ניצנים היה סוףףףףףף

../images/Emo41.gif היה כזה כיףףף../images/Emo70.gif

ואו, ממש נהנתי
פגשתי את שייגעצ והצטלמתי עם אספיס. וההופעות היו כאלה טובות
היה שווה כל רגע
[הייתי בשורה 2
]

mominman

New member
היה ע-נ-ק-../images/Emo70.gif ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo12.gif

פשוט נהנתי , ההופעה הכי טובה שהייתי , כל כך נהנתי ! היית שורה ראשונה אבל יותר לכיוון שמאל, ועברי לידר קרץ לי !
ממש ממש נהנתי .. בסוף ההופעה של אביב גפן התעלפתי , כאילו הייתה לי סחרחורת עזה ! והציאו אותי ! ואז בהופעה המשותפת עליתי למעלה לכיסאות והיה מעולה !! ממש ממש ממש נהנתי !! מומלץ ללכת !!

S h A b i T

New member
טוב אני אעתיק לפה..מקווה שיעניין..

אחת ההופעות הטובות ביותר.. אם לא הכי טובה. אני לא יודעת מה קרה לאביב בזמן האחרון, אבל זה בהחלט משו טוב. אז נתחיל מהתחלה.. ההופעה של שייגעצ.. נו,לא יכול להיות יותר מדי טוב.. מוזיקה קלילה עם טקסטים רדודים.. לא שיש לי משו נגד שייגעצ, לפעמים נחמד לשמוע כשיש מצב רוח.. פשוט אין דבר מיוחד כל כך בהופעות שלהם. אפילו ה"שייגעצ-סופרסטאר" שלהם כבר הפסיק להצחיק אותי ממזמן. גלעד שגב.. ממ.. נחמד.. לא יותר מדי. יש לו איזה שיר אחד יפה . ו..הפיצוי הגדול על החימום הסביר -עברי עולה לבמה, עם הגופיה השחורה, הסמל המסחרי של ה-לידר. פותח כמו תמיד עם האנשים החדשים.. אני לא זוכרת בדיוק את רשימת השירים ואת הסדר אבל הוא עשה רק את "בוא" [ואולי את בחולצת פסים? אני לא זוכרת כבר] בגירסא אלקטרונית.. ברוך השם. הופעה מעולה, לא ציפיתי לפחות מעברי, הוא תמיד נותן את כל כולו לקהל שלו. ו..הפיצוי היותר גדול - אביב עולה. לבוש כילד בר מצווה, עם סמלי השלום מתנוססים על זרועו. בהפתעה גמורה פותח עם "בואי אליי". אני עוד קצת בהלם, והוא ממשיך בהתאבדות.. איזה ביצוע.. ענק! כבוד.. הקפיץ ת´קהל המכתב.. אווירה קסומה שמשתלבת מצוין עם השיר המקסים הזה. "אף פעם אל תפסיק לחלום" [עוד ועוד ועוד ועוד..] אתה נולדת לאהוב..כששמעתי את ההתחלה.. איזו התרגשות הציפה אותי.. לא האמנתי שהוא באמת שר את זה. זה כל כך התאים לאווירה של הים..כשלא חם, שיש אוויר על הפנים, שהגלים מתנפצים מאחוריו וכשהוא שר "אם תשאלו אותי אני תמיד אומר - אתה נולדת לאהוב".. מדהים. שיר התקווה.. הפתיע מאוד. טל פרידמן.. שידוע כגיטריסט מעולה, עולה על הבמה.. דופק סולו, ומתחיל לשיר ..כשאביב מלווה אותו בתוף כזה.. אביב מצטרף לשיר בבית השני. בין הבתים הוא צעק.. זה היה מדהים לדעתי. ממממ... סוף העולם..................... ו-ו-א-ו. אפילו יותר טוב מהעשור. קודם כל הצעקה שלו ב"אהבהההה"...זה עושה כל כך הרבה צמרמורות. ואז עצמתי עיניים וכשפתחתי אותם הסתכלתי לרגע על המסך וראיתי את אביב עומד על העמוד תאורה הזה. נידהמתי! ועוד שהוא שר את הבית האחרון על העמוד, זה היה חזק. שומקום.. היה מעולה!! עכשיו מעונן.. אחרי שהוא מסיים את הבתים ומגיע להפסקה שבינהם לבין הצעקה המפורסמת "אנחנו דור מזוין", אני תמיד במתח. תמיד אני שואלת את עצמי מה הוא יגיד הפעם.. והפעם - זה היה ע-נ-ק!!!! כל הקהל [מקדימה לפחות] עשה ספירה לאחור.. ואז אביב צעק "שקטטטטטט!!" ו.."רוצים שינוי?!" כמובן. זה היה מעולה לדעתי. ירד מהבמה.. והגיע ההדרן. בוקר טוב אירן, היה כל כך טוב! עם עברי ואביב על הבמה.. וההתחלה האלקטרונית בהשפעת עברי. מרי לנצח.. אחד הביצועים הכי טובים שראיתי לשיר הזה. מקסיקו, 2 מתופפים.. סולו מטורף. תענוג. כמה כוכב בביצוע כל כך יפה ומרגש.. אביב עשה את זה ממש יפה. יותר טוב כלום מכמעט.. גם, כל כך יפה.. בהופעה עצמה "האם להיות בך מאוהב" היה השיר היחידי שלא אהבתי את הביצוע שלו. למרות שזה היה חמוד לדעתי שעברי לא ידע את המילים והתבלבל קצת.. הוא לא הצליח לרגש..[אותי לפחות] גם כשאביב שר זה לא נגע לי. בדרך כלל זה לא קורה.. להפך, זה אחד השירים הכי יפים שיכולים לגעת לכל אחד, במיוחד לי. אולי זה בגלל שהייתי יותר מדי מאושרת וב"היי" מההופעה, אפילו האם להיות בך מאוהב לא הוריד לי דמעות. אך לאחר צפיה נוספת בקליפ בתוכנית הטלווזיה של קוטנר, שמראה את המתרחש בכפר, התחרטתי. הביצוע היה בלי שום ספק מאוד מרגש. שניהם הצליחו להעביר אליי את האנרגיות והרגש גם מבעד למסכי הטלווזיה. אני לא זוכרת אם היו עוד שירים בביצוע משותף של שניהם. אבל הסיום..קרע אותי מצחוק.. "התינשא לי לאישה".. חתונה שניה בשבועיים הא? ובלבלי אותו.. לראות את אביב קופץ ככה ושר מזרחית.. סיום ענק לדעתי. אין על הציניות של אביב. זהו, הוא ירד מהבמה.. אחרי הופעה של 3 שעות בערך.. ולא נותרו מילים בפי. איזה פלייליסט חזק, איזה ביצועים מעולים.. איזה שילוב..!.. מקווה שכולכם נהנתם..

אממ

שייגעצ היו די עלובים.. גלעד שגב די נחמד אבל לא הכרתי את השירים שלו אז קצת התחלתי להשתעמם..... עברי ואביב נתנו הופעות ממש, אבל ממש טובות! נהניתי במיוחד בהופעה המשותפת שלהם בסוף.

למעלה