ניצחתם!!!

Charmed Gal

New member
ניצחתם!!!../images/Emo106.gif

זהו ניצחתם!!! האתר שלי נסגר ואני אעזוב את הפורום!!! ולחשוב למה אני עוזב זה מצחיק! בגלל שאתר חדש נפתח גנב ממני דברים, ועוד האשים אותי בגניבה! וכולכם צידדתם בו ולא בי! אבל בסדר לי לא אכפת אני עדיין אוהב מאד מכושפות וזה מה שחשוב יש עוד פורומים! והאתר היה בשבילכם לא בשבילי אתם רוציתם שאני אלך קיבלתם ביייי

HuGo Hell

New member
לא רצינו שתעזוב, לפחות אני לא רוצה!

אל תעזוב בגלל שטות אתה צריך להגיד תודה!!!! מעריצים ת´אתר שלך רוצים שיהיה להם אותו דבר כמוך ואתה ממש לא צריך להתעצבן מי זה! *הפסיכולוג הוגו*

עד כמה שאני שמתי לב...

אף אחד לא צידד בו. וגם לא בך. תראה גל, יש הרבה אתרים על מכושפות ברשת, ובטוח שחלק מהדברים באת שלך את לקחת מאתרים אחרים. ולא זה לא משנה אם לקחת מאתר ישראלי או מאתר לא ישראלי. גם באתרים שהם לא ישראליים מישהו השקיע, גם על אתרים שהם לא ישראליים מישהו עבד כדי לכתוב דברים, להמציא סקרים, לסרוק תמונות וכו´. זה לא משנה אם אתה לקחת תמונות מאתר ישראלי או לא. איך שאני רואה את זה - אתה לא צריך להתרגש יותר מדי מזה שהעתיקו לך דברים מהתאר. אחרי הכל זה באמת רק אומר שיש לך דברים יפים באתר ושאנשים גולשים בו. אם האתר השני מאשים אותך בגניבה והעתקה, פשוט תתעלם. ובוודאי שאתה לא צריך לעזוב את הפורום ולסגור את האתר בגלל זה. תעשה מה שאתה מבין - אבל אל תאשים את הפורום או את האנשים בו.

P3H2O

New member
גל תבין...

אף אחד לא רצה שתעזוב למעשה יש לך אתר ממש יפה למה לך לעזוב בגלל מה ששתיים וחצי אנשים אמרו לך ובגלל שאיזה ילדה מפגרת וסתומה שלא יודעת שום דבר מהחיים שלה גנבה לך תמונה מהאתר!!! אני לא ראיתי אנשים עם אתרים פה שהגיבו לך! כל מי שהגיב לך ממש ממש לא יודע מה זה לנהל אתר אני היום עשיתי את הכתבה וזה לקח לי ממש הרבה זמן בהתחלה חשבתי שזה קל אבל זה לא וגם הם חושבים שאתר זה משהו שעושים בשנייה אבל זה לא! אל תקשיב להם תמשיך את האתר שלך זה שהם לא יודעים דבר וחצי דבר מהחיים שלהם זה לא אומר שאתה צריך להפגע ולסגור את האתר שלך!!! מקווה שתמשיך עם האתר! איתמר

Phoebe again

New member
רק שתדע איתמר, רוב האנשים שהגיבו

לו הם בעלי אתרים... ובלי קשר אף אחד לא אמר לו לעזוב את הפורום או לסגור את האתר, רק להרגע ולהפסיק לתקוף אנשים.

P3H2O

New member
אני יודע שרק ליותם וסם יש אתר

וסם בקושי הגיב לו חוץ מבפורום ואתם עשיתם עליו לינץ´ בצ´אט ואני לא הולך לריב אתכם על זה אבל זה היה ממש לא יפה מה שעשיתם! תראו להכין אתר ולנהל אותו זה ממש ממש קשה וברור שכאשר גונבים מאתר כלשהו אז למנהל קשה לקבל את זה ופה עוד היה להיא חוצפה להגיד שהוא גנב ממנה!!! ואתם הצדקתם אותה!!! לא רק שגנבו ממנו גם האשימו אותו במשהו שהוא לא עשה ויש לו כל זכות לכעוס ולריב ואתם כאנשים שאמורים להיות חברים שלו הרי לא נדמה לי שבפורום הזה יש אויבים(חוץ ממני ומהוגו) הייתם אמורים להיות לצידו אבל אתם הייתם לצידה של המפגרת!!!

Phoebe again

New member
ארג. איתמר גם לי היה אתר... והוא

נסגר. אז אני יודעת כמה קשה זה לנהל אתר, וכמה מייאש זה יכול להיות. וזה שהיא לקחה ממנו תמונה זה לא בסדר, אבל גם הוא לקח את התמונה הזאת מאתר כלשהי בין אם הוא ישראלי ובין אם הוא לא. וחוץ מזה לינץ´ בצ´ט? הוא אמר ליותם שהוא רוצה שהוא כבר ילך אז לין אמרה לו שהוא ממש מר נחמד היום, הוא התחיל להעלב ולשגע את לין, ניסיתי להגיד לו שזו באמת לא ירידה ואני מסכימה עם לין אבל הוא לא הקשיב והתחיל גם להעלב ממני... אז בבקשה בוא לא נוציא דברים מפרופרציות טוב?

למעלה