ניצלנו בנס

ניצלנו בנס

אמש היתה לנו תאונה עצמית חתני נהג, ביתי ישבה מאחור ואני במושב ליד הנהג, היה שמן על הכביש הרכב עבר לנתיב הנגדי התנגש במעקה הבטיחות חזר לנתיב הנסיעה בפראות וסיבובים על הכביש שוב פגע במעקה הבטיחות הפגוש עף באוויר מכסה המנוע התעופף השמשה הקדמית והאחורית התנפצו ואנחנו קופצים בתוך הרכב מבלי לדבר מילה והחרקירי והתנגשויות ... היה נורא ... ראינו את המוות מול הפנים, למזלנו הגדול לא חלפו רכבים לא מולנו ולא מאחורנו, הרכב נעצר והתחיל לצא עשן, לא הצלחנו לפתוח את הדלתות... התעשתתי והפעלתי את כובד משקלי הצלחתי לפתוח את הדלת לידי והם יצאו בעיקבותי. בזמן התאונה הייתי בשיחה עם הבן והוא שמע את התאונה בשידור חי... את ההתנגשויות את החריקות ואת הדממה שלנו...אנחנו בסדר

מאז האסון אני מרגישה ...

מאז שאישי נפטר, אין לנו שקט, הבן נפל ושבר את שורש כף היד, המרפק נישבר והרצועה נקרעה, עוד זה מדבר וזה בא, כלתי (בהריון בחודש החמישי) עברה ניתוח אפנדציט, ב"ה העובר והיא בסדר, בבדיקת אולטרסנד אמרו לכלתי שיש חשד לתסמונת דאון,( בכי , מתח דאגה) לקחנו רופא פרטי (פרופ" תמורת 2400 ש"ח) ששלל את האבחנה. ברוך ה". הבן החייל נלחם בעזה, תודה לאל יצאו משם. ביום חמישי עברנו את התאונה, יצאנו ללא פגע. המכונית טוטלוס.מצד אחד רואים ניסים גלויים , מצד שני אין לי יותר כח לכל הנסיונות האלה. אלוקים!! די! אין לי כח יותר! קשה לי! אני יודעת שיכול היה להיות הרבה יותר גרוע, אני יודעת! ובאמת אני מודה לה" . אבל, תניח לי. די, לא עברתי מספיק? אני זועקת ה" תן לי כח! למה כל זה קורה...?

צילה היקרה שולחת לך חיזוקים

פעם משהו אמר לי "היקום לא מעמיד אותנו בנסיונות שלא נוכל להם" זה היה לאחר אסון שפקד אותי ... אז כעסתי עליו , ולא הבנתי על מה מדבר ,כיום אני חשה שכל הנסיונות שעברתי הפכו למנוף ומהם התעצמתי והתחזקתי ... מאחלת לך ימים קלים יותר ...ללא נסיונות ....ועם המון כוחות לעבור הכל ... שלך טלי

לימורי43

New member
צילה- מה קורה לנו? גם לנו הייתה תאונה אתמול..

אתמול נסעתי עם בתי למושב גנות לחברים. בכניסה למושב איבדתי את השליטה על הרכב ועפתי על הברזלים ומעכתי אופנוע שהיה קשור לעמוד.. אחרי שחילצו אותנו מהרכב הבנו שמזל גדול קרה לנו. הרכב היה קרוע לגזרים ולנו לא קרה כלום. אני מרגישה כמו צילה. רק דברים קורים לי מאז שבעלי נפטר. חודש וחצי של גיהנום עלי אדמות. אין יום אחד של שקט ושל שלווה. מה יהיה? לימורי 43

לימורי וצילה

כמובן שדרך אחת להסתכל על זה זה שדברים רעים קורים אבל הם קורים לכולם. הדרך השנייה שלי להסתכל על זה (ובמיוחד אצל צילה) שתיראי כמה רע קורה והרע הזה יכל להיגמר הרבה יותר רע. מה שאני אומרת זה שאולי הבעלים שלכם שומרים עליכן מלמעלה...

kampf

New member
../images/Emo24.gif היי לימורי העיקר שאתן בסדר.

לימור נכון שזה קשה אין מה לעשות דברים קורים. למה הם קורים?????????? האם צריך לחפש אשמים?????????? יש מיליון סיבות: גשם,רוח,רדיו,השיח שניה של מחשבה ועוד ועוד. אבל אני היום בדעה שצריך לקום על הרגלים ולהמשיך קדימה בבנית החיים,הרי עם נמשיך לבכות זה לא יעזור, ובטח לא יחזיר את המצב לקדמותו. כואב,עצוב מחשבות,חוסר,געגועים, זה הכל נכון ועובר על כולנו אבל אני החלטתי שהחיים
חשובים יותר מאלו שכבר לא
(מחשבה כואבת כן אני יודע,עצם המחשבה כואב לי גם)אין ברירה. נראה לי שקצת נסחפתי אז אסיים
. אוהב אתכם שגב

חברים וחברות יקרים

תודה לאל שיש לי אתכם. אני מרגישה חלק ממשפחה אוהבת ותומכת. לימורי, העיקר שיצאתם ללא פגע . מה שלומכם הבוקר? עשיתם בדיקות? שימרו על עצמכם!!. היום היתה אצלי חברה ועשתה לי טיפול "המסע" 3 שעות של "המסע הרגשי" 3 שעות של בכי ופורקן. הוצאתי את כל מה שישב אצלי בלב 6.5 שבועות קשים וכואבים.( יש אתר באינטרנט מומלץ להציץ. אני טרם נכנסתי). אני מרגישה יותר קלה, יותר משוחררת. רציתי לשתף אתכם. כעת אלך לי לנוח אחרי "המסע האלונקות" שעברתי ... תודה לכם אחי ואחיותי , שלכם צלה

אכן דברים מתרחשים ...

כל יום קורה לנו משהו ... אבל שימו לב שאצלכן קורים דברים לטובה .. בנה של צילה שבר יד אבל לא היה זקוק לניתוח !! צילה ומשפחתה עברה תאונה קשה -כולם יצאו ללא פגע!!! לימורי ובתה עברו תאונה -ובנס יצאו ללא פגע !!!! אז מי אמר שהם
לא שומרים עלינו ....

תבדקי מזוזות בבית../images/Emo24.gif תראי אני תמיד

אומרת שהקדוש ברוך הוא בוחן כמה כוח סבל יש לנו! מאחלת לכם רק טוב אמן

emmy5

New member
צילה יקרה , אני לא דתיה,אבל תחליפו מזוזות

מאחלת לך רק טוב , קבלי חיבוק ממני

kampf

New member
צילה מחזק את ידך ../images/Emo122.gif../images/Emo24.gif

צילה אין מילים, רק שאת צריכה לנוח ותת לגוף ולראש לחזור לשיגרה. לצערי אני לא מאמין במזוזות וברכת הגומל,במיוחד אחרי המקרה שקרה לי, הרי עם זה היה עוזר אז לפחות חלקנו לא היינו צריכים להיות בפורום הזה. אבל תנסי," הרי מה שלא מזיק....." העיקר הוא להאמין בעצמך ובכוח שלך להמשיך לחיות,לראות את האור בקצה המערה, ולהתקדם קדימה לצד הכאב והזכרון ולא בתוכו. שגב

תודה לאל ../images/Emo9.gif../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

yamkachol

New member
ממש לא נעים .

יופי לכם שיצאתם שלמים - כך הבנתי. העיקר הבריאות. לאחר שקראתי - נזכרתי במחשבה שעלתה לי בתקופה הקשה , לאחר התאבדותה של אשתי , ונשארתי עם חמישת ילדינו - "תמיד יכול להיות יותר גרוע..." לאחר ש"רצו לי כמה סרטי אימה בראש"... או הסיפור על "שיטת העז". בקיצור -

li 3 האחת

New member
צילה ולימורייי....../images/Emo51.gifלאל..

ברוך השם שאתן בריאות ושלמות.. מה שנגמר בכסף כפרת עוונות... הייו בריאות ושימרו על עצמכן... ~לי

ללי האחת

נכון, הכסף לא משחק תפקיד, איבדתי את הדבר היקר ביותר. תודה לאל שאנחנו בסדר . לי, את דתיה? כל טוב, צלה

למעלה