ניצוץ

A לוןA

New member
ניצוץ

"אבל אמרתי לך" אני שומע צליל של חיוך ניצחון בקולה "אני יכולה לספוג המון. אף אחד לא הצליח לשבור אותי. וגם אתה לא תצליח"
אני מתנשם. היא בהחלט סופגת המון. ומכל הסוגים.
אני מחייך בשקט, ומסתובב בגבי אליה. הגיע הזמן.
*********************************************************************************************************************************
הכרנו לפני חודשיים. פלרטוטים, מסרונים, משחקי ההיכרות הראשונים.
"ומה הגבולות שלך?"
"דם וביזאר" היא עונה בלי היסוס.
"וזהו? מה עם כאב, השפלות, אנאלי..." אני ממשיך עוד ועוד ובכל פעילות שאני מציין- היא מחייכת ומהנהנת. עשתה, הייתה, חוותה. הבחורה בלי ספק בטוחה בעצמה. מנוסה.
"פעם, כשהייתי מתחילה, היה שולט אחד שהצליח להביא אותי להפסיק סשן. לא שהוא היה נורא אקסטרימי, אני הייתי נורא ירוקה.
אבל מאז- כל מי שניסה לקחת אותי לאקסטרים- לא הצליח. אני סופגת הכל, מוכנה להכל- והכי חשוב- נהנית מהכל. תנסה. לא תצליח"
"את יודעת שהפה שלך חותם על צ'קים שהתחת שלך יצטרך לפדות"- אני מקניט אותה
והיא, באותו חיוך ידעני עונה לי "כבר שמעתי גם את זה. אני מוכנה להתערב איתך על מה שאתה רוצה- אין מצב."

אז עכשיו, הערב, הגיע הזמן לנסות.
כבר חודשיים שאנחנו משתעשעים לנו, סשנים והולכים ונהיים יותר ויותר חזקים, עמוקים- והיום, אולי הגיע הזמן למחוק לה את החיוך היודע-כל הזה מהפרצוף
דבר ראשון, כמובן, קשירה הדוקה למיטה. ידיים, רגליים, מקבע את הגוף ואת הראש
יוצא החוצה ומביא מהרכב את כל הציוד הנדרש
"תכירי, בטי" אני מציג בפניה זוג מצבטים מחוברים בשרשרת כסופה.
"מתה על מצבטים!"
אני מהדק לה את הפטמות. היא נאנחת בהנאה.
משחק איתה קצת ואז בבת אחת תולש את בטי מעליה
היא צווחת בכאב ולאחר שניה שואלת "אפשר שוב?"
בטי נכשלה.

לאט לאט אני מציג בפניה חברים נוספים- אדי גלגל הכאב, האלי השוט, ריקי הספנקר, ריצ' הקיין, פני הנר, דוני הבאטפלאג האימתני, מתי הסרגל- וכולם משיגים את אותה תוצאה. גניחות קלות, צווחות של כאב ושל עונג- ואותו "אפשר שוב?" המבקש והמתחנחן, שנאמר בחצי חיוך של ניצחון, ממש כאילו אמרה- אני יודעת שאתה מנסה- אבל באמת שלא תצליח.

"אבל אמרתי לך" אני שומע צליל של חיוך ניצחון בקולה "אני יכולה לספוג המון. אף אחד לא הצליח לשבור אותי. וגם אתה לא תצליח"
אני מתנשם. היא בהחלט סופגת המון. ומכל הסוגים.
אני מחייך בשקט, ומסתובב בגבי אליה. הגיע הזמן.

"תכירי, זוהי ג'ני. היא תהיה החברה האחרונה שלנו להערב."
היא מסתכלת על היד שלי, וחיוך הניצחון שלה הופך למבע של בעתה
אדום!!! אדום!!! אדוווווווםםםם!!!!!

על היד שלי מטיילת לה ג'ני, טרנטולת המחמד שלי.
עכשיו תורי לחייך.

אדיר!
לסוף הזה בהחלט לא ציפיתי

Whip

New member
מצוין

תכירי, אמרתי לה, הבאתי את
אביה הגוויה
בייטס עם האיידס
שולה עם האבולה
מוחמד אש מדאעש
ואבא שלך...

BLACK LABELIT

New member
הכי אדוםםםםםםםםםםםםםםםםםם שיש!!!

יפה שממציא שמות חיבה לעצמים... בטוח יש על כך איזו אסכולה תיאורטית במדעי הפסיכולוגיה ;)

A לוןA

New member
כן...

קוראים לזה לספר סיפור
&nbsp
הרי לא היה הגיוני שרק לג'ני יש שם וליתר לא, נכון?
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
שמות של אנשים קשה לי לזכור, אז עוד לתת שמות לחפצים?

how I became a cockroach

How I became a cockroach
I spent the last weeks with him. It was the deal; I paid - he helped.
He watched every step I made, took care of my meals, told me to wear a thicker coat or different shoes.
The other evening we were sitting in the kitchen. It was getting late. Last cup of tea; making plans fr the next day.
And unexpected, a huge cockroach materialised next to the big Japanese rice bag that was standing on the tiles floor.
It was definitely 5 cm long and two fingers wide. I let out a scream of digust and horror.
He grabbed a kitchen cloth, picked up the cockroach carefully, with his touch so gentle als cashmere wool,
and put him outside in the dark.
I felt his compassion for the cockroach, his gentleness, and knew it was the same as his compassion and care he had for me.
One breath and I was transformed, I became the cockraoch.
I am the cockroach, carefully picked up and laid out.
I thought - I'm not afraid of them anymore, and not digusted and that I, the next time I will meet one, I will carefully pick it up carefully and will put it gently outside.
Yesterday, the opportunity came, small lovely coachroach, with long tender wiskers, walked on the wrking surface.
Hi, little guy, I told him, I am you, and went to the bathroom to grab a piece of toilette paper, to pick the coackroach.
I returend, picked it up and set my way to the balkony, where, I thought, I could set him safely away.
What ARE you doing?? He called at me, just trouw it in the toilette and flush the water !

More Buddhism I did not need.

Whip

New member
יפה

חמלה היא תכונה מצוינת וכדאי שלכל שולט יהיה אותה
רק שגם לי יש גבולות אדומים, וללטף ג'וקים זה אחד מהם

"דין מקק בסיף",כמאמר בני דודנו.

A לוןA

New member
אם הייתי

נוגע במקק כדי להרים אותו
יש מצב סביר שהייתה נכפית עלי התנזרות מסקס של כמה חודשים
לא שווה חיים של ג'וק...

אנה מיי

New member
אויש... איזה סתומה. נכון . חחחחחח

מצטערת, זה מה שקורה שאני עובדת לילה וגולשת פה בשעות לא שעות. .

מקווה שהתירוץ מתקבל...

למעלה