ניצן 3> ארוסמית'!

bily n

New member
ניצן 3> ארוסמית'!

היי קוראים לי ניצן ,אני בת 14 בקרוב ומרמת אילן. אני ממש אוהבת את ארוסמית' וזהו בערך.. ביי לבנתיים [= יום טוב לכולם

בָלבָל

New member
ברוכה הבאה

נשמח לשמוע איזה שירים את אוהבת של הלהקה, איזה אלבומים יש לך ואיך הכרת אותם

bily n

New member
תודה

בין כל השירים המעולים של ארו אני ממש אוהבת את Crazy ,I Don't Want To Miss A Thing ,Girls Of Summer והאלבום שלדעתי הוא הכי טוב הוא Pandoras Box או Night In The Ruts ואני ממש לא זוכרת איך הכרתי אותם...

AeroTom

New member
זה מאוד מעניין מה שכתבת...

והאמת קצת לא מסתדר לי כ"כ...אז אשמח אם תפרטי יותר. כי שלושת השירים שכתבת הם כנראה ההפך הגמור ורחוקים שנות אור מהתוכן והאווירה של האלבומים שהבאת, ובמיוחד האלבום Night In The Ruts. זה מאוד מעניין ומסקרן אותי החיבורים שלך. שאלו השירים הכי אהובים עלייך של הלהקה, וביחד עם זה Night In The Ruts ופנדורה הם האלבומים האהובים. אשמח לדעת מה את אוהבת ב-Night In The Ruts למשל. ועם החיבור לאלבום הזה כאלבום האהוב, או אחד היותר אהובים עלייך, איך יצא ששלושת השירים שהבאת הם ממש מהכי אהובים עלייך גם. זה ממש ריחוק גדול בסגנונות, נראה לי פעם ראשונה שאני נתקל בדבר כזה. וברוכה הבאה לפורום גם
אשמח אם תפרטי יותר בנושא שהעלתי וגם את מוזמנת לכתוב לאילו עוד אלבומים ושירים את מאוד מחוברת ואוהבת. שהות נעימה כאן שתהיה.

bily n

New member
חח תודה?

אני פשוט אוהבת את זה. אני לא מתעמקת למצוא את אותו קו וללכת רק עליו. ובלי קשר לארו אני אוהבת המון ז'אנרים של מוזיקה וחלקם ממש מרוחקים אחד מהשני. כנראה אני אוהבת את הגיוון, לא יודעת.

SaintJohn

New member
ברוכה הבאה לפורום, ניצן../images/Emo140.gif

אני מקווה לראות אותך כותבת פה כמה שיותר. שתהיה לך השתלבות נעימה כאן בפורום

Aerosmith2006

New member
Yeah baby !../images/Emo8.gif

הגילאים מתחילים למצוא חן בעיניי...... את השלישית אחריי שהיא בסיביבות 14-15 שזה מרגש אותי במיוחד... בכל אופן ברוכה הבאה
זה בהחלט המקום להעלות תשוקות ומחשבות זימה בכל הקשור לאירוסמית'. כמה שאלות אם מותר לי לשאול: מתי התחלת לשמוע אותם? הם הלקה האהובה עלייך או שיש יותר? האם קיימים בך גם רגשות אפלטונים כלפיי סטיבן טיילר או שהוא מוכשר בעינייך אבל זקן/סרסור/דוחה.? (מאוד מעניין תשמעי
) אלו דיסקים יש לך? האם יש לך פריטים שלהם כמו חולצות, פוסטרים, כתבות או משהו? אשמח אם תעני בפירוט זה מעניין אותי בכל פעם מחדש
תמרה, עוד מעט 15, תל אביב

למעלה