ניצחנוווו! איזה יפה זה היה! הפרש של 44 נקודות..איזה אלופים!
B booly16 New member 2/5/04 #2 כוס אמק... אם עוד מפגר אחד עובר פה באחוזה עם האוטו ומצפצף אני שובר לו את השמשה... חלאס רוצים לישון!
C cutey New member 2/5/04 #3 חח..תירגע בן אדם..אנשים שמחים ../images/Emo13.gif גם ככה לא נראה שאתה מנסה לישון..
ש שרוטה במוח New member 2/5/04 #8 ../images/Emo28.gif../images/Emo80.gif../images/Emo6.gifחחחחחח אהבתי תתמונה ששמת...
E edlessme New member 2/5/04 #5 ישישישישיש גוווו מכביייי!!! בלותנטל תעשה לי הפלה!!!! (אגב... אתם יודעים שהוא יהודי?)
N N E Z E K New member 2/5/04 #9 משחק ענק!!!! במקום ללמוד למתכונת שלי בהיסטוריה שהיתה היום ראיתי את המשחק... ת'אמת... היה שווה!!!!!!!!!!
משחק ענק!!!! במקום ללמוד למתכונת שלי בהיסטוריה שהיתה היום ראיתי את המשחק... ת'אמת... היה שווה!!!!!!!!!!
ה השנייה מנצר האחמיות New member 2/5/04 #10 מכבי אדירים../images/Emo70.gif../images/Emo165.gif../images/Emo28.gif../images/Emo15.gif יאאאאאאאיייי היה אצלנו זיקוקים..מעניין המ הם היו עושימ איתם אם לא היינו זוכימ..
מכבי אדירים../images/Emo70.gif../images/Emo165.gif../images/Emo28.gif../images/Emo15.gif יאאאאאאאיייי היה אצלנו זיקוקים..מעניין המ הם היו עושימ איתם אם לא היינו זוכימ..