הדג נחש - סאבלימינל - ג´נגו - פאנקשטיין - שייגעצ - אינפקציה[איזה כיף] - בתי - תמי ענבל - אורי ביילין - טל שגב - פאנקייק - פוסט פאניק - אלקטרה - הבילויים - מלכת הפלאקט - ש´´ס - דניאל סולמון - סיירת יותם - אמיר שור - אסטרוגללידס כרטיס עולה 169 - עם הנחה 149 האתר מאובטח 24 שעות ביממה ע´´י צוות אבטחה ייעודי כוחות משטרה ומג´´ב בישראכרט - 100 שקל + 300 כוכבים ישראכרט צעיר - 100 שקל + 150 כוכבים ההופעות יועברו בשידור ישיר בגלגל´´צ{אבל לא ההופעה של אביב] ויש לי את כל המקומות שמוכרים כרטיסים אבל אין לי כח לרשום - אז מי שרוצה לדעת שיגיד לי איפה הוא גר ואני יגיד לו וזה יוצא 24 - 25.7[רביעי וחמישי]

sherennn

New member
מי שכבר היה בניצנים, או סתם יודע...

ההופעות- באיזה שעות הן? בבוקר, בצהריים, בערב, בלילה? ואין הופעות במקביל, נכון? ו... איך מגיעים לשם? יש לשם הסעות? באיזו שעה בערך נגמרת ההופעה האחרונה?

ליאורנ

New member
תשובות...........

ההופעות גם בבוקר צהריים ערב לילה אין הופעות במקביל יש הסעות מאורגנות מכל הארץ ההופעה האחרונה תגמר בערך ב 4 בבוקר[ההופעה של אביב גפן]

EETB

New member
אם תוכל/י

איפה אםשר לקנות כרטיסים בראשון (רצוי עם הנחה כמובן)... ובאמת יש איזה משהו עם אוטובוסים וכו´?

ליאורנ

New member
אאממ.......

בעיתון במקום עמוד 64 יש הנחה למי שמביא את ההודעה אבל שם זה תמיד עם הנחות [149 במקום 169]

ליאורנ

New member
טלפונים לבירור נסיעות.....

הסעות מאורגנות מרחבי הארץ ובחזרה מוקד הסעות - 1800279555

למעלה