ניצול שאריות

אהובה.א

New member
ניצול שאריות

הערב הכנתי את הפיצה המסורתית שאני מכינה בכל מוצא"ש. יש לי די בעיה עם כמויות. קשה לי להכין כמות ל 4-6 איש...ואצלי זה רק מינימום 15-20 איש.. אז הכנתי כמה פיצות ושמתי בהקפאה לפעם הבאה שנרצה לאכול (שבוע הבא).. זה מילא. אפשר עוד להתגבר על זה... אבל..וזאת הבעיה.... 1. הכנתי יותר מידי רוטב עגבניות , 2. הגבנ"ץ המגורדת לא תיכנס יותר להקפאה לאחר שהפשרתי אותה , כמובן 3. קופסת הפטריות העימה השתמשתי לשים מעל הפיצה לא תחזיק מעמד במקרר מעל שבוע. אז החלטתי להכין לזניה צמחית למחר בערב. בישלתי אטריות ללזניה , מרחתי שמן זית מעל תבנית פיירקס. הנחתי לסירוגין אטריות > רוטב עגבניות > פטריות > גבנ"ץ. כך עשיתי 4 שכבות וסיימתי עם גבנ"ץ מלמעלה. הכנסתי לתנור בחום של 180 מעלות למשך 1/2 שעה. מחר אומר לכם איך יצא לי.. שבוע טוב לכולם
 
למעלה