ניצן וכולם

ניצן וכולם

יש לך בעיה כל שהיא שהישראלים שגרים בארץ כותבים פה? כמו שנאמר פה- גם אתם הייתם בדיוק כמונו ישראלים שגרים בארץ ועברת לחו"ל א ז- מ ה ???? מה זה נותן לך את הזכות להגיד שאת לא יכולה להיות פה כי את לא גרה בחו"ל לדעתי זה מגעיל תקחי את זה לתשומת ליבך אם אני גר בארץ זה נראה שאני לא יכול להיות פה אז שלום לכם וביי

CosmikDebris

New member
dont leave is :'(

how will we survive without you. lol loser stam, ma ata lokech kashe, ma why do fucking are

feeler

New member
dear cop

first of all, I don't see tje need to point your gun directly at me. second, I don't mind you wiriting. I mind when people from Israel announce that "they're joining the forum". I don't see the point in that. and as much as I enjoy your messages, they don't have much to do with Israeli youth abroad, do they? sorry if anyone missunderstood Nitzan

Julia16

New member
חחחחח.....אהבתי את המטאפורה

שלך על האקדח... בכל מקרה, את צודקת, כאילו, מה הקטע? זה לא שפנית אליו באופן אישי. אין לי מושג מה קפץ על הבנאדם.

eori

New member
you go girl hhh../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

lol

אוקי... בואו נרגע... לא קרה כלום ואפחד לא עוזב את הפורום שמעתם?!?!? אחרת יהיה לכם עסק איתי (איום NOT) ותגידו מה נסגר עם סיון? היא לא המנהלת יותר?

למעלה