מזל טוב! תנהגי בזהירות..
מ מכושפת בטירוףp3 New member 31/8/06 #23 ../images/Emo20.gifמזל טוב../images/Emo41.gif../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif שמחה בשבילך תנהגי בזהירות
../images/Emo20.gifמזל טוב../images/Emo41.gif../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif שמחה בשבילך תנהגי בזהירות
F flying eagle New member 31/8/06 #27 יפה! מזל טוב! ../images/Emo49.gif בתקווה שבקרוב אצלי.... אני רק בשיעור 16...
מ מכושפת15 New member 1/9/06 #31 מזל טוב ../images/Emo13.gif אני מתה כבר לרישיון, נשמע כלכך כיף! בהצלחה
M Mo Cuishle New member 1/9/06 #35 תודה רבה לכולכם../images/Emo9.gif זה באמת ממש כיף, אני עדיין כולי מתרגשת אבל אני עדיין לא יכולה לנהוג, אני צריכה לחכות לרישיון הזמני, שיגיע כנראה ביום ראשון (זה מה שנקרא "יום מר-מתוק" )
תודה רבה לכולכם../images/Emo9.gif זה באמת ממש כיף, אני עדיין כולי מתרגשת אבל אני עדיין לא יכולה לנהוג, אני צריכה לחכות לרישיון הזמני, שיגיע כנראה ביום ראשון (זה מה שנקרא "יום מר-מתוק" )
P pink floyder New member 31/8/06 #26 צריך עזרה../images/Emo70.gif אני צריך בבקשה שאם למישהו יש קישורים להורדת פרקים של מכושפות שישלח לי למסרים... זה חשוב זה לא הכי חוקי בפרום, לכן תשלחו לי למסרים, תודה מראש
צריך עזרה../images/Emo70.gif אני צריך בבקשה שאם למישהו יש קישורים להורדת פרקים של מכושפות שישלח לי למסרים... זה חשוב זה לא הכי חוקי בפרום, לכן תשלחו לי למסרים, תודה מראש
F flying eagle New member 1/9/06 #32 חוסר זיכרון.... בפרק 6.19 פיבי נושלה מהכוחות הפעילים שלה (חיזוי, אמפתיה וריחוף). מתי בדיוק הכוחות האלה חזרו אליה? ניסתי וניסיתי להיזכר ולא הצלחתי...!
חוסר זיכרון.... בפרק 6.19 פיבי נושלה מהכוחות הפעילים שלה (חיזוי, אמפתיה וריחוף). מתי בדיוק הכוחות האלה חזרו אליה? ניסתי וניסיתי להיזכר ולא הצלחתי...!
A always be me mc New member 1/9/06 #33 החיזיון חזר ב-7.05(Styx Feet Under) השאר לא נראה לי שיחזרו. (אפקט הריחוף עלה יותר מיד אוף אבל יותר חבל על האמפתיה הכוח הזה ממש היה יכול לסייע בעונה הזאת!)
החיזיון חזר ב-7.05(Styx Feet Under) השאר לא נראה לי שיחזרו. (אפקט הריחוף עלה יותר מיד אוף אבל יותר חבל על האמפתיה הכוח הזה ממש היה יכול לסייע בעונה הזאת!)
M Mo Cuishle New member 1/9/06 #40 תכל'ס... אבל אני לא מבינה למה לא החזירו את האמפתיה... מה זה כבר דרש מהם? כמה צילצולים וקלוז אפ של פיבי וזה היה כוח יותר מגניב מהריחוף לדעתי וגם יותר שימושי..
תכל'ס... אבל אני לא מבינה למה לא החזירו את האמפתיה... מה זה כבר דרש מהם? כמה צילצולים וקלוז אפ של פיבי וזה היה כוח יותר מגניב מהריחוף לדעתי וגם יותר שימושי..