ניצנים היום

jinjer trip

New member
ניצנים היום../images/Emo4.gif

אנשים חביבים... תעשו חיים היום.. תמסרו את אהבתי ליורם (וגם את דרשיתי אליו שיאריך שיער שוווובבב)... אמממ אני מחכה פה לתגובות של ההופעה למרות שאני אקליט אותה מ 24.. ספרו איך היה.. יום טוב, עמית

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| ../images/Emo24.gif

וחברה, כל מי שבא- לא לשכוח שאנחנו נפגשים ברחבה של הבמת שקיעה, בשורה הראשונה באמצע בשעה 18:00! אם אתם רואים קבוצה של אנשים ולא בטוחים אם זה אנחנו תשאלו או פשוט תצעקו "יש פה מישהו מהפורום???" ואנחנו נבוא אליכם
וזהו

היה אחלהההההההה

נהנתי מאוד ושמחתי להכיר את עדן, את ילדה חמודה מאוד! הם בחרו לשיר אחלה שירים רק חבל שלא שרו את אגדה מוזרה אבל לא נורא, העיקר לראות אותם! מי שראה בטלויזיה יכל לראות אותנו בשורה ראשונה באמצע.. בקיצור נהנתי! עכשיו חזרתי משם! באתי רק בישבילהם! יורם חמוד!

חחחחח ../images/Emo3.gif

אני שמחה שנהנית וכל מי שהיה שם נהנה.. אני מצפייה בטלויזיה התרגשתיי וקפצתי מהתלהבותת שאני יודעת ומכירה כל שיר..חבל שלא יצא לי להגיע לשםם
אבל אין סוף להופעותת
אני מקווה שבהופעה הבאה אני כבר יהיה שם ולא יצטרך לראות את ההופעה מהטלויזיהה

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| היה פשוט נפלא ../images/Emo47.gif

אני גם נהנתי מאוד לפגוש את עדי :] ופגשתי גם את רונית! והיה ממש נחמד
אפילו שהיה יכול להיות יותר נחמד אם היו מגיעים עוד אנשים מהפורום :X ההופעה הייתה פשוט נפלאה! הם נתנו הופעה פשוט מדהימה!!! כל כך נהנתי שם! עם הרוח הנעימה של הים והכל
יורם נראה מוזר עם קצת שיער P: הוא הביא גם את האקוסטית וגם את החשמלית וגם את הסקסופון וזה היה נפלא
כל שאר הנגנים מדהימים כרגיל. השירים שהיו בהופעה [לא לפי הסדר]: ידיים למעלה, תרימי את הראש, האביב הניצחי, תנו לי לשתות, למיה יש אקדח, קאנא ווחדה, שקט, השיר מהגן, מה נשאר, אני בא אליה, היינו עושים אהבה, תגידי שטוב ואיך זה מרגיש. פלייליסט מעולה אבל היה לי נורא חסר Let love in כל כך בניתי שיהיה אותו :X ולא היה :X וזה יצר מצב שפשוט שיגעתי את החברים שלי שבאו איתי כי אחרי זה כל היום שרתי להם "את הכי יפה כשאת שיכורה" :X בכלל, אתמול הייתי כזאת מסטולה
אחרי ההופעה של הכנסייה הלכתי הצידה כדי לנסות לדבר איתם או משהו אבל זה היה בלתי אפשרי כי השומרים המנייאקים לא נתנו להתקרב אליהם
אבל כשהשומרים לא שמו לב התגנבתי והלכתי לרן P: ביקשתי שיחתום לי והוא כתב לי "עדן, הינה ים הייה כיף" P: ואמרתי לו כמה שהם מדהימים ובלה בלה בלה :X אחרי ההופעה הוא היה עם איזשהו ילד קטן P: לא יודעת אם הילד שלו או לא אבל הוא כל הזמן חיבק אותו והחזיק אותו וזה היה פשוט כל כך מתוק!!!
ההופעה הייתה מדהימה. הקהל היה בסדר גמור. איך כולם שרו בכל השירים זה היה פשוט נפלא! במיוחד ב "היינו עושים אהבה" היה מדהים! כל כך חבל שנגמר

../images/Emo110.gifאהה היה הכי כיף שבעולם!!!!!!

הופעה מדהימההההההההההההההה היה כזה כיףףףףף!!!!!!!!!!!!!!!! אמרו לי שראו אותי ב-24..מקווה שלא במצבים מפדחים כי דיי קיפצתי שם עם חברה שלי:) ופגשתי את עדןןןןן אבל מה זאת הייתה ההברזה ההמונית הזאת?? למה כל מי שהיה לא בא למפגש?????

MikeY fReAk

New member
אפשר בבקשה..../images/Emo79.gif

תמונה עדכנית של יורם עם (בלי
) השיער והכל? בשביל אחת שאין לה 24 ולא יכלה להגיע לניצנים..

../images/Emo110.gifחפשי בתמונות

מהכפר (כנסי לאמסן ואז למיי מיוזיק ואז יש שם גלריה של התמונות מה-20 אז אולי יש תמונה שלו...) ורק שתדעו שהוא מזה אחלה בלי הליפה!!! למרות שצעקתי לו שיחזיר את הליפה:p

מסטולית

New member
הייתה הופעה ממש טובה...

חבל שהרגשתי שאני היחידה בקהל שיודעת את כל המילים
יש מצב שיהיה שידור חוזר של ההופעה ב24? ממש בא לי לראות....

למעלה