ניצן...

ניצן...

אתמול נועס לי שיוצאת הסעה מהגולן לעזור בניצן למפונים.. אני יוצאת עכשיו ואוספים אותי בדרך... למי שמעוניין - יצאו גם שבוע הבא הסעות לדעתי.. היום אני אקח טלפון עם מי אפשר לדבר/לתאם להצטרף בעתיד.. הפואנטה שלי הייתה שאני לא אהיה כאן כל היום [מה חדש
].. יומטוב לכולם.. מלא פרפרים פרחים ואהבה
אני! אגב, ישלי משפט לועידת נוער - אני חופר משמע אני קיים!
תודו שזה גדול:]

spraizler

New member
היא ידעה את זה רק אתמול..

גם אני רציתי לבוא אבל זאת היתה התרעה מאוחרת... אז שבוע הבא אני אנסה להגיע לשם

שיהיה בהצלחה

אם לא צריכים עזרה בניצן, אתם יכולים גם ללכת לעזור במלונות ובכל מיני מקומות אחרים שאליהם הגיעו מפוני גוש קטיף. יום טוב!

biggoron

New member
אני אשמח אם תודיעו מוקדם מתי הפעם

הבאה שנוסעים,אם נוסעים, אני אשמח להצטרף

fleaboy

New member
אנחנו מארגנים קבוצה ממטה יהודה...

כמה שיותר אנשים, התוכנית היא ללכת לאחד המלונות בירושלים השבוע, או שבוע הבא. אם מישהו רוצה להצטרף אז שיגיד או ישלח לי מסר או משהו.

fleaboy

New member
יש לי עכשיו קצת יותר פרטים

הכל כמובן אירגון מהיר... יוזמה של מש"צים ממטה יהודה, אבל כולם מוזמנים... בכל הגילאים ומכל התנועות. כנראה שנסע לשם בשישי בבוקר, ההתעסקות תיהיה בעיקר עם הילדים, להעסיק אותם עד כניסת השבת.

מה ואיך היה?-

העירו אותי היום ב7 וחצי.. הודיעו לי איך נוסעים וזה... וקבענו איפה ומתי נפגשים. **הערת ביניים: אתמול במפגשמדמים דפקתי את הזרת ברגל [ימין] וכואב לי ללכת...** עם כל הסיבוכים... יצאתי קצת לפני 9 וחצי מהבית.. קניתי תחבושת אלסטית והלכתי לחכות לאוטובוס. הוא איחר באיזה רבע שעה [או שאני איחרתי את הקודם
].. שמתי את התחבושת .. אחרי כמה נסיונות - זה היה נח! [somehow]. קבענו בצומת מסמיע[?].. אבל התברר לי שהם עברו אותה אז נכנסתי לקריית מלאכי, והורידו אותי במרכז [שאלתי את הנהג אם הוא יעצור לי אחרי זה אם נראה אותם הוא אמר שלא =\].. והלכתי קצת עד שראיתי אוטובוס צהוב של באר טוביה שהייתי בטוחה שזה אוטובוס צהוב של הגולן
. אז הלכתי עוד קצת ופגשתי אותם! שם התחיל המסע: נסענו קצת.. התברר שבניצן לא צריכים עזרה - הביאו אותנו ליד מרדכי, 'עיר האוהלים'... יש שם איזה 20+ אוהלי שטח... וליד סככה עם שולחנות ובצד 'מטבח'.. מקררים [כמו של הארטיקים
] עם אוכל.. ועוד כל מיני דברים.. והבאנו להם פירות:] בסופו של דבר עלינו שוב על האוטובוס ונסענו לניצן. היו שיחות מעניינות
הגענו לניצן, התארגנו.. הורדנו פירות וסידרנו אותם ככה לחלק לאנשים.. ואז התחלנו לעבור בבתים ולחלק.. אח"כ הלכנו לעזור לנקות קראווילה של משפחה שהגיעו בבוקר של אותו יום.. את החלונות היה קשה לנקות בגלל האבק, הרצפה לא כלכך התנקתה.. היו כתמים.. בעיות במסילות של המגירות וכן הלאה... ואז ניקינו קראווילה של הסבא סבתא של אותה משפחה... הם סביבות ה11 נפשות במשפחה.. 7/8 ילדים... כל חדר יש שתי מיטות.. והחדרים קטנים. אין מקום לזוז. יש ארון ומיטות צמודות כל אחת לקיר בצד אחר וביניהן יש איזה מטר וחצי. זה ממש החריד אותי... אחרי שסיימנו לנקות עשינו הפסקת קטנה... [הגענו ב12, 3 וחצי הפסקה.] הגיעו לשם מנחים מערוץ הילדים.. הלכנו לאיזור וכשהגענו הם בדיוק הלכו
הלכנו למשרדים[סל"ע].. לבדוק איפה אפשר לעזור.. לא היו פניות.. אז הסתובבנו והגענו לאותן קראווילות שניקינו[משפחת אוחיון, התנשמת 5] - עזרנו להם שם לפרוק את המכולה עד הסוף.. ואת הארגז שאני ודיקלה לקחנו אמרו לנו לסדר באמבטיה.. וזה היה קשה קצת.. לא היו שם יותר מדיי דברים.. זה עבר.. אחרי זה ישבנו עוד באיזה מקום ואז התחלנו לחזור למקום שממנו הגענו.. היינו אמורים לצאת משם ב19:30 יצאנו ב20:45 ככה
... אני חזרתי הבייתה ב10 וחצי... זו הייתה חוויה ואני ממש שמחה שיצא לי לעשות אתזה... שבוע הבא הם נוסעים שוב. מי שרוצה להצטרף שיגיד לי ! בשישבת ככה אני אדע פרטים יותר מדוייקים.. תודה על ההקשבה
אני:]

נ.ב.

כמו שאמרו פה אני ידעתי עלזה רק משלישי בערב... ועכשיו אמרתי - שבוע הבא הם גם נוסעים:]

ע ד ן 101

New member
כל הכבוד ווינר ../images/Emo13.gif

אחלה יוזמה! שלחי לי מסר, או פשוט דברי איתי מתי בדיוק נוסעים אם התאריך לא יתנגש לי במשהו אני באה גם. אההה ו- שלא תגידי שאני לא חושבת עלייך, ותבואי לבקר :)

אני נוסעת ביום שני.

המממ לבוא לבקר? נראה באמת מתי אני עושה אתזה... וזה יהיה קצת קשה.. תצטרכי לבוא אלי לפני כי נוסעים דרך כביש 6

אמא נחל

New member
../images/Emo41.gifמפוני מושב קטיף נמצאים במנשה!

הם נמצאים בכפר-פינס עד ה-14.9 ואין להם מושג לאן הם יעברו אח"כ. (הם רוצים להשאר יחד.) אתמול אפינו והבאנו להם עוגות.
אני ואמא שלי אפינו בשלוש שעות עבודה כ-20 עוגות!!!וגם היה כיף... אם אתם גרים לא רחוק שווה לבקר ולבדוק איך אפשר לעזור. אם אתם רוצים להביא משהו שהוא אוכל, קחו בחשבון שזה מושב דתי (אז לא בשבת ורק כשר...). נראה לי שיזמה לפעילות עם הילדים יכולה להיות נחמדה...

כמה אנשים יש שם?

כמה משפחות יש שם וכמה ילדים? ובכלל מה היחס שלהם למצב בכלליות? (מה המצב, אמא... נחל)

למעלה