ניצנים ראשונים טיק 2

noamrathaus

New member
בעל פוטנציאל טוב!

הי, הגזע, הצורה והלבלוב מראים שיש פה פוטנציאל טוב מאוד לעץ בעל חזות מרשימה!

jarnon

New member
ישראבונסאי

משה סוף סוף הבנתי את השיטה הישראלית לבונסאי! עוד לא קרה כלום וכבר רצים לספר לחברה. תראה לי את עץ בעוד 8 -10 שנים ונדבר. ואל תתן לפנג שואי להפריע לך בעבודת הבונסאי (הם לא יכולים להתאפק) בברכה יונתן

העץ לא צריך 8-10 שנים!

גם שנתיים יספיקו להגיע לרמה יפה .העץ לא צריך המון עלים ,יש לו גזע מהמם.חוץ מזה אל תשכח שאני עדין מתרגש מכל עלה חדש.

erezbt

New member
עכשיו הצחקת אותו....

אתה כנראה לא מכיר את משה אם אתה טוען שנצטרך לחכות 8-10 שנים. תן לו רק שנה.... (עם גזע כזה מספיקה מעט מאד עלווה כדי לקבל לטעמי בונסאי שאני רק יכול לחלום עליו) אני מוכן להתערב איתך על זה...(ואני לא צוחק)

kfirik

New member
מהמממממם

איזה יופי והתרגשות אני ממש שמח בשבילך..

BP2

New member
יפה

משה - אני בטוח שבידים שלך הוא יהיה מדהים.

vinbe

New member
כמה זמן צריך? (שבעים פנים לתורה)

ראיתי את העץ אצל משה על הגג (אומנם היה בלילה). באמת הרבה עבודה כבר נעסתה ע"י הטבע, הזמן,האש ו"מזיקים" למנהם, בעיקר בני אדם עים כליהם השונים. כאשר ראיתי את הניצנים הראשונים, ומאחר ומכיר קצת את משה, חשבתי שיהיה לו מאוד קשה להתאפק. בודאי העץ הזה הוה כבר במצב שאפשר לעשות משהוא איתו מהר מאוד. הבעיה הגדולה עים עץ כל כך מרשים היא מה בדיוך לעשות. ברור שצריך ללכת איתו ולא נגדו. אבל יש מספר אפשרויות לא קטן ואני אשית היתי מתבונן בו הרבה מכל הכוונים וגם מחכה לראות איפו בדיוק יופועו ענפים, לפני כל החלטה. אבל.... (להבדיל) שבעים פנים (לפחות) לתורה

נכון.שיבעים פנים

אך מה לעשות שרק שני מוקדי פריצת עלים .כמובן שצריך לחכות זמן מה כדי להיות בטוח שאם יהיו פריצות עלים חדשות, אפשר לחשוב על עיצובים שונים.בכל זאת לא כדאי להמתין לענפים לגדול מדי ,אני מתכון לתת כיון לעץ בעוד כ3 חודשים.

מזל טוב!

ובהצלחה בהמשך. בטח ייצא פיגוז של עץ.

למעלה