ניצחונו של ג`

• פותח הנושא N0
  • פורסם בתאריך

N0

New member
ניצחונו של ג`

טוב N0 רוצה לספר לכם את סיפורו של ג` האיש והאגדה שמה יהווה השראה לכולנו התיכוניסטים המסכנים שנמצאים לנו יומם וליל בתיכון המסריח שלנו ותוהים למה החיים לא יותר טובים. אז ככה ג` עם הגיעו לכיתה ט`, היה כמו רוב התלמידים שלא ממש מעניין אותם בית ספר (למרות שיש להם המון פוטנציאל!) בעל 6 נכשלים. לפי כל ההצהרות של בית ספר מי שיסיים את כיתה ט` שבידו יותר משניי נכשלים יועף מבית ספר ויאלץ ללמוד בשוב או בבית ספר אחר. וכך היה מ10 כיתות ט` בעלות 40 תלמידים בכיתה מצתמצם לו בית הספר ל6 כיתות י` עם 33 תלמידים בכיתה. וג` ג` נשאר בבית הספר יש לו שלושה מבחני מעבר (ויתרו לו על עוד שלושה) אבל הוא הגיעה לכיתה י` בבית ספרנו. לאחר שנתיים של חוסר מעשה אך הישארות נוקבת בבית הספר עם כמות נכשלים הקטנה במעט מאחוז המקצועות הגיע ג` לסוף כיתה יא`. לפני כניסתו לכיתה יב` עקב אחוז העדרויות גבוהה מ40% מהימים של השנה (מה שיוצא שהיו לו יותר ימי חופש מימי לימודים אם מוסיפים חופשים לגיטימים) נאלץ ג` לחתום על הצהרה בה הוא מבטיח כי לא יבריז יותר. ג` חתם אך לא קיים ולאחר שיחות רבות עם ההנהלה, הוחלט בשבוע שעבר (ביום שישי לפני שבועיים ) כי ג` מושעה עד שיחליט להפסיק להבריז (זה עונש תגידו לי ? ) אז ביום רביעי החליט ג` טוב מספיק נחזור לבית ספר הוא התקשר למנהל, נפגש איתו (במהלכה הפגישה רבו מנהלת השיכבה והמחנך שלו מי אוהב אותו יותר !) ביום חמישי וביום שישי שב ג` ללימודים... אך מה, האם ג` באמת שב לימודים ??? למראית עיין כן אבל בעצם לא נותר לו דבר ללמוד. להחלטת ההנהלה (שסירבה לאשר לאנשים שבחרו מקצוע מורחב והחליטו לא להבחן בוא בבגרות לא להגיע יותר לשיעורים) ג` פטור מכל השיעורים אליהם בהם הוא לא אוהב להיות... ג` לא צריך להיות נוכח יותר בשיעורי סוציולוגיה ואנגלית. ואם מוסיפים לזה את העובדה שהוא גם ככה לא לומד יותר מתמטיקה (איזה כיף לאלה שעשו בגרות 3 יחידות...) הוא לומד רק 20 שעות שבועיות ויש לו יום שלישי חופשי !!! הסקיטו ושמעו תלמידים מדוכאים על ידי הממסד ההברזות עובדות !!! (לפחות לג` ) N0

lowealpine

New member
כמה שהייתי רוצה

בית ספר חסר דאגות שכזה. אבל Lowe צריכה לחרוש, והיא עדיין מרגישה טיפשה. אני במצב רוח די חרא עכשיו. חזרתי מהצפון לפני שעתיים בערך ואני לא עייפה כי ישנתי בדרך. ישר נכנסתי לפורום, אולי לכתוב משהו? אבל נזכרתי שאת שתי ההודעות הקודמות שכתבתי נעל מחק- לכן לא לקחתי סיכונים והוספתי תגובה ולא הודעה חדשה (``בתקווה שאת זו לא ימחקו``, אמרה lowe בטון מריר).. אז מה זה כל זה אתם שואלים? מה המצב רוח? (אמרה lowe באותו טון מריר) לא יודעת! אני במצב רוח מגעיל. נדבר מחר. אוהבת (?) lowealpine

N0

New member
איזה חסר דאגות...

הלוואי והוא היה חסר דאגות הוא חסר דאגות כנראה רק לאנשים חסרי דאגות ככה זה בחיים מי שלא דואג לא מדאיגים אותו. מצב רוח מגעיל, למה ? N0

lowealpine

New member
למה מצב רוח רע?

כי קיבלתי את השאלון רצונות מהצבא (מנילה). אני לא יודעת אם לצחוק או לבכות. קיבלתי כל מיני מקצועות די דפוקים האמת היא. כנראה שאני טיפשה. הפחד הכי גדול שלי הוא מטיפשות. המקצועות לא כל כך דפוקים, אבל עדיין- הם לא הטופ שבטופ (שלשם אני שואםת להגיע, לפחות בצבא, שזה הדבר שהכי חשוב לי).לא קיבלתי בכלל הדרכת יחידות שדה. לא שאני רוצה הדרכת יחידות שדה, אני לא רוצה להיות מדריכה (וגם אמרתי את זה בשאלון בצו הראשון), אבל עדיין- אני לא טובה מספיק כדי להיות אחת? דרך אגב, מישהו יודע מה זה חיילת שב``כ? זה פקידותי, נכון? אז למה הם מנסים לייפות את זה בחוברת ולא אומרים שזה פקידות??? זה מרגיז! ועוד משהו- באשכול תפקידי הלוחמה יש לי די הרבה דברים ושניים מהם זה ``לוחמת ביטחון שוטף בגבולות של שלום`` (מה זה???) ו``לוחמת רפואית מוטסת``. על שניהם לא כתוב כלום. בקיצור, אני לא יודעת מה לעשות, נראה לי שאני הולכת להיות, עד כמה שאני לא רוצה, פקידה בצבא. lowe עצובה.

N0

New member
מנילה ?

זה בכלל לא קשור למה את יכולה לעשות זה קשור לכמה הצבא רוצה לדפוק אותך... ידידה של N0 קיבלה זימון לתלפיות (צריך קב``א 56 כנראה) והחליטה לא ללכת המנילה שלה נראית כמו הצרות שלי הכל פקידות ותפקידים לפרחות. אז אל תחשבי שהמנילה הזו אומרת משהו. N0

N0

New member
N0 תהה מה זה FTS אבל הוא כבר עלה על זה לבד :cool:

N0

New member
כן זה גם מה שN0 חשב...

N0 לא מאמין שעדיין מחוברים עכשיו בד``כ כשלומדים כולם נוטשים כבר באחת...

Oi Vey Zmir

New member
אכן, מיכל. קבלי ח``ב

חברת ביטוח הכוונה 6 מיליון זה לא כסף!!!

Oi Vey Zmir

New member
תפתחו עין ימין מה אתם רואים? ביטוח בלה בלה תפתחו עין שמאל מה אתם רואים? אישי אישי ישיר בלה בלה בלה קולות של עיראקי

לנעל יהיה הרבה מה למחוק דווקא נעליים זה שיר אהוב עליי מבית פורטיס הלוא הוא אלילי הכל יכול ודיי לפרסומות הסמויות והלא סמויות! אני שומעת רשת ג` ובכל זאת בין המאיר אריאל שלי לשלמה קרצי שמים לי את הפרסומות המפגרות האלה זוכת השבוע ל``פרסומת הכי מפחידה``: מילקי, פינוק של קיא עם שוקולד זוכת השבוע ל``פרסומת הכי מפגרת``: כל הקמפיין של אריק שרון (אם ראיתם בטלוויזיה את החלק ברוסית על איך שהילדות שלו עברה עליו בקזח-אמו אי שם שטיזנאבי היכן שהדובים שותקים וגם המוזות כי המוזות פוחדות מהדובים. ``אריאל שרונה!!`` אה זה היה אריק או אריאל?! אני מתבלבלת) זוכת השבוע ל``פרסומת הכי דלת תקציב``: הפרסומת של מעדנות לרוגלך. שימו לב שאותו אחד מדובב את הכל או שאני פוסטמה יותר משחשבתי. זוכת השבוע ל``פרסומת עם הקופירייטר הכי גרוע``: `צ`יפס?! לאאאאאאא!!! צי`קס!!!!``. וואלה המצאת המאה איפה הטואלט דאק שלי?! הפרסומת הגאונית ביותר.

N0

New member
נודלס תלמה ? קה!

אחלה פירסומת השאירה בN0 את חותמה עד כמה שאין לה שום קשר למוצר ותלמה זה שם נרדף לאוכל מגעיל כחיקוי לחברות שעושות אוכל טעים, N0 אהב. וכל הפירסומות לקמפיין די דביליות. אבל הפרסומת הכי גרוע שN0 ראה בטלויזיה והכי עיצבנה אותו הייתה זו של פלאפון נקסט עם הילדה והדובי ! לעזאזל מה בכלל הקשר אם פלאפון הייתה מארגנת מבצע התרמה להומלסים או משהו אז N0 היה מבין את ההקשר אבל סתם להראות תמונות של ילדה חמודה מרחמת על הומלס נראה לו ממש דבילי. ופירסומת שבעצם אומרת אין לנו שום גימיק טוב או מוצר ששווה משהו אז הנה תראו כמה תמונות מרגשות. ובכלל כל הפירסומות של פלאפון יותר זולה מסלקום וסלקום יותר טוב מפלאפון עולות לN0 על העצבים. אורנג` משומה מצליחה להתחמק מכל העיניין. ז`ננה דה ז`נטי? קה! N0

פעם התראיינתי לראש 1 (טוב נו, אני תמיד מתראיינת)

בסקר רח` הזה, עם תומר... והשאלה הייתה מה הפרסומת הכי אהובה עלינו. אני לא ידעתי מה לענות כי לא ידעתי איזה פרסומות יש - להזכירכם, בטלוויזיה אנ`לא צופה הוא ענה שהפרסומת של הנייר טואלט שהאנשים נאנחים לנוכח הנייר טואלט מתלטף על פניהם בזמן הפרשות למיניהן מאיזור הרקטום...

למעלה