ניצחתי

BabyJoe

New member
ניצחתי../images/Emo6.gif

לאחר דיונים ממושכים וויכוחים חובקי עולם(טוב יותר נכון ארץ אבל זה נשמע יותר טוב) אני חושב שאפשר עתה להכריז בקל רם שאני ניצחתי בוויכוח שלי עם אמיתי בנושא הכינרת. אכן כמו שטענתי מלכתחילה הקו האדום העליון של הכינרת מסמל סף שאם עוברים אותו ישנה סכנת הצפה ולא כפי שטען אמיתי שאמר שקו זה מסמל את הקו האדום התחתון הישן לפני שהורידו אותו לפני כמה קיצים. אני רוצה להודות לכל מי שתמך בי לאורך הדרך ואמיתי- אני מצפה לסנדביץ' שלי!!!

כונפה

New member
עדיין טעית בוויכוח על סאם...

אני בז לאדמה עליה אתה הולך, ואתה חייב לי משולש פיצה!

royelmo

New member
ברכותי

בתור אחד שתמך בעמדה שלך בויכוח אני מברך אותך חנן על הניצחון. אבל לא אמרת מהיכן ההוכחה שאתה צודק.

sawicki

New member
חנן-

לעולם לא אמרתי שלא קיים קו עליון שאם עוברים אותו הכנרת תוצף. הויכוח היה האם הקו האדום המדובר עליו תמיד באמצעי התקשורת- שחסרים כמה מטרים להגיע אליו, הוא הקו האדום העליון או הקו האדום הישן (שנקבע עם תחילת השאיבה נהכינרת). יתר על כן, ארצה להזכיר לך את הסכם "התיקו" שקבענו ולפיו אם באמת יש קו אדום ישן (תחתון) וחסרים נו מים להגיע אליו, אולם ה3-5 מטרים שעליהם מדובר חסרים בכדי להגיע לקו העליון, אז שנינו צדקנו. כפי שאמרתי לך לפני כמה ימים, פורסם ברדיו רשמית כי אחרי עלייה של כ 30 ס"מ בכנרת, הגענו סוף סוף לקו האדום (התחתון) הישן. כלומר, במילים פשוטות בכדי שתבין, שנינו צדקנו- והנה תיאור פשוט של הדברים שבהם אתה צדקת והדברים שבהם אני צדקתי: חנן- חסרים כמה מטרים כי שתוצף הכינרת. אמיתי- חסר מים כדי להגיע לקו האדום (התחתון) הישן לכן, אף אחד לא קונה לאף אחד סנדוויץ'!!! עם זאת, אשמח ואצפה לארוחת בוקר טובה של שנינו ביחד בשרגא, כדי שנוכל לשוחח על החיים, על הא ועל דה ועל דברים של מה בכך. אוהב תמיד-

למעלה