ניצחנו 5:2

רוננין

New member
אני אוהד הפועל ת"א ואני שמח מאד

בגין ההשג המרשים של מכבי פ"ת.

מיכל שב

New member
גם אני אוהדת הפועל

ולא מצליחה להבין איך אפשר לא לפרגן לקבוצה שמצליחה בחו"ל (ובעיקר קבוצה שלא ספרו אותה)

מצטער אבל

אני לא מתכוון לפרגן מאנשים שגונבים 80 שקל לילד בן 5 שבסה"כ רצה לקנות כרטיס לדרבי. הרשימה של הדברים שעשו עוד ארוכה. כל הכבוד להם - הלוואי שיפסידו.

מיכל שב

New member
הם לא שונים מכל קבוצה אחרת

אתה יודע מה? הם כן שונים. זו הקבוצה היחיה בליגה שמסיימת את השנה בצורה מאוזנת כלכלית. בלי הפסדים ובלי חובות ואפילו מגיעים להשגים. איפה יש עוד קבוצה כזו?

איך הגעת למסקנה הזו?

אין אף קבוצה בכדורגל הישראלי, אפילו לא מכבי חיפה הגדולה שיוצאת ללא הפסדים. ועם כל הכבוד למכבי פ"ת, אין לה אפילו פוטנציאל לקהל שיכול לכסות קצת על ההפסדים.

"מכבי חייפה הגדולה" שלך...

יוצאת עם הכי הרבה הפסדים בליגה. כל הכסף שמיסטר שחר משקיע לא חוזר. למה? כי האוהדים המפונקים שלהם קונים 3,000 מנויים בלחץ. 10,000

פוטנציאל יש. והרבה.

פעם, היו זמנים, שהפועל פ"ת הייתה הקבוצה של העיר. כל ילד היה רוצה לבוא ולהתאמן בהפועל פ"ת. גם אני, התאמנתי במחלקת הנוער של הפועל פ"ת. אבל, הפועל החזירה כלום לילדים הללו. כל שנה הם העלו נער אחד לבוגרים ואת כל שאר קבוצת הנוער זרקו לכלבים (או במילים אחרות למחנה..). לאט לאט, קלטו את זה האנשים. וכיום, כל ילד רוצה לבוא להתאמן במכבי פ"ת. כל ילד וכל הורה. כי הם יודעים, שבהפועל הסיכויים שהילד שלהם יעלה לבוגרים הם הרבה הרבה יותר קטנים. במכבי לעומת זאת, מעלים כל עונה איזה 6-7 שחקנים מהנוער לבוגרים. בסופו של דבר, זה בא להפועל כבומרנג. אל תדאג, לאט לאט כל הילדים האלה יגדלו להיות אוהדי מכבי פ"ת ושונאי הפועל והילדים שלהם יהיו כמוהם. לקהל של מכבי פ"ת יש הרבה מאוד פוטנציאל. אני, אגב, אוהד מכבי ת"א

הפועל ז*נ*!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2-0!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! F HAPOEL איפה הפועל?! -------->>>> שער 7. איזה שקט יש ב7?! 7 7 7 !! למה לא עודדתם בדרבי?!?!?!? אחח... זהו פרקתי את כל העול מה0-0 המרגיז שלנו מול נצרת עילית היום.. (חזרתי הרגע מהמגרש...)

מיכל שב

New member
כל הכבוד!../images/Emo106.gif

בעלי ואני ישבנו מול הטלויזיה וכל כמה דקות מלמלנו: לא יאומן! כל הכבוד למכבי פ"ת!

פעם ראשונה...

שצעקתי "יש!" בגול של קבוצה אחרת ממכבי (ת"א). בגול ה5 של מכבי פ"ת הרשתי לעצמי לקפוץ מהכורסא ולצעוק "יייייישששש" באמת שאני מפתח חיבה למועדון הזה.!

למעלה