ניצול סיאף

vikvik

New member
ניצול סיאף

זה לא ממש נושא חינוכי כל כך אבל רציתי לשאול האם פעם ניצלתם את סיאף לטובתכם? כלומר לא רציתם להגיע למבחן , או להשתתף בשיעור ספורט או בכלל , לא להגיע כמה ימים לעבודה או לימודים. או סתם תירצתם תקופה רעה בזה שהרגשתם רע מבחינת סיאף? שלא לדבר על לתרץ לעצמכם כל מיני דברים , אבל זה כבר מקרה סעד אחר :)

שלום ויקי

שלום ויקי מה שלומך? למה את שואלת את השאלה הזאת. זה מעניין אותי סתם, חייב להי ות סיבה מוצדקת. אני יש לפעמיים שאני עייף מעבודה אד אני אומר אני לא רוצה לעבוד אז אומר שיש לי יום בדיקות במחלקה ואומרים תפוס חופש אבל בתנאי שתקח אישור מחלה. אבל זה קרה לי השנה רק איזה 5 פעםיים לא מעבר לזה.
לספר כי אחר זה נהיה כמו כדור שלג גדול מאוד. מאחל לאנדרו

vikvik

New member
סתם שאלתי...

אני כבר לא בתיכון ודווקא בתיכון פחות ניצלתי את סיאף. כרגע אני באוניברסיטה וגם כאן יש חובות והאמת היא שדי הרבה פעמים ניצלתי את סיאף ובדיוק יש איזה קורס עכשיו שצריכים לאשר לי אותו למרות שלא נוכחתי כי לא היה לי כל כך כוח. אז אני כן מנצלת את סיאף. לא מרגישה עם זה יותר מדי נוח , אז רציתי לשאול מה אצלכם. לגבי העבודה , לעולם לא ניצלתי את סיאף שם , להיפך , תמיד עשיתי כפול. גפ בלימודים בדברים שאהבתי ונהניתי השקעתי יותר מאחרים. חניה בחניית נכים , כאשר יש מלא חניות פנויות נוספות ליד , אדום לבן בת"א וכן כאשר אין ברירה וגם שם לא תמיד מרגישה בנוח. לגבי ההקשר לשואה , אין מה לעשות. תסביך יהודי , רכבת , קרון , ניצול.. אין מה לעשות.

למעלה