ניצחון 3:0 על באר יעקב !!!!

ניצחון הנחישות והלחימה !!

משחק לחימה מצוין של כל השחקנים בלי יוצא מהכלל אפשר להגיד שהיום שיחקנו עם ההרכב החזק ביותר שלנו שבוע הבא משחק חוץ מול גבעת זאב ולאחר מכן משחק העונה מול שדרות

אוהדי באר יעקוב פשוט אנשים מהמיץ של הזבל

איזה קללות איזה גועל פשוט ביזיון אני יעביר את כל זה לאיתחדות על מנת שיעשו משהוא בנושא אחד מהם בהתחלה חשב לעשות עליי רעש ובסוף הבין שאני לא פירייר ואיזה כייף לסיום צפרירים חולון 3333333333333333333333333 החולה נפש 00000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000

rotem182

New member
אבקש להרגיע

אני תושב באר יעקב ואוהד צפרירים חולון כבר 15 שנה תושבי באר יעקב הם לא המיץ של הזבל למרות שיש כמה שאני מסכים איתך. הם קומץ בדיוק כפי שיש לכל קבוצה. נא לא להכליל

רואי

New member
צמרת הטבלה:

צפרירים 31 נק' -------------------- שדרות 29 נק' באר יעקב 23 נק' אילת 22 נק' מעלה אדומים 22 נק' דימונה 21 נק' לוד 20 נק' שרק ימשיך כך.... שבת שלום לכולם

רואי

New member
צפרירים ושדרות כבשו וספגו מס' זהה של שערים

מאזן 9-29 לשתי הקבוצות... עוד שבועיים משחק העונה... בואו בהמונכם

אוהדי באר יעקב תתביישו!!!

פשוט גועל נפש אם הייתה משטרה במקום היה צריך לעצור את האוהד שייחל למותו של שחקן שנפצע פשוט ביזיון אנשים לא מפותחים ורפי שכל

איליה13

New member
אודי הפורום הזה עוסק בקבוצת כדורגל

אז תתחילו להתעסק בכדורגל, עצם העלאת הנושא, רק תורם לאלימות המילולית המיותרת, ולא לא מדובר בכל אוהדי באר יעקב, אלא רק באחד בודד, שהחליט לפרוק את התסכול שלו על הפציעה של יחי (שבאמת הגזים מעט בהצגה, אבל כמובן שלא מגיע לו כאלו נעצות). אבל לא ראיתי עדיין שום שחקן כדורגל שנפטר כתוצאה מייחולים של אוהדים כאלו ואחרים, אם אתה רוצה להביע מחאה נגד אותו אחד שקילל אתה מוזמן, אבל המרחק בין זה לבין הכללה של כל אוהדי באר יעקב תחת ההגדרה "אנשים לא מפותחים ורפי שכל" בהחלט גובל בלשון הרע. אז אני פשוט מציעה לך לתקן / למחוק את ההודעה לך ושל "המגבניק", אשר כלל וכלל לא טמן ידו בצלחת. לגבי המשחק ...... מחצית ראשונה מאוד בינונית (-) של צפרירים, אשר הייתה בשליטה מוחלטת של באר יעקב, מזלנו שכבשנו שער מוקדם במהלך קבוצתי נהדר (מצב בודד בכל המחצית), מה שגרם לבאר יעקב ללחץ, אבל האורחת בהחלט יכלה לכבוש שניים שלושה שערים במחצית הנ"ל, הרשת שלנו נשארה ריקה רק בזכות הופעה מרשימה של שוער ושל חוליית ההגנה עם משחק הקרבה יוצא דופן של רועי (לא הבנתי מדוע הבחור הזה לא קיבל יותר הזדמנויות בשנה שעברה). המחצית השניה נפתחה עם שער מהיר של בלו (עשה תנועה מצוינת ללא הפסקה) שבעצם גמר את המשחק, בשלב הזה הבאר יעקב הפקירו את ההגנה וזה מה שעזר לנו לכבוש גם את השלישי (מאור קדוש טפו טפו טפו), במחצית הזאת צפרירים שטפו את המגרש, וכאשר החלוץ המצטיין של באר יעקב ארז ירימי התעייף (בניאן פשוט שיתק אותו) כל באר יעקב נעלמו מהמגרש, חובה לציין את המשחק של יחי במחצית השניה (חטף כדורים והוציא התקפות נגד) אבל הוא חייב להרים יותר את הראש, לשחק בנגיעה אחת בכדור (יכולת טכנית זה לא הצד החזק שלו), ולא להכניס את עצמו לקו (כי שם הוא פשוט מרבה לאבד כדורים). לא אהבתי את העובדה ששני המחליפים שנכנסו (ארטור ומספר 20) לא נלחמו על המגרש, אתה מצפה משחקן מחליף שיתאבד על הדשא, על מנת לקבל את חולצת ההרכב במשחק הבא, אבל שניהם העדיפו להתרכז בהתקפה ואיבדו המון כדורים, כל זאת על אף העובדה של שמספר 20 בישל את השער השלישי למאור קדוש. לסיכום - אני מציעה לא להסתנוור מהניצחון המוחץ, מפני שהמשחק בהחלט יכל לקבל תפנית שונה במחצית הראשונה, אנחנו עם הפנים קדימה, כאשר בעוד שבועיים למשחק מול שדרות בבית ישנן השלכות של עונה שלמה (ובלי להגזים גורל המועדון כולו כי עוד עונה בליגה המביכה הזאת ואבדנו), לכן תגייסו את כל האוהדים מכל החורים!!!

thsi

New member
אודי הפורום הזה עוסק בקבוצת כדורגל

במבחן התוצאה צפרירים ניצחה אתמול בגדול!!הקבוצה ידעה לנצל את מקסימום המצבים שהכן הגיעה אליהם,ומיקסום מצבים הוא העיקר במשחק הכדורגל! צפרירים חיבים שחקן יצרתי - וותיק( נוסף )במרכז השדה! אסור לפתוח משחק בית בהססנות,הקבוצה חייבת להיות דורסנית מהרגע הראשון. שכחתם לציין את משחקו של יובל פילוס שעשה תנועה מצוינת ללא הפסקה,וזכה בשל כך לכבוש את השער הראשון. הצעירים בהחלט יכולים ללמוד ממנו.

thsi

New member
ובמחוז המקביל-אין מי שיעצור את בני טייבה

כנראה שקבוצת בני טייבה לא רוצה לאבד נקודות וממשיכה לשבור את כל השיאים כשהשיגה היום ניצחון 0-3 על עוצמה חולון וזהו הניצחון ה 12 רצוף ועם מאזן מושלם . המחצית הראשונה הייתה ללא ספק החלשה ביותר לקבוצת בני טייבה אבל מוחרר דאג ששתי דקות לאחר תחילת המחצית הראשונה לכבוש מנגיחה ומאז טייבה שיחקה משוחרר ובמיוחד לאחר הרחקתו של שחקן עוצמה חולון, מוחמד ראיק ומחמוד אשקר השלימו 0-3 ותוצגת כדורגל שהלהיבה את האוהדים במחצית השניה .

shay5119

New member
נראה לי שאגיע למשחק מול שדרות

עכשיו, אחרי המון שנים, באמת סוף סוף יש לי חשק לבוא לראות כדורגל......נראה לי שאחזור לבדוק מה קורה

ולכן אני לא ממשיך את הנושא הזה למרות...

שלא היה מדובר באוהד אחד אלא בקבוצה של רפי שכל

rotem182

New member
היי אודי

לכל קבוצה תמיד יש קומץ מטומטם שמשאיר חותם על קבוצה שלמה. גם אוהדי צפרירים לא מושלמים וכאן בפורום מבליגים ומתעלמים משטויות מהסוג הנ"ל. אני אוהד צפרירים אך תושב באר יעקב וגאה בכך ועצם המשפט "אני לא ממשיך את הנושא הזה....." אתה בעצם ממשיך ומחכה לתגובה. בוא נתעלם מדברים שוליים ונהנה מהתקופה שקבוצתנו מקום 1!!! אני רק מבטיח לך שזאת לא הפעם האחרונה שתתקל באוהד כזה או אחר אשר ינבל את פיו אז לא מכל ציוץ צריך להתרגש.

למעלה